Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις αν υπάρχει συντόμευση για να κλείνει εντελώς ο φωτισμός; Fn+F9 Μια χαρά είναι η γραμματοσειρά συνηθίζεται πολύ γρήγορα. Ένα θέμα είναι ότι το Y βγάζει U στα ελληνικά και το U βγάζει Θ. Μικρό το κακό μιας και αλλάζονται. Στα υπόλοιπα δεν με δυσκόλεψε κάτι. Έφτιαξα και τη συντόμευση για κάνα 2 παιχνίδια ανάβουν τα πλήκτρα που θέλω σε ότι χρώμα θέλω το καθένα. 1
birbilis_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα ένα με μπλέ. Σε ένα πλήκτρο δεν ανάβει το πράσινο led, αλλά μικρό το κακό. Μια χαρά είναι για τα λεφτά του. Πολύ θόρυβο τα μπλέ! Μου θυμίζουν τα παλιά ibm πλήκτρολόγια που είχε ο πατέρας μου τη δεκαετία του 80. Τελικά νομίζω τα καφέ είναι τα πιο βολικά. 3 ερωτήσεις: Ποσό διαφορετικοί είναι οι κινέζικοι μπλέ από τους cherry mx? Υπάρχει κάπου manual για το πληκτρολόγιο? Η εφαρμογή δουλεύει? Μου λέει apply failed...
Silenzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα ένα με μπλέ. Σε ένα πλήκτρο δεν ανάβει το πράσινο led, αλλά μικρό το κακό. Μια χαρά είναι για τα λεφτά του. Πολύ θόρυβο τα μπλέ! Μου θυμίζουν τα παλιά ibm πλήκτρολόγια που είχε ο πατέρας μου τη δεκαετία του 80. Τελικά νομίζω τα καφέ είναι τα πιο βολικά. 3 ερωτήσεις: Ποσό διαφορετικοί είναι οι κινέζικοι μπλέ από τους cherry mx? Υπάρχει κάπου manual για το πληκτρολόγιο? Η εφαρμογή δουλεύει? Μου λέει apply failed... να σου πω ότι στο δικό μου το D δεν ανάβει καθόλου το φως, έστειλα φωτογραφίες και σήμερα μου απάντησαν αν επιθυμώ 8 ευρώ refund.
birbilis_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 να σου πω ότι στο δικό μου το D δεν ανάβει καθόλου το φως, έστειλα φωτογραφίες και σήμερα μου απάντησαν αν επιθυμώ 8 ευρώ refund. Δεν είναι και άσχημα! Το κάνουν ακόμα καλύτερο! Θα στείλω κ εγώ για το red-blue «7»μου! 1
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα ένα με μπλέ. Σε ένα πλήκτρο δεν ανάβει το πράσινο led, αλλά μικρό το κακό. Μια χαρά είναι για τα λεφτά του. Πολύ θόρυβο τα μπλέ! Μου θυμίζουν τα παλιά ibm πλήκτρολόγια που είχε ο πατέρας μου τη δεκαετία του 80. Τελικά νομίζω τα καφέ είναι τα πιο βολικά. 3 ερωτήσεις: Ποσό διαφορετικοί είναι οι κινέζικοι μπλέ από τους cherry mx? Υπάρχει κάπου manual για το πληκτρολόγιο? Η εφαρμογή δουλεύει? Μου λέει apply failed... Για τους διακόπτες δεν γνωρίζω. Manual είχε μέσα στο κουτί ένα χαρτί τα λέει αναλυτικά όλα. Η εφαρμογή δουλεύει επίσης άψογα κατεβάζεις την έκδοση ανάλογα τα Windows που έχεις. Εγώ έχω με καφέ διακόπτες δεν κλικαρουν πολύ πιστεύω είναι οι ιδανικοί για γράψιμο και Gaming.
dimosfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλα προβληματα τελικα.Καλυτερα ενα 10ρικο πανω και να περνατε το αθανατο ck104 :/ 4
leros2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Fn+F9 Μια χαρά είναι η γραμματοσειρά συνηθίζεται πολύ γρήγορα. Ένα θέμα είναι ότι το Y βγάζει U στα ελληνικά και το U βγάζει Θ. Μικρό το κακό μιας και αλλάζονται. Στα υπόλοιπα δεν με δυσκόλεψε κάτι. Έφτιαξα και τη συντόμευση για κάνα 2 παιχνίδια ανάβουν τα πλήκτρα που θέλω σε ότι χρώμα θέλω το καθένα. Γιατι σε μενα δεν σβήνει με Fn+F9 ?
Heybro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι σε μενα δεν σβήνει με Fn+F9 ? Fn F8?
leros2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Fn F8? Με αυτό κλειδώνει το πληκτρολόγιο
JohNickZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ το έριξα άκυρο από banggood, ήμουν για restock αλλά με αυτά που ακουω προτιμώ να το αποφύγω. Σίγουρα πάντως για αυτούς που ήρθε χωρίς κουσουρια πρέπει να ήταν καλή επιλογή. 1
khr1s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά η Banggood θα μου κάνει refund, αφού το πλήκρο "Π" δεν δουλεύει και δεν υπάρχει σε stock αυτή τη στιγμή για να στείλουν άλλο. Σκέφτηκα μήπως το επισκευάσω όμως για να μην μου μείνει κουτσουρεμένο. Θα ψάξω πως μπορώ να κάνω αλλαγή το Switch ενός άλλου πιο αχρείαστου πλήκτρου με το switch του γράμματος, αν και νομίζω θέλει αρκετή δουλειά.
Heybro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι παιδιά τώρα κάτι προβλήματα με μερικά γράμματα ζητήστε να σας στείλουν αλλο η να σας κάνουν refund ένα ποσό.
khr1s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Με αυτό κλειδώνει το πληκτρολόγιο Με FN και κάτω βελάκι πέφτει η φωτεινότητα, μέχρι που σβήνει. 2
leros2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστός ! Τελικά η Banggood θα μου κάνει refund, αφού το πλήκρο "Π" δεν δουλεύει και δεν υπάρχει σε stock αυτή τη στιγμή για να στείλουν άλλο. Σκέφτηκα μήπως το επισκευάσω όμως για να μην μου μείνει κουτσουρεμένο. Θα ψάξω πως μπορώ να κάνω αλλαγή το Switch ενός άλλου πιο αχρείαστου πλήκτρου με το switch του γράμματος, αν και νομίζω θέλει αρκετή δουλειά. https://www.banggood.com/10PCS-3-Pin-Mechanical-Keyboard-Switch-Brown-Switch-for-Gateron-Keyboard-Replacement-p-1119473.html?rmmds=buy
Heybro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστός ! https://www.banggood.com/10PCS-3-Pin-Mechanical-Keyboard-Switch-Brown-Switch-for-Gateron-Keyboard-Replacement-p-1119473.html?rmmds=buy Θα το στείλεις πίσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις