Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

H μόδα της εποχής σε ότι αφορά τις ναυαρχίδες των εταιρείων, προυποθέτει ότι η συσκευή θα διαθέτει ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη, έτσι ώστε αυτή να καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη.

Η Ulefone ετοιμάζει να παρουσιάσει μια τέτοια συσκευή με την ονομασία MIX, με την κινεζική εταιρεία να κυκλοφορεί από σήμερα το πρώτο video teaser για να μεγαλώσει την προσμονή. Σύμφωνα με την Ulefone, το MIX θα έχει εξαφανισμένα περιθώρια στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές του, ενώ συνολικά η οθόνη των 5,5 ιντσών θα καταλαμβάνει το 90,2% της συνολικής εμπρόσθιας όψης, από τους μεγαλύτερους της αγοράς. Στο video teaser μπορούμε να δούμε ότι η οθόνη είναι ο σταρ της συσκευής όμως ήδη γνωρίζουμε ότι στο πίσω μέρος του Ulefone MIX θα υπάρχει μια διπλή κάμερα για πολύ καλές λήψεις.

https://www.youtube.com/watch?v=Qm6AeHjbdXs

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του MIX δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής όμως δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να τα μάθουμε αφού τα πλήρη αποκαλυπτήρια της συσκευής θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες γύτω από τη συσκευή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.ulefone.com

post-39041-0-99694500-1504892024_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχει γεμίσει ο τόπος με κλώνους του mi Mix τελευταία

Συμφωνώ, αλλά χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου ούτε αυτό της xiaomi και φυσικά ούτε αυτό της ule, έχω να πω πως αυτό με διαγώνιο 5,5" είναι πιο κοντά σε αυτό που ίσως θα μου αρέσει. Βέβαια το πως θα χειριστεί κάποιος ένα τέτοιο κινητό μοιάζει για αρχή ταχυδακτυλουργία, αλλά δεν βαριέσαι... Τι ειν' η ταλαιπωρία μπρος την μόδα.... NOT.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...