Dantε Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 @strawman Στο budget που κοιταω μονο αυτη παιζει στα 3000,οποτε δε με παιρνει να διαλεξω και Cas φαντασου οτι αν δεν ηταν αυτη θα επαιρνα μια απλη 2400. @countass Αφου εισαι ικανοποιημενος τοτε νομιζω αυτο θα ειναι το τελικο setup.Σε λιγες βδομαδες που θα φτιαχτει θα ανεβασω φωτο και εντυπωσεις.
strawman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μονη εχω ναι.δεν ξερω για δυο.Αυτό συμβαίνει ακόμα; Δεν είναι κάτι που ίσως φτιαχτεί με bios update? Αν μου φέρει κάποιος μία πάντως δοκιμάζουμε E σιγα σιγα τα παντα θα λυθουν αλλα γενικοτερα ασχετος intel / amd, οι δυο μνημες καθονται πιο βαριες στον memory controller. Αντιστοιχα και τα 4 dimmakia ειναι ακομα πιο δυσκολα. 1
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω πάντως 2x8gb Aegis 3000 (Hynix Dual Sided) και τρέχουν στα 2933 αλλά μόνο με 1.175 soc τάση και φυσικά με το κλασικό cold boot bug. Αυτά και μόνο είναι αρκετά εκνευριστικά ώστε να τις τρέχω stock 24/7 στα 2133 εκτός από benches και ίσως κάποια gaming sessions στο pubg. Και είναι κρίμα γιατί έχω παρατηρήσει μέρα με τη νύχτα minimum frame rates από 2133 σε 2933... Αν αντέχει το βαλάντιο σου πάρε κάποια samsung b-die, δε βλέπω να στρώνουν τα πράγματα ούτε μέχρι την Αγία agesa over 9000.
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ναι σίγουρα,όποτε θέλω έχω single core kabylake κλοκαρισμένου πλάκα κάνεις; 435 score στο cpu z.Στα 3.8 νμζ είναι το sweet spot του,στα 1,278 ρεύμα.πάει πάνω από 1,32 νμζ για 3,9.Εύκολα τα έκανα αυτά,καθώς επίσης εύκολα πήγα και τη μνήμη στα 2933 με 15-16-16-30.(το module αν πάρεις το ίδιο πρέπει να μπει ΜΟΝΟ στο τελευταίο slot μακριά από τη cpu για να πάει 2933).Λίγο ασχολήθηκα μέχρι τώρα. Οι 4 πυρήνες του εμένα τουλάχιστον θα μου είναι αρκετοί για κανα 2 χρόνια το λιγότερο. Ένα μείον ότι στο boot κάνει 5-6 δευτ/πτα να δω το logo μετά πάει σφαίρα. Επιβεβαιώνω. Απλά την έβαλα στο λαστ σλοτ της asrock gaming k4 b350 και την έβαλα στα 2933 χωρίς να αλλάξω timings κτλ και δουλεύει κομπλέ. Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα