andreasece Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε σε μένα. Μάλλον κάνουν αυτή την πουστιά που πρώτα κλείνουν τους κωδικούς και μετά τα στέλνουν. Κάπου το είχα διαβάσει αυτό, οπότε με κάθε επιφύλαξη.
theoilia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 παρέλαβα και εγώ σήμερα,μια χαρά ακουστικά αλλά στο Huawei δεν δουλεύουν τα πλήκτρα έντασης πάνω στα ακουστικά.Το μεσαίο πλήκτρο δουλεύει μια χαρά για μουσική και απαντήσεις κλήσεων .Καλή αγορά
arma1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα ακομη δεν πατησε ελλαδα ,οτι να ναι
nk_surfer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα. Φοβερά τα ακουστικά σε ποιότητα ήχου κ κατασκευή. Η τιμή απλά δεν υπάρχει για αυτά που προσφέρουν. Σε S7 Edge τα χειριστήρια δουλεύουν κανονικά. Πολύ καλύτερα σε ποιότητα ήχου από τα Samsung (και από κάτι άλλα Sony που έχω). Καλή απομόνωση, καθαρός ήχος, με σφιχτό μπάσο χωρίς παραμόρφωση. Πραγματικά δεν τα περίμενα τόσο αξιόλογα!!
arma1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παραλαβατε ολοι; με το δικο μου τι γινετε παιδια; τι στο κορακα κανει τοσες μερες εκει;
Oval Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παραλαβατε ολοι; με το δικο μου τι γινετε παιδια; τι στο κορακα κανει τοσες μερες εκει; Καλημέρα φίλε μια απο τα ιδια και εγω, μαλλον ειμαστε στην ιδια παραγγελια . Υπομονη φαντάζομαι 1
arma1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα,άρα δεν είμαι μόνος, μάλιστα, ευχαριστώ φίλε, αν ξεκολλήσει από εκεί ανέφερέ το εδώ
arma1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Επιτέλους πάτησε Ελλάδα η παραγγελία, πρώτη φορά που αργεί τόσο, συνήθως οι καθυστερήσεις γίνονται εντός, τεσπα, τι να πεις 1
Oval Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Επιτέλους πάτησε Ελλάδα η παραγγελία, πρώτη φορά που αργεί τόσο, συνήθως οι καθυστερήσεις γίνονται εντός, τεσπα, τι να πεις Μια απο τα ιδια, αντε επιτελους!! Ευχαριστω για την ενημερωση! 1
lgre_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Από συσκευασία και εμφάνιση πάντως, σκίζουν. Από ήχο δοκιμή αργότερα.
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πληροφοριακα το μοντελο του post ειναι το φθηνο μοντελο (pro),τα "καλα" ειναι τα pro HD. το αναφερω γιατι ειδα οτι καποιοι εγραψαν οτι ειναι τα ιδια ακουστικα.
theoilia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ναι ε;Παράξενο γιατί εγώ που τα αγόρασα τα ακουστικά στο κουτί γράφουν αυτό: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις