Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε σε μένα. Μάλλον κάνουν αυτή την πουστιά που πρώτα κλείνουν τους κωδικούς και μετά τα στέλνουν. Κάπου το είχα διαβάσει αυτό, οπότε με κάθε επιφύλαξη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρέλαβα και εγώ σήμερα,μια χαρά ακουστικά αλλά στο Huawei δεν δουλεύουν τα πλήκτρα έντασης πάνω στα ακουστικά.Το μεσαίο πλήκτρο δουλεύει μια χαρά για μουσική και απαντήσεις κλήσεων .Καλή αγορά  

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα. Φοβερά τα ακουστικά σε ποιότητα ήχου κ κατασκευή. Η τιμή απλά δεν υπάρχει για αυτά που προσφέρουν. Σε S7 Edge τα χειριστήρια δουλεύουν κανονικά. Πολύ καλύτερα σε ποιότητα ήχου από τα Samsung (και από κάτι άλλα Sony που έχω). Καλή απομόνωση, καθαρός ήχος, με σφιχτό μπάσο χωρίς παραμόρφωση. Πραγματικά δεν τα περίμενα τόσο αξιόλογα!! 

Δημοσ.

Παραλαβατε ολοι; με το δικο μου τι γινετε παιδια; τι στο κορακα κανει τοσες μερες εκει;

azPmkg.jpg

Καλημέρα φίλε μια απο τα ιδια και εγω, μαλλον ειμαστε στην ιδια παραγγελια . Υπομονη φαντάζομαι  

post-425319-0-63634700-1506663718_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους πάτησε Ελλάδα η παραγγελία, πρώτη φορά που αργεί τόσο, συνήθως οι καθυστερήσεις γίνονται εντός, τεσπα, τι να πεις

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους πάτησε Ελλάδα η παραγγελία, πρώτη φορά που αργεί τόσο, συνήθως οι καθυστερήσεις γίνονται εντός, τεσπα, τι να πεις

Μια απο τα ιδια, αντε επιτελους!!

Ευχαριστω για την ενημερωση!

• Like 1
Δημοσ.

πληροφοριακα το μοντελο του post ειναι το φθηνο μοντελο (pro),τα "καλα" ειναι τα pro HD.

το αναφερω γιατι ειδα οτι καποιοι εγραψαν οτι ειναι τα ιδια ακουστικα.

Δημοσ.

ναι ε;Παράξενο γιατί εγώ που τα αγόρασα τα ακουστικά στο κουτί γράφουν αυτό:

4kVSSPP.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...