prophil1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μακρια απο αυτα Ψευτικα κ επικυνδυνα. Ts τσεκαρε σε xiaomi,romoss,anker Κορυφαια κ συνηθως σε vfm τιμες. Μακρια απο αυτα Ψευτικα κ επικυνδυνα. Ts τσεκαρε σε xiaomi,romoss,anker Κορυφαια κ συνηθως σε vfm τιμες. Προσπαθώ να αγοράσω ένα bankpower xiaomi από το εξωτερικό αλλά σε κανένα site δεν επιτρέπει την αποστολή bankpower στην Ελλάδα
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθώ να αγοράσω ένα bankpower xiaomi από το εξωτερικό αλλά σε κανένα site δεν επιτρέπει την αποστολή bankpower στην Ελλάδα Σε ποια site προσπαθησες; Ριξε παραγγελια απο gearbest και θα σ ερθει ελλαδα Προχθες ελαβα xiaomi 20000mah μεσα σε 12εργασιμες.
prophil1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σε ποια site προσπαθησες; Ριξε παραγγελια απο gearbest και θα σ ερθει ελλαδα Προχθες ελαβα xiaomi 20000mah μεσα σε 12εργασιμες. εμένα πάλι μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα "connot ship to Greece"
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 εμένα πάλι μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα "connot ship to Greece" Εγω που δοκιμασα στα γρηγορα με ενα xiaomi 10000 μια χαρα στελνει ελλαδα και μαλιστα απο china και HK4 αποστολες
anonymous-root Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 εμένα πάλι μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα "connot ship to Greece" Δες σε άλλο τοπικ, πλεον δεν επιτρέπουν την αποστολή προϊόντων με μπαταρίες λιθίου στην Ελλάδα. (δεν ξέρω αν γίνεται και για άλλες χώρες)
Andre85 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά powerbank και έχετε προτείνει αρκετά ώστε να αποφασίσω στα διάφορα θέματα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γενικού τύπου: Αν φορτίσω το powerbank και δεν το χρσησιμοποιήσω την ίδια μέρα αλλά 3-4 μέρες μετά χαλάει?Εννοώ ξεφορτίζεται μόνο του αν περάσουν μέρες που δεν χρησιμοποιηθεί?
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Andre85 είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά powerbank και έχετε προτείνει αρκετά ώστε να αποφασίσω στα διάφορα θέματα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γενικού τύπου: Αν φορτίσω το powerbank και δεν το χρσησιμοποιήσω την ίδια μέρα αλλά 3-4 μέρες μετά χαλάει?Εννοώ ξεφορτίζεται μόνο του αν περάσουν μέρες που δεν χρησιμοποιηθεί? Δεν χαλάει τόσο εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα