Aggeluska Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα Powerline που αγορασα προ λιγο καιρο. Συγκεκρημενα τα http://www.skroutz.gr/s/10700255/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v2.html . Τρωω 4-5 Disconnect την ημερα ενω παιζω, σερφαρω στο νετ κλπ. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και πολλοι προτεινουν να κανεις turn-off το Sleep Mode της συσκευης. Το Sleep Mode ουσιαστικα απενεργοποιει τα powerline οταν δεν υπαρχει κινηση στο δικτυο(ή τουλαχιστον οταν αυτο νομίζει πως δεν υπαρχει κινηση στο δικτυο...). Το εκλεισα αλλα το προβλημα παραμενει. Στην συνέχεια, έκανα update το Firmware της συσκευής μιας και είδα στην ιστοσελίδα της εταιρίας οτι υπαρχει καινουργια εκδοση Firmware. Μετά το Update το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Απο την ολη αναζητηση μου στο ιντερνετ για να βρω λύσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ουσιαστικά υπάρχει καποιο (bug?) ισως στο Software του Powerline. Τα μόνα "fix" που δουλευουν και βρηκα ειναι π.χ. να φτιαξεις ενα αρχειο με notepad++ που να κανεις ping στο router και ετσι ουσιαστικα υπαρχει παντα κινηση στο δικτυο. Αλλο είναι να έχεις το YouTube απο πίσω να τρέχει ενώ παίζεις Online έτσι ωστε να μην τρωω παλι Disconnect. Τα "φιξ" αυτα προφανως δεν ειναι λυση για μενα. Την 4η ημερα μετα την αγορα μου πηρα το καταστημα τηλεφωνο και ειπα το προβλημα μου τα εδωσα πισω και θα παω την δευτερα για να γινει αντικατασταση. Αλλα αναρωτιεμαι , σε περιπτωση που ειναι οντως Firmware το προβλημα Και να μου δωσουν νεες συσκευες, παλι προβλημα δεν θα εχω ; Πως θα το αντιμετωπισω; Εχω ηδη ζητησει να μου επιστραφουν τα χρηματα, είτε μετρητά είτε σε πίστωση, μιας και δεν ειχαν περάσει πάνω απο 5 μερες απο όταν αγορασα τις συσκευες αλλά ο πωλητης στο καταστημα επεμενε πως δεν γινεται να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου χωρις να γινει ελεγχος του προιοντος πρωτα. Να σημειωσω πως δεν ειχα ΠΟΤΕ τα τελευταια 10 χρονια προβλημα με το ιντερνετ στο σπιτι μου και δεν εχω αλλαξει τπτ στο ηλεκτρικο δικτυο, καθως και δεν εχω προσθέσει καμία καινούργια ηλεκτρική συσκευή σε αυτο .
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρω πώς δεν είναι λύση το πρόβλημα σου , αλλά μπορείς να διαθέσεις άλλα 30ε? Αν ναι μπορείς να πάρεις αυτά https://www.skroutz.gr/s/6979293/TP-LINK-TL-PA7020PKIT-v1.html?from=favorites_popup. Είναι 1000αρια και αν διαβάσεις και τα σχόλια δεν έχουν θέμα , ούτε αποσυνδέσεις ούτε κολλήματα, Τα έχω στη πρίζα περίπου 1 χρόνο και δεν έχουν κολλήσει ποτέ 1
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εγω τα εχω 3 χρονια και δεν εχω ποτε διακοπη πειραξες κατι στο μενου?? εκανες επαναφορα να δεις τι γινετε?? εχεις προσθεσει στο δικτυο ρευματος καποι συσκευη που θα μπορουσε να δημιουργει προβληματα ???
Aggeluska Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρω πώς δεν είναι λύση το πρόβλημα σου , αλλά μπορείς να διαθέσεις άλλα 30ε? Αν ναι μπορείς να πάρεις αυτά https://www.skroutz.gr/s/6979293/TP-LINK-TL-PA7020PKIT-v1.html?from=favorites_popup. Είναι 1000αρια και αν διαβάσεις και τα σχόλια δεν έχουν θέμα , ούτε αποσυνδέσεις ούτε κολλήματα, Τα έχω στη πρίζα περίπου 1 χρόνο και δεν έχουν κολλήσει ποτέ Δυστυχώς για μένα, τα 40 ευρώ ήταν ήδη εκτός προϋπολογισμού, πόσο μάλλον τα 70 ευρώ. ευχαριστώ. εγω τα εχω 3 χρονια και δεν εχω ποτε διακοπη πειραξες κατι στο μενου?? εκανες επαναφορα να δεις τι γινετε?? εχεις προσθεσει στο δικτυο ρευματος καποι συσκευη που θα μπορουσε να δημιουργει προβληματα ??? σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν πείραξα κάτι μέχρι την στιγμή που άρχισε να δημιουργεί προβλήματα... Αφού μου παρουσίασε το πρόβλημα αρκετές φορές τότε μόνο πείραξα το Power Save Mode , το έκανα Off και έκανα και αναβάθμιση και το λογισμικό. Κώστα παίζεις games γενικά;Και άν ναι, παίζεις Hearthstone?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 η μια λυση ειναι να παρεις καποια καλυτερη μαρκα πχ devolo.η αλλη λυση να ριξεις καλωσιο ethernet που θα ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει και οτι πιο φτηνο.μπορεις να το περασεις και σε καναλι.με τα tp link δοκιμασες να αλλαξεις καποια πριζα;ειδες με το software σε τι ταχυτητα κλειδωνουν μεταξυ τους;τριφασικο ρευμα εχεις η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα