tasos_94p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Αξίζει να αγοράσω αυτά τα ακουστικά που είναι σε έκπτωση; Site: BEATSBY DR. DRE
marmagia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 το θέμα είναι εμπιστεύεσαι πραγματικά το eshop; είναι μεν γνωστό αλλά εμένα μου πούλησε "περίεργα" ακουστικά apple και μετά όταν επικοινώνησα μαζί τους δεν παραδέχτηκαν τίποτα και δεν τα άλλαζαν τάχα για λόγους υγιεινής. Δεν ξέρω αν αυτό έτυχε σε εμένα ή είναι γενικευμένο αλλά πρόσεξε το λίγο παραπάνω ειδικά αν η διαφορά τιμής είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα
tasos_94p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τα είδα και στο skroutz και η διαφορά είναι στα 2-3€ αλλά είναι ασυσκεύαστα. Το άλλο θέμα είναι ότι δεν είχαν καλές αξιολογήσεις.
marmagia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι ασυσκέυαστα έγραφε και στα apple. και όταν ρώτησα την isquare μου λέει η απλ δεν δίνει bulk εκτός και αν προορίζονται για το σέρβις τους, που μάλλον δεν ισχύει. Δεν θέλω να γίνομαι γραφική και δεν έχω εμπειρία απο τα εν λόγω ακουστικά, απλά με προβληματίζουν αυτά τα "ασυσκέυαστα" που λέει το eshop
tasos_94p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ρισκάρω τότε. Ευχαριστώ για την βοήθεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα