Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω για..

ΔημητρηςΜπιστιολης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω να βρω καποιον κατα προτιμηση κοντα στην Νικαια να μου κανει μια πατεντα για να παιρνω ρευμα απο Molex..οχι τζαμπα βεβαια,Για περρισοτερα οποιος θελει ας επικοινωνησει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Δημήτρη μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς και στο παλιό θέμα που άνοιξες δεν απάντησε κανείς. Αν θες πες μας τι ακριβώς θέλεις για να σου πούμε πως να το κάνεις μόνος σου.

• Like 1

Φίλε Δημήτρη μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς και στο παλιό θέμα που άνοιξες δεν απάντησε κανείς. Αν θες πες μας τι ακριβώς θέλεις για να σου πούμε πως να το κάνεις μόνος σου.

Εχω το manual της συσκευης που λεω να την παρω απο εξωτερικο..εγω δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα,παντως ο κατασκευαστης μου ειπε οτι γινεται αρκει να ειναι η τροφοδοσια 12+ 

• Moderators

Εχω το manual της συσκευης που λεω να την παρω απο εξωτερικο..εγω δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα,παντως ο κατασκευαστης μου ειπε οτι γινεται αρκει να ειναι η τροφοδοσια 12+ 

Τι ακριβως συσκευη ειναι ? τι απαιτησεις εχει σε ρευμα ? για να παρεις 12volt (DC) θελεις ενα κιτρινο καλωδιο απο το τροφοδοτικο και ενα μαυρο , το θεμα ειναι αρκει το τροφοδοτικο σου για την συσκευη ποιυ θελεις ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...