ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω να βρω καποιον κατα προτιμηση κοντα στην Νικαια να μου κανει μια πατεντα για να παιρνω ρευμα απο Molex..οχι τζαμπα βεβαια,Για περρισοτερα οποιος θελει ας επικοινωνησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε Δημήτρη μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς και στο παλιό θέμα που άνοιξες δεν απάντησε κανείς. Αν θες πες μας τι ακριβώς θέλεις για να σου πούμε πως να το κάνεις μόνος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε Δημήτρη μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς και στο παλιό θέμα που άνοιξες δεν απάντησε κανείς. Αν θες πες μας τι ακριβώς θέλεις για να σου πούμε πως να το κάνεις μόνος σου. Εχω το manual της συσκευης που λεω να την παρω απο εξωτερικο..εγω δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα,παντως ο κατασκευαστης μου ειπε οτι γινεται αρκει να ειναι η τροφοδοσια 12+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω το manual της συσκευης που λεω να την παρω απο εξωτερικο..εγω δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα,παντως ο κατασκευαστης μου ειπε οτι γινεται αρκει να ειναι η τροφοδοσια 12+ Τι ακριβως συσκευη ειναι ? τι απαιτησεις εχει σε ρευμα ? για να παρεις 12volt (DC) θελεις ενα κιτρινο καλωδιο απο το τροφοδοτικο και ενα μαυρο , το θεμα ειναι αρκει το τροφοδοτικο σου για την συσκευη ποιυ θελεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα