bergoulan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για αναβάθμιση υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : Εως 100 ευρω.Χρήση υπολογιστή : Gaming Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Τσεχια (alza.cz/en)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΠροσωπικαΠροηγουμενη μητρικη,τωρα νεκρη : Gigabyte GA-Z97P-D3 retailΕπεξεργαστης : i7 4790k 4ghzΚαρτα γραφικων : GTX 1060 6gbΤροφοδοσια : corsair cx series modular cx600m-600wΣκληροι Δισκοι : SSD : Evo 128gb / WD 1tbΠαραθετω και το τοπικ που ανοιξα με την μαλλον χαλασμενη μητρικη που αναγκαζομαι να αλλαξω. Αυτο που θελω ειναι να μαθω αν θα κολλαει το downgrade σε gigabyte-h81m-s2h προς το παρων και να κινηθω γυρω στα χριστουγεννα σε ενα φουλ upgrade ryzen+μητρικη; Πως σας ακουγεται; ιδεες και προτασεις, γενικα ειμαι αρχαριος , τωρα ψαχνομαι. Ευχαριστω εκ των προτερων.http://www.insomnia.gr/topic/653916-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CE%AC%CE%BC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1/
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 H H81 πιθανόν να μην μπορεί να σηκώσει τον i7 σε boost, και να έχεις throttling. Καλύτερα πάρε κάποια Ζ97 μεταχειρησμένη για να τα δώσεις πιο εύκολα κατα τα χριστούγεννα.
bergoulan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Από τι έψαξα στο τόμς πάντως το μόνο πρόβλημα που θα έχω πιθανόν είναι να μην μπορώ να κάνω οβερκλοκ τον ι7 που δεν με νοιάζει κ τόσο. Τώρα δε ξέρω αν λόγω παλαιοτητας θα έχει το τελευταίο Μπιος για να μπουταρει. Μπορεί να λέω και πιπες. Αλλά προσπαθώ να μάθω και ψάχνομαι ρωτώντας. ????
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι τετοιο θα σου ηταν μια χαρα αλλα εισαι και Τσεχια και δεν ξερω πως ακριβως παει με τα μεταφορικα κτλ.. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/969554-asus-z97-deluxe/
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μπορείς να περιμένεις δώσε CPU/RAM και κάνε upgrade λίγο αργότερα. Αν χρειάζεσαι κάτι τώρα πάρε μια (φτηνή και καλη) Asrock H81, νομίζω υποστηρίζει Haswell-R OOTB. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί να έχω αποσυντονιστεί λόγω Τσεχίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα