Προς το περιεχόμενο

Αγορά εκτυπωτή-πολυμηχανήματος για γραφείο.Φτου και απ'την αρχή...


ozric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,


 


Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενός καινούριου εκτυπωτή ή πολυμηχανήματος για το γραφείο.


 


Ζητούμενα χαρακτηριστικά-απαιτήσεις:


 


1.Να έχει wifi σύνδεση


2.Να είναι γρήγορος


3.Να έχει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης


4.Να έχει οπωσδήποτε εγγύηση 2-3 χρόνια


5.Όγκος εκτυπώσεων ανά μήνα 500 ασπρόμαυρες σελίδες - 10 έγχρωμες (κάποια εξώφυλλα μελετών σε word.Όχι σε καμιά τρελή ανάλυση)


 


Έχω μπερδευτεί διαβάζοντας τα υπόλοιπα θέματα για το αν πρέπει να είναι inkjet ή laserjet,αν είναι inkjet αν πρέπει να έχει τις κεφαλές ενσωματωμένες στα μελάνια κτλ κτλ


 


Μέχρι πρόσφατα είχα αυτόν http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-officejet-pro-x451dw-printer τονοποίο και βρήκα ...απογοητευτικό....


Είχε πολύ ακριβά αναλώσιμα και μία μέρα ξαφνικά έγινε για πέταμα...Χάλασε η κεφαλή εκτύπωσης και εμμέσως πλην σαφώς μου είπαν ότι δεν με συμφέρει να τον φτιάξω.Γι αυτό και θέλω ο καινούριος να έχει 2-3 χρόνια εγγύηση.


 


 


Σε περίπτωση που δεν βρω κάτι αξιόλογο σε έγχρωμο σκέφτομαι να πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3344478/Samsung-Xpress-M2875FD.html και να πάρω και έναν ψθηνότερο έγχρωμο για να εκτυπώνω κάποιες έγχρωμες σελίδες.


 


Έχει να προτείνει κάποιος κάτι??


 


Ευχαριστώ.


 


 


Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν όντως έχεις μόνο 10 σελίδες έγχρωμες τον μήνα, τότε πάρε έναν φτηνό έγχρωμο inkjet και έναν laser σαν και αυτόν που αναφέρεις και είσαι οκ. Βγηκέ αρκετά καλό αυτό το Samsung που έβαλες λινκ.

 

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ένας μονόχρωμος laser στατιστικά έχει αισθητά φτηνότερο αναλώσιμο απο έναν αντίστοιχης τιμής έγχρωμο laser αν χρησιμοποιείς μόνο το μαύρο τόνερ. Αγοράζουν έναν έγχρωμο laser για να εκτυπώνουν κατα 99% ασπρόμαυρο και διαπιστώνουν ότι το μαύρο τονερ του εγχρωμου laser βγαίνει ακριβό.

 

Καλό έγχρωμο laser μόνο αν πραγματικά έχεις όγκο σε έγχρωμες εκτυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι καταλαβαίνω,

 

Ουσιαστικά σκέφτομαι να πάω στη λύση που ανέφερα παραπάνω γιατί δεν βγάζω άκρη.

 

Δεν θα με χαλούσε να εκτυπώνω το logo της εταιρείας μου και τα υποσελίδα στις μελέτες μου έγχρωμα.Απλα τα "θυσιάζω" αυτά γιατί έχω φρικάρει με τους εκτυπωτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καταλαβαίνω,

 

Ουσιαστικά σκέφτομαι να πάω στη λύση που ανέφερα παραπάνω γιατί δεν βγάζω άκρη.

 

Δεν θα με χαλούσε να εκτυπώνω το logo της εταιρείας μου και τα υποσελίδα στις μελέτες μου έγχρωμα.Απλα τα "θυσιάζω" αυτά γιατί έχω φρικάρει με τους εκτυπωτές.

 

 

Φιλε μου τον φεβρουαριο ανοιξα γραφειο και μετα απο 2 εβδομαδες ψαξιμο γιατι εψαχνα ακριβως οτι και εσυ, απλα με περισσοτερο ογκο εχρομων εκτυπωσεων κατελοιξα στον Epson Workforce WF-7610DWF . Αυτος εκτυπωνει και Α3 χαρτια. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα Α3 χαρτια ριξε μια ματια στον WorkForce WF 3620DWF ειναι ακριβως το ιδιο πλην της Α3 εκτυπωσης.

 

Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο ο εκτυπωτης.Ειναι wifi, Εχει διπλη οψης εκτυπωση,φαξ και για εμενα γρηγορος. Εκτυπώνει από παντός είδους συσκευή, ενσύρματα, ασύρματα (AirPrint, Google Print, υπολογιστές), μέσω email και μέσω Epson Cloud (δηλαδή μέσω internet). έχει τροφοδότη χαρτιού κι από την πίσω μεριά. Έχει πολύ μεγάλη οθόνη αφής αρκετα καθαρή και εύχρηστη. Σα σαρωτής είναι πολύ καλός, και με τον τροφοδότη δε χρειάζεται να σαρώνεις μία-μία τις σελίδες. Ακόμα ένα θετικό είναι οτί μπορείς να σαρώσεις απευθείας σε email (σαρωνεις και αποστελει στο email που του εχειςβαλει το αρχειο σε οτι μορφη το επιλεξης jpg,pdf κτλ κτλ) ή στο Epson cloud, χωρίς να χρειάζεσαι υπολογιστή. ο WF-7610DWF στο πλαισιο εχει 129 ευρω με τριετη εγγυση οταν τον παρεις καταχωρεις τα στοιχεια αγορας στην epson και λαμβανεις εγγυηση +2 χρονια 1+2=3 

 

Και τα μελανια παιρνω συμβατα 1 σετ (Μαυρο XXL, CYM XL) με 6,5ευρω το σετ βγαινουν. Τα εχρωμα ειναι για 1000 σελιδες και το ασπρομαυρο για παραπανω, οποτε με τοσο χαμηλο κοστολογιο αντι να εκτυπωνω ασπρομαυρα που το σκευτομουν τα εκτυπωνω ενχρωμα τωρα :) 

 

http://www.plaisio.gr/ektiposi/ektipotes-printers/polimixanima/WorkForce-WF-3620DWF-Inkjet-Polumhxanhma.htm

 

Τσεκαρε τον λιγο σε κανα βιντεο ξαξε τον λιγο και στο νετ και δες αν σου κανει.

Ελπιζω να βοήθησα

Επεξ/σία από Greek
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν θυσιάσω κάτι δεν βγαίνει άκρη.

Σκέφτομαι μήπως θυσιάσω την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/10237108/Epson-L386.html#specs η για κάποιον άλλο με ink tanks.

 

Σε ink tank έχουμε καμία καλύτερη πρόταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ink tank θα εκτυπώνεις συνέχεια έγχρωμα για να μην σου βουλώσει. Επίσης γύρω στις 10.000 σελίδες θα σου βγάλει μήνυμα για αλλαγή σφουγγαριών ή ένδειξη για σέρβις και θα πρέπει να φύγει στην αντιπροσωπεία. Ακόμη κάτι που πρέπει να αναλογιστείς, είναι ότι όλοι οι ink tank σε σχέση με τις έξτρα δυνατότητες που προσφέρουν (διπλής όψης, wifi, αυτόματος τροφοδότης κλπ) είναι πανάκριβοι επειδή προσφέρουν τα απολύτως βασικά..

 

Αν τα παραπάνω δεν σε ενοχλούν τότε ο Epson που έβαλες είναι μια καλή λύση.

 

Αλλιώς πας σε κάποιον workforce όπως αυτόν που πρότεινε ο φίλος παραπάνω, που και φτηνότεροι είναι σαν αγορά, και περισσότερες δυνατότητες έχουν σαν μηχανήματα, αλλά και τα δοχεία μελάνης σε συμβατά είναι φτηνά. Σε αυτή την περίπτωση κοίτα και τον Canon ΜΧ925.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά η μπίλια θα κάτσει σε έναν από τους 2

https://www.skroutz.gr/s/4833272/Epson-WorkForce-WF-3620DWF.html

 

https://www.skroutz.gr/s/10237108/Epson-L386.html#specs

 

Η αλήθεια είναι πως δείχνω μια προτίμηση για αυτόν με τα ink tanks και αυτό γιατί διάβασα σε κάποια σχόλια στο skroutz ότι με τον workforce αρκετοί είχαν πρόβλημα με τα imitation μελάνια,τα αναγνώριζε η epson μετά κλείδωνανε και τα αυθεντικά κτλ κτλ.Οποτε σκέφτομαι ότι τα μελάνια στην περίπτωση του ink tank και διαρκούν πολύ περισσότερο και τα αυθεντικά είναι φθηνά.

 

Ξενερώνω βέβαια με το ότι ο L386 δεν έχει αυτόματη εκτύπωση 2πλης όψης και εκτύπωση από το κινητό (android η ios). Το τελευταίο ξεπερνιέται κάπως;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχει σε ink tank  και ο canon https://www.skroutz.gr/s/8734496/Canon-Pixma-G3400.html που τον θεωρώ καλύτερο του epson αλλα και αυτός έχει χειροκίνητη εκτύπωση 2πλης όψης  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...