Προς το περιεχόμενο

Scanner problem ??? ... HP scanjet 4670

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει πρόσφατα έναν HP SCANJET 4670

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/ho/WF06b/15179-64195-215155-15202-f25-303640-303642-303643.html

και έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο.

Όταν scan-άρω slides και αρνητικά (ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) όταν η κεφαλή τερματίζει την πρώτη κινησή της και πριν σκανάρει, ακούγεται ένας θόρυβος σαν χτύπημα.

Μετά από πολλές δοκιμές κατάλαβα οτι τότε η κεφαλή ανασηκώνεται και βρίσκει το τζάμι πάνω στο οποίο σκανάρω.

Είναι φυσιολογικό αυτό ??? το κάνει μόνο σε σκανάρισμα slides και αρνητικών ... όλα τα άλλα δουλεύουν φυσιολογικά και χωρίς περίεργους θορύβους.

YG

οι φωτογραφίες βγαίνουν φυσιολογικότατες !!!

μπορεί κανένας να με βοηθήσει ??? έχει κάποιος τον ίδιο scanner να κάνει μια δοκιμή ??

είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος ?

η hp έχει καλό support στην ελλάδα ?

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει !!!

Δημοσ.

Den exo ton idio scanner, alla den nomizo na einai fisiologiko. Mporeis na rotiseis to katastima pou to pires kai an einai se egguisi, (pou logika einai,ektos an to exeis pano apo 1 xrono) 8a to kanoun antikatastasi. MHN DEXTEIS na to episkeuasoun an einai se egguisi.

An se endiaferei, to tilefono tis HP einai 801 11 22 55 47 kai to Tmima Service einai Χαλανδρίου 14-18 & Σουλίου 50 στην Αγία Παρασκευή. Den gnorizo an exei kai kapou allou.....

Sam.

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτόν το θόρυβο μου τον έκανε και εμένα το AGFA Scanner που είχα! Ήταν φυσιολογικό και δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. ;)

Δημοσ.
Φίλε μου, αυτόν το θόρυβο μου τον έκανε και εμένα το AGFA Scanner που είχα! Ήταν φυσιολογικό και δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. ;)

o scanner pou exeis exei film adapter ?

sou ekane auto ton 9orybo mono sto film scan i se opoiodipote scan ?

apo to katastima kai thn hp mou eipan oti einai MALLON apo allagh 9esis tis lampas, giati auti prepei na parei diaforetiki 9esi gia to scannarisma ton film ... alla den itan sigouroi !!!

einai pantos poly periergo !!!

euxaristo gia tis apantiseis ...

Δημοσ.

Όχι δεν είχε film adapter! Μου το έκανε στο γρήγορο σκανάρισμα κάποιες φορές. Μετά από καιρό σταμάταγε να ακούγεται και μετά πάλι άρχιζε!!! Μη του δίνεις σημασία, μπορεί να φτιάξει με το καιρό! Και αν πάλι δεν έχεις πρόβλξμα με τα αποτελέσματα του σκαναρίσματος τότε μην αγχώνεσαι! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...