olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδες! Θέλει η αδερφη μου έναν e-book reader! Μπορούμε να βρούμε απο σκρουτζ;; Τιμή μέχρι 100(βαρια 150) !! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τα e-readers της Amazon είναι κορυφαία. Εγώ έχω το Kindle Touch κοντά στα 6 χρόνια και είναι top quality product. Θα σου πρότεινα το καινούργιο PaperWhite της Amazon άλλα είναι στα 200 ευρώ. Οπότε δες το Kindle της 8ης έκδοσης εδώ από skroutz στα 135 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 DeadElectron σε ευχαριστώ που απάντησες!! Επειδή δεν ξέρω, γενικότερα υπάρχει e-book reader που να χει και ελληνικά βιβλία; ή το πάω πολύ μακριά; Επίσης για το reader που μου πρότεινες, νομίζω πως υπάρχουν και επί πληρωμή βιβλία! Η πληρωμή πως γίνεται; PayPal, χρεωστική ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) DeadElectron σε ευχαριστώ που απάντησες!! Επειδή δεν ξέρω, γενικότερα υπάρχει e-book reader που να χει και ελληνικά βιβλία; ή το πάω πολύ μακριά; Επίσης για το reader που μου πρότεινες, νομίζω πως υπάρχουν και επί πληρωμή βιβλία! Η πληρωμή πως γίνεται; PayPal, χρεωστική ή κάτι άλλο; Το e-reader από μόνο του δεν έχει βιβλία. Μπορείς να βρεις online free βιβλία σε όποια γλώσσα θες από διάφορα site και να τα μετατρέψεις μέσω κάποιου online converter σε μορφή κατανοητή για το Kindle. Το Kindle διαβάζει και PDF ωστόσο δεν φαίνεται τόσο ωραία, οπότε μια μετατροπή αξίζει τον κόπο. Μπορείς να αγοράζεις βιβλία από το Amazon απευθείας μέσω του Kindle. Ο τρόπος πληρωμής είναι δική σου υπόθεση. Γίνεται και με PayPal και με πιστωτική. Δες τους τρόπους πληρωμής που δέχεται η Amazon. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από DeadElectron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία DeadElectron ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα