zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για κάποιον που έχει σύνδεση κ μιλάει πολύ λίγο, δεν χρησιμοποιεί sms, αλλά πεσισσότερο data προς τα που είναι προτιμότερο να κατευθυνθεί, σε κάρτα ή σε σύνδεση;
panos_saxo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 σε κάτι ενδιάμεσο. Καρτοσυμβόλαιο δλδ. έχεις ένα σταθερό πάγιο της τάξεως των 21 ευρώ αν δε κάνω λάθος.Ανάλογα την εταιρία και τις εκάστωτε προσφορές διαμορφώνεις εσύ πως θες να φτιάξεις το προγραμμα σου . εγω πχ έχω 1500 λεπτα ομιλια προς ιδιο παροχο καποια λιγα sms (25 νομιζω) 200 λεπτα για αλλους παροχους και 500 mb . και καρτα 7 ευρω τν οποια την χρησιμοποιω για εξτρα mb και ειμαι οκ. αλλα αυτη τη συμφωνια εχω κανει ,αν δε μιλας οπως λες μπορεις να αντικαταστασησεις το χρονο ομιλιας με εξτρα mb οσο ημουν σε καρτα χαλουσα σιγουρα 2 καρτε το μηνα (αρα 20 ευρω) για να έχω mb αλλα και καποια λεπτα ομιλιας αρα ειναι η μια η αλλη, σε συνδεση παλι υπαρχουν πακετα αλλα δε νομιζω να βρεις στα 21 ευρω παγιο με αρκετα mb .
d_crazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά και κάρτα!Τα καρτοκινητά δίνουν πιο πολλά απο οτι τα συμβόλαια και το κυριότερο δεν υπάρχει και η δεύσμευση.Ειδικά,αμα ήσουν φοιτητής νομίζω δεν θα υπήρχε καν το δίλημμα!
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορώ όμως να μεταφέρω τον αριθμό μου στο καρτοκινητό; 1
d_crazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορώ όμως να μεταφέρω τον αριθμό μου στο καρτοκινητό; Noμίζω γίνεται...
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά και κάρτα!Τα καρτοκινητά δίνουν πιο πολλά απο οτι τα συμβόλαια και το κυριότερο δεν υπάρχει και η δεύσμευση.Ειδικά,αμα ήσουν φοιτητής νομίζω δεν θα υπήρχε καν το δίλημμα! Και γιατί κάποιοι πάνε σε συμβόλαιο; Έναντι των καρτών σε τι πλεονεκτούν;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Και γιατί κάποιοι πάνε σε συμβόλαιο; Έναντι των καρτών σε τι πλεονεκτούν; Πλεονεκτούν στο ότι έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα και το κεφάλι σου ήσυχο. Για να "πάρεις" από τις κάρτες πρέπει να ασχολείσαι. Αν δεν θες να ασχολείσαι τότε το πρόγραμμα είναι σαφέστατα προτιμότερο. Επίσης με πρόγραμμα παίρνεις και επιδοτήσεις που υπό συνθήκες μπορούν να βγουν πολύ κερδοφόρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα