CrackMetal (century) Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Όλον αυτόν τον καιρό, όλοι μας έχουμε παρατηρήσει posts που αντίκεινται στους κανόνες του forum. Μερικά από αυτά τα posts διαγράφονται, άλλα κλειδώνονται άλλα κλειδώνονται μετά από επικριτικά σχόλια των mods και άλλα μένουν απλώς ξεκλείδωτα. Κατά τη γνώμη μου το πιο δίκαιο για τους δημιουργούς των posts αυτών αλλά και για όλους εμάς, όλα τα posts ή να διαγράφονται ή να κλειδώνονται ή να κλειδώνονται μετά από επικριτικά σχόλια των mods ή να μένουν απλώς ξεκλείδωτα. Φυσικά, μιλάω πάντα για posts που αντίκεινται στους κανόνες και είναι παρόμοια μεταξύ τους. Το καλύτερο θα ήταν να κλειώνονται όλα τα posts ώστε να ευαισθητοποιηθούν βλέποντάς τα οι άτακτοι του forum. Το φαινόμενο αυτό το έχω παρατηρήσει κυρίως σε posts από τα οποία οι δημιουργοί τους ζητάνε serials, cracks και μουσική από διαφημίσεις.
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Περίμενε. Είσαι σίγουρος ότι έπεσαν στην αντίληψη των mods αυτά τα posts για serials? Τους έκανες notify?
dim_b Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δεν νομίζω ότι έχουν περάσει απαρατήρητα posts που ζητάνε serials ή cracks, είναι πολύ χοντρό αυτό. Posts στα οποία ζητούνται mp3 δεν απαγορεύονται εκτός αν υπάρχουν σ'αυτά direct links γιά κατέβασμα τραγουδιών (όχι προγράμματα p2p). Σχετικά με τις διαφημίσεις, ίσως έχεις κάποιο δίκαιο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ένα post μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά από κάθε έναν που το διαβάζει, εκτός αν η διαφήμιση "βγάζει μάτια". Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή και οι moderators είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να είναι 24 ώρες το 24ωρο πάνω από έναν υπολογιστή, μπορείτε να τους ενημερώνετε αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο post που παραβιάζει τους κανόνες.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 emena mou klidosan post tote pou ixa pei oti to pc den einai gia games .boreite loipon mods na mou pite pion kanona paraviasa ?????????
dim_b Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 ΑΣΧΕΤΟΣΣ: Πώς κάνω νοτιφάι??? Πατώντας το κουμπάκι με το θαυμαστικό που υπάρχει επάνω δεξιά σε κάθε post.
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 ΑΣΧΕΤΟΣΣ: Πώς κάνω νοτιφάι??? Δίπλα στο post αυτουνού που (νομίζεις ότι) έκανε παραβίαση των κανόνων,υπάρχουν δύο κουμπάκια.Αυτό με το θαυμαστικό(!) είναι.Πατώντας το,έχει δοθεί σε αρκετούς mods ενημέρωση.Κάποιος θα είναι on-line.... Ο "Αρτέμης Μάτσας"! :wink:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Παρενθετικά (για την ουσία θα τοποθετηθώ αργότερα): emena mou klidosan post tote pou ixa pei oti to pc den einai gia games .boreite loipon mods na mou pite pion kanona paraviasa ????????? Δεν θέλω να μπω στην αντιπαράθεση 'εμένα γιατί μου κλειδώσατε/σβήσατε το post/topic'. Παρ' όλα αυτά, αν εννοείς αυτό το topic κι αν και δεν το κλείδωσα εγώ, μπορώ να σου εξηγήσω: Το topic σχεδόν κατέληξε σε τσακωμό και δεν έβγαζε πουθενά. Ο καθένας υποστήριζε μέχρι ΟΥΡΛΙΑΧΤΟΥ την άποψή του και δεν υπήρχε τέλος. Άσε που δεν ταίριαζε και στο forum - τέτοια topic μπορούν να φιλοξενηθούν ενδεχομένως στο 'Γενική συζήτηση Hardware' και σε κάθε περίπτωση σε κάποιο forum γενικής συζήτησης. Εν πάσει περιπτώσει, όποιος έχει απορία ή πιστεύει ότι αδικήθηκε (όλοι κάνουμε λάθη) μπορεί να στείλει ένα pm στον moderator που επενέβη και να ρωτήσει, απλά και ήρεμα.
Leibniz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Den mporoun na mpoun oles oi paravaseis sthn idia kathgoria. To ti tha apoginei ena post ehei na kanei kai me ton tropo me ton opoio den ypakouse stous kanones o kathe user kai apo to an tha faei ban 'h oxi. De nomizw oti einai anagkh na ftiaxtoun kanones gia kathe periptwsh. O ekastote mod vlepei kai krinei analoga. Όλον αυτόν τον καιρό' date=' όλοι μας έχουμε παρατηρήσει posts που αντίκεινται στους κανόνες του forum. Μερικά από αυτά τα posts διαγράφονται, άλλα κλειδώνονται άλλα κλειδώνονται μετά από επικριτικά σχόλια των mods και άλλα μένουν απλώς ξεκλείδωτα. Κατά τη γνώμη μου το πιο δίκαιο για τους δημιουργούς των posts αυτών αλλά και για όλους εμάς, [b']όλα[/b] τα posts ή να διαγράφονται ή να κλειδώνονται ή να κλειδώνονται μετά από επικριτικά σχόλια των mods ή να μένουν απλώς ξεκλείδωτα. Φυσικά, μιλάω πάντα για posts που αντίκεινται στους κανόνες και είναι παρόμοια μεταξύ τους. Το καλύτερο θα ήταν να κλειώνονται όλα τα posts ώστε να ευαισθητοποιηθούν βλέποντάς τα οι άτακτοι του forum.Το φαινόμενο αυτό το έχω παρατηρήσει κυρίως σε posts από τα οποία οι δημιουργοί τους ζητάνε serials, cracks και μουσική από διαφημίσεις.
rumbero Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 http://www.parliament.gr/politeuma/default.asp Επειδή πολύς ντόρος γίνεται για τους κανόνες κλπ. κλπ.
dim_b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Τι σχέση έχει το Σύνταγμα με τους κανόνες του forum; :roll:
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 efoson kapios plironei kai sintirei afto to forum apo monos tou mporei na kanei OTI thelei...an den simfonei kapios me tous kanones pou exei orisei o idioktitis tou forum den to krataei kaneis me to zori... diladi an exo ena amaksi den mporo na tou anikso mia tripa stin orofi epidi mou irthe?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.