Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους..θελω να ρωτησω κατι..πως μπορω ολες τις φωτο που εχω στο κινητο μου να τις εχω και στον υπολογιστη μου ταυτοχρονα χωρις να συνδεω καλωδια κτλ κτλ.υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα cloud ωστε να τις εχω εκει και με μερικα κλικ να τις κατεβαζω στον υπολογιστη?εχει το κινητο απο μονο του κατι τετοιο?το ιδιο θελω να κανω με επαφες κτλ κτλ ωστε να εχω ενα backup για ωρα αναγκης.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το google photos και είμαι ευχαριστημένος. Ότι φωτο έχω στο κινητό ανεβαίνει αυτόματα και μπορώ από οποιοδήποτε pc να τις δω και να τις κατεβάσω. Παρόμοιο είναι και το one drive της Microsoft

• Like 1
Δημοσ.

google photo το πιο απλό . πας ρυθμισεις στο κινητο σου και το βαζεις να κανει αυτοματη αποθηκευση εκει οτι φωτο βγαζεις η κατεβαζεις στο κινητο σου. μενουν εκει σαν cloyd δλδ φαση , και μπορεις να τα προβαλεις η να τα αποθηκευσεις σε οποια συσκευη θελεις ,tablet υπολογιστη , αλλο κινητο , με μια απλη συνδεση στο gmail σου . το καλο ειναι οτι μπορεις να τα σβησεις εντελως απο το κινητο σου , αυτα παντα θα υπαρχουν στο google και ανα πασα στιγμη τα ξανααποθηκευεις . 

Δημοσ.

Ναι θα υπάρχει στο cloud θα σβηστεί μόνο απο κινητο

Θα υπάρχει στο cloud άμα έχει προλάβει και ανέβει!

Άμα την βγάλεις και την σβήσεις αμέσως δν θα υπάρχει προφανώς, επίσης είναι ρυθμισμένο το Google photos να κάνει upload μόνο με wi-fi άμα έχει απεριόριστα δεδομένα μπορείς να το ρυθμίσεις κ έτσι!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δν τα ανεβάζει σε μέγιστη ανάλυση, κάνει συμπίεση του αρχείου για λιγότερο αποθηκευτικό χώρο (πολύ μικρή έως σχεδόν απαραίτητη διαφορά από την οθόνη του κινητού, άμα δν κάνεις ζουμ δν την καταλαβαίνεις καν, σε οθόνη /μόνιτορ είναι όμως εμφανής)

Το καλό είναι ότι άμα θέλεις μέγιστη ανάλυση χωρίς να πειράχυει καθόλου έτσι όπως την έβγαλες έτσι να ανέβει μπορείς να πληρώσεις GB στο cloud storage σου και να ανεβάζεις όσο αντέχει η τσέπη σου

Δημοσ.

google cloud  ή one drive από την Ms. Ρυθμίζεις το αυτόματο ανέβασμα (αν και κατεβάζοντας το one drive app της Ms αυτόματα ανεβάζει κάθε φωτό στο cloud) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Νομίζω ΄βέβαια ότι έχουν διαφορά στην δωρεάν χωτητικότητα , αφού η Ms δίνει μόνο 5 gb ,για google δεν ξέρω πόσο δίνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου, βάλε το google photos όπως είπαν και οι άλλοι, σου δίνει απεριόριστο χώρο για συμπιεσμένες φωτογραφίες. Αν βέβαια θες όλο το μέγεθος της φωτογραφίας θα τρώει από τα δωρεάν 15GB χώρο, αν τώρα αποφασίσεις να τις ανεβάζεις δίχως συμπίεση και σου γεμίσει, μπορείς άνετα με 2€ τον μήνα να πάρεις 100GB χώρο και να κάνεις την δουλειά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...