mdeadshot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σας παιδιά , Εδώ και κάμποσο καιρό ψάχνομαι για να αγοράσω νέο projector γύρω στα 450 ευρώ. Έχω βρεί αυτόν εδώ https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=12&subcat=44&product=34021&utm_source=skroutz.gr&utm_campaign=Price+Comparison&utm_medium=cpc&utm_content=textlink&utm_term=Videoprojector+Epson+EB-X31+V11H720040 ... Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;; Το θέλω για ένα δωμάτιο σχετικά μικρό που μπορεί να γίνει φωτεινό και πολύ σκοτεινό! Όσο για τη ποιότητα δεν θέλω τρελά πράγματα μέχρι hd ανάλυση βλέπω! Ευχαριστώ πολύ.
Kazama88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΌΧΙ μην πας εκει. Δες τον HD141X χιλιοδοκιμασμένο και 1080p που σαν προηγουμενο μοντελο τον βρίσκεις και πιο φτηνά. Ή αν ανέβεις ελάχιστα στο budget πάρε τον καινούργιο τον HD142X https://www.amazon.de/Optoma-HD142X-DLP-Projektor-Kontrast-23-000-Schwarz/dp/B01JOASEJU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504862807&sr=8-1&keywords=optoma Είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να πάρεις HD LCD όταν ενα 50αρι πάνω παίρνεις πολύ καλούς 1080p DLP.
mdeadshot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αδερφέ όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει μακριά από DLP!!
vadergr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάξε σε dlp . Πέρασε πρώτα από καμμία ηχοεκφραση η avart να δεις αν έχεις θέμα με το rainbow.
Kazama88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος σου είπε μακρια από DLP? Εγώ πριν πάρω τον δικό μου είχα ρίξει τρελό ψαξιμο και σε ελληνικά και ξένα forum λένε ότι κάτω από τα 1000 ευρώ είναι μονόδρομος. Όσο για το rainbow effect είναι αρκετά σπάνιο πια αλλά για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε και δες αν μπορείς να το παρατηρίσεις. Στον δικό μου Optoma όσα άτομα και αν τον έχουν δει κανένας δεν μου είπε για R.E. 2
Runner25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 κατι σε led δεν σε ενδιαφερει οπως αυτο ας πουμε https://www.skroutz.gr/s/4243693/BenQ-MS619ST.html η λαμπα γενικα και αν δεν ειναι led θελει καθε τοσο αλλαγη το οποιο ειναι σημαντικο εξοδο με την ευκαιρια παιδια αυτος ο προβολεας που ποσταρα παραπανω πως σας φαινεται να προχωρησω σε αγορα η δεν αξιζει για ενα νορμαλ δωματιο το θελω προβολη στα 3 μετρα
Kazama88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 κατι σε led δεν σε ενδιαφερει οπως αυτο ας πουμε https://www.skroutz.gr/s/4243693/BenQ-MS619ST.html η λαμπα γενικα και αν δεν ειναι led θελει καθε τοσο αλλαγη το οποιο ειναι σημαντικο εξοδο με την ευκαιρια παιδια αυτος ο προβολεας που ποσταρα παραπανω πως σας φαινεται να προχωρησω σε αγορα η δεν αξιζει για ενα νορμαλ δωματιο το θελω προβολη στα 3 μετρα Αυτός που πόσταρες δεν είναι led. Είναι dlp short throw με πολύ χαμηλή ανάλυση. Μόνο για ppt κάνει. Οπότε μακριά. Led για οικιακή χρήση δεν, απλά. Οι λάμπες στους συγχρονους projectοrs μπορούν να κρατήσουν και 5000 ώρες δλδ 4 με 6 χρόνια με λογική χρήση. Τα πράγματα είναι απλά. Για ταινίες, σειρές και gaming το 2017 πας στα 500+- σε HD141X/142X που έχει απίστευτο VFM. Οτιδήποτε πιο κάτω δεν αξίζει την διαφορά χρημάτων με αυτά που χάνεις. Αν ανέβεις μέχρι το 1000άρι υπάρχουν και άλλες επιλογες όπως Benq w1070 w1110, Optoma HD27 HD29Darbee κτλ Αν έχεις ιδιαίτερο χώρο σκέφτεσαι και τους short throw.
mdeadshot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ρώτησα σε ένα μαγαζί.. το avidex (to site είναι το aviland.gr). Εκεί μου είπανε ότι στα χρήματα που θέλω οι dlp δεν είναι τόσο καλοί γιατί μπορεί να έχουν 3000 ansilumens φωτεινότητα αλλά colour output έχουν κάτω από 1000 πράγμα που κάνει τα χρώματα πιο αχνά!! Μου πρότειναν epson ή hitachi !!!
Kazama88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον επειδή δεν φέρνουν Optoma και μόνο ελάχιστους BenQ. Μια γρήγορη ματιά στο site φανερώνει ότι πουλάνε κυρίως Epson. Αχνά χρώματα σε καμία περίπτωση δεν θα δεις και τώρα πια δεν θα βρεις μη φωτεινούς projectors. Ίσα ίσα στους περισσότερους πρέπει να τους βάλεις στο eco και να παίξεις και με ND φίλτρο γιατί βγάζουν πάρα πολύ φως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα