Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα drone και μαλλον της dji καθως θεωρω οτι ειναι και τα καλυτερα...

αυτα που εχω ξεχωρισει ειναι τα εξης:

1) το DJI mavic pro

2) DJI Phantom 4

πιστευω ειναι τα δυο καλυτερα drone της dji αυτη τη στιγμη, μεχρι τα 1600 ευρω...

αν εχετε να προτεινεται και καποιο αλλο γιατι οχι θα ηθελα να ακουσω γνωμες...(μονο μην μου πειτε να φτιαξω εγω κομματι κομματι θελω κατι σαν αυτα ετοιμο...(αν και νομιζω αυτα τα δυο οπως ειπα ειναι τα καλυτερα σε αυτα τα χρηματα)                                                        

ειμαι αρχαριος στα drones, για την ακριβεια δεν εχω ακουμπησει ποτε στη ζωη μου drone και θελω τωρα να ξεκινησω...θελω να κανω βιντεο με το drone και φωτογραφιση απο ψηλα...μαρεσει και λεω να το κανω...οποτε μενει να αποφασισω τι θα παρω το επομενο διαστημα οταν θα ειμαι ετοιμος οικονομικα να κανω την κινηση μου.

ουσιαστικα το mavic σε σχεση με το phantom περαν του οτι το mavic ειναι πιο μικρο και πιο ευκολο να το εχεις συνεχεια μαζι (που το θεωρω αρκετα θετικο να το εχεις πιο συχνα μαζι), τι αλλες διαφορες υπαρχουν...πιο θα λεγατε οτι ειναι καλυτερη επιλογη?

Επεξ/σία από Kotsos87
Δημοσ.

Τα καλυτερα δεν ειναι εχει και αλλα αλλα ακριβα

Εχω δει inspire να πουλιεται στις 2000 αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι

Ομως ειναι κορυφη Με λιγη υπομονη θα βρεις ευκαιριες

Δημοσ.

Τα καλυτερα δεν ειναι εχει και αλλα αλλα ακριβα

Εχω δει inspire να πουλιεται στις 2000 αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι

Ομως ειναι κορυφη Με λιγη υπομονη θα βρεις ευκαιριες

τα καλυτερα μεχρι 1500-1600 ευρω ειπα, οχι γενικα...υπαρχουν και 3000 ευρω.

επισης κοιταω για καινουριο.

Δημοσ.

το DJI mavic pro ,η φορητοτητα και η ευκολια ειναι μεγαλο θεμα  ,απο ποιοτητα και τα 2 ειναι εφαμιλα ,το μικρο δεν  υστερει σε τιποτα απο το μεγαλο ,εχω φιλους που απο το pro 4 πηγαν στο μικρο μονο για αυτον τον λογο

Δημοσ.

και γω πιο πολυ για το mavic με κοβω, με την εννοια οτι ειναι ευκολο να το μεταφερεις παντου και δεν χρειαζεται και ολοκληρο χωρο οπως το phantom...ειναι απλα σε ενα τσαντακι... επισης αυτο, το οτι δηλαδη το εχεις μαζι σου πιο συχνα και μπορεις να το πετας πιο συχνα θα δινει και καλυτερη εμπειρια και θα το μαθεις και καλυτερα....αλλο να πετας το αλλο μια φορα τη βδομαδα και αλλο αν μπορεις το mavic και 3 φορες... πιστευω επισης οτι δεν υστερει σε κατι απο το phantom...μαλλον για dji mavic pro θα παω...

http://www.skroutz.gr/s/9968668/DJI-Mavic-Pro.html

http://www.skroutz.gr/s/9969036/DJI-Mavic-Pro-Fly-More-Combo.html

αυτα τα δυο μεταξυ τους τι διαφορα εχουν? οτι το δευτερο δινει 2 παραπανω μπαταριες και επισης τσαντα και καποια αξεσουαρ ή και κατι αλλο?

τελος, ειδα οτι συντομα θα βγαλει dji mavic pro platinum καινουρια εκδοση δηλαδη....τι διαφορες θα εχει? αξιζει να περιμενω το platinum?

Δημοσ.

και γω πιο πολυ για το mavic με κοβω, με την εννοια οτι ειναι ευκολο να το μεταφερεις παντου και δεν χρειαζεται και ολοκληρο χωρο οπως το phantom...ειναι απλα σε ενα τσαντακι... επισης αυτο, το οτι δηλαδη το εχεις μαζι σου πιο συχνα και μπορεις να το πετας πιο συχνα θα δινει και καλυτερη εμπειρια και θα το μαθεις και καλυτερα....αλλο να πετας το αλλο μια φορα τη βδομαδα και αλλο αν μπορεις το mavic και 3 φορες... πιστευω επισης οτι δεν υστερει σε κατι απο το phantom...μαλλον για dji mavic pro θα παω...

http://www.skroutz.gr/s/9968668/DJI-Mavic-Pro.html

http://www.skroutz.gr/s/9969036/DJI-Mavic-Pro-Fly-More-Combo.html

αυτα τα δυο μεταξυ τους τι διαφορα εχουν? οτι το δευτερο δινει 2 παραπανω μπαταριες και επισης τσαντα και καποια αξεσουαρ ή και κατι αλλο?

τελος, ειδα οτι συντομα θα βγαλει dji mavic pro platinum καινουρια εκδοση δηλαδη....τι διαφορες θα εχει? αξιζει να περιμενω το platinum?

Οι διαφορες ειναι αυτες που ειπες, τα εξτρα που δινει.

Το platinum θα ειναι πιο αθορυβο απο το "απλο" mavic pro απο οσο θυμαμαι, δεν ειμαι σιγουρος αν θα υπαρχει αλλη διαφορα. Παντως λεγεται πως οι αθορυβοι ελικες του Platinum θα ταιριαζουν και στο προηγουμενο μοντελο, κανοντας το στην ουσια αθορυβο=platinum :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφορες ειναι αυτες που ειπες, τα εξτρα που δινει.

Το platinum θα ειναι πιο αθορυβο απο το "απλο" mavic pro απο οσο θυμαμαι, δεν ειμαι σιγουρος αν θα υπαρχει αλλη διαφορα. Παντως λεγεται πως οι αθορυβοι ελικες του Platinum θα ταιριαζουν και στο προηγουμενο μοντελο, κανοντας το στην ουσια αθορυβο=platinum :P

ετσι ακριβως ειναι ,ο μονος λογος που ισως να αξιζει να περιμενεις ειναι οτι λογο καινουργιου μοντελο να πεσει η τιμη 

Δημοσ.

ok μπορει να περιμενω λιγο και θα δουμε αν πεσει και η τιμη ακομα καλυτερα...αρα παω για mavic και θα δουμε σε λιγο καιρο ποια εκδοση ! ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.

Ενημερωτικα, υπαρχει προσφορα αυτη την στιγμη στο banggood, δε γνωριζω ομως αν υπαρχει θεμα με τελωνειο....

Παντως η προσφορα ειναι απαιχτη!

Το mavic pro βγαινει περιπου στα 730 ευρω, ενω το fly more combo στα 950!
Το κουπονι εκπτωσης ειναι το 11annvrc30.

Δημοσ.

Ενημερωτικα, υπαρχει προσφορα αυτη την στιγμη στο banggood, δε γνωριζω ομως αν υπαρχει θεμα με τελωνειο....

Παντως η προσφορα ειναι απαιχτη!

Το mavic pro βγαινει περιπου στα 730 ευρω, ενω το fly more combo στα 950!

Το κουπονι εκπτωσης ειναι το 11annvrc30.

υπαρχει τελωνειο 24% φπα+δασμος+εξοδα τελωνειο + δεν εχει εγγυηση

ok μπορει να περιμενω λιγο και θα δουμε αν πεσει και η τιμη ακομα καλυτερα...αρα παω για mavic και θα δουμε σε λιγο καιρο ποια εκδοση ! ευχαριστω για τις απαντησεις!

αν σκπευεις να ασχοληθεις τα εχτρα θα τα παρεις σιγουρα,αν τα παρεις πακετο σου βγαινει πιο φτηνα

Δημοσ.

υπαρχει τελωνειο 24% φπα+δασμος+εξοδα τελωνειο + δεν εχει εγγυηση

αν σκπευεις να ασχοληθεις τα εχτρα θα τα παρεις σιγουρα,αν τα παρεις πακετο σου βγαινει πιο φτηνα

αφου περναει τελωνειο και δεν εχει και εγγυηση τοτε δεν αξιζει...καλυτερα απο δω...

σκοπευω να ασχοληθω, οποτε πρεπει να παω στο combo με τα εξτρα και την τσαντα ναι...

Δημοσ.

αφου περναει τελωνειο και δεν εχει και εγγυηση τοτε δεν αξιζει...καλυτερα απο δω...

σκοπευω να ασχοληθω, οποτε πρεπει να παω στο combo με τα εξτρα και την τσαντα ναι...

Να κανω ενα σχολιο, θελοντας να βοηθησω λιγο...Εχεις σκεφτει να δοκιμασεις να παρεις ενα μικρο και φθηνο drone για να μαθεις να πετας και να αντιλαμβανεσαι τον χωρο και πως κινειται το drone και μετα να αγορασεις το Mavic;

Γιατι ειναι μαθηματικα βεβαιο πως θα κανεις ατσαλη προσγειωση (ή ακομα και πτωση), εαν πας να πεταξεις χωρις να γνωριζεις ή χωρις να εχεις καποιον εμπειρο διπλα σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλιοτερα το σκεφτομουν ετσι και εψαχνα να βρω κατι μεχρι 150 ευρω για να μαθω...πρωτον δεν ειχα βρει κατι καλο και ολα ηταν σαν παιχνιδακια που δεν ξερω αν θα πετουσαν καν καλα ή θα τα επαιρνε ο αερας...και δευτερον ειχα μιλησει με εναν τυπο που γνωριζε σχετικα τα drones και μου ειχε πει αν το παρω το mavic ή το phantom και το βαλω στην αρχη στο beginner mode, δεν θα εχω θεμα και πως αυτα τα drones εχουν τετοιες τεχνολογιες που πρεπει να κανεις πολυ απροσεχτα πραγματα για να σου φυγουν και να πεσουν...δεν ξερω σκεφτομουν να δωσω με τη μια τα λεφτα για το mavic και να μην παρω ενα με 150 που θα το πεταξω μια με δυο φορες και μπορει να μου το παρει ο αερας... ειναι λιγο ρισκο οτι παω με τη μια σε ακριβο αλλα σε mode αρχαριου ισως το μαθω και ισως να μην εχω θεμα...

Επεξ/σία από Kotsos87
Δημοσ.

παλιοτερα το σκεφτομουν ετσι και εψαχνα να βρω κατι μεχρι 150 ευρω για να μαθω...πρωτον δεν ειχα βρει κατι καλο και ολα ηταν σαν παιχνιδακια που δεν ξερω αν θα πετουσαν καν καλα ή θα τα επαιρνε ο αερας...και δευτερον ειχα μιλησει με εναν τυπο που γνωριζε σχετικα τα drones και μου ειχε πει αν το παρω το mavic ή το phantom και το βαλω στην αρχη στο beginner mode, δεν θα εχω θεμα και πως αυτα τα drones εχουν τετοιες τεχνολογιες που πρεπει να κανεις πολυ απροσεχτα πραγματα για να σου φυγουν και να πεσουν...δεν ξερω σκεφτομουν να δωσω με τη μια τα λεφτα για το mavic και να μην παρω ενα με 150 που θα το πεταξω μια με δυο φορες και μπορει να μου το παρει ο αερας... ειναι λιγο ρισκο οτι παω με τη μια σε ακριβο αλλα σε mode αρχαριου ισως το μαθω και ισως να μην εχω θεμα...

Σιγουρα εχουν παρα πολλη τεχνολογια πανω τους που κανουν την ζωη σου πολυ πιο ευκολη! Απλα θελει πολυ λεπτους χειρισμους τις πρωτες φορες που θα το πετας, κυριως στην προσγειωση, στην απογειωση ειναι ευκολα τα πραγματα. Αλλα λιγο να σου φυγει στην προσγειωση, την εχει φαει την τουμπα του και εχει σπασει κατι χαλαρα.

Οσον αφορα οταν ειναι στον αερα, εαν εχεις σεταρει καλα τις ρυθμισεις του και με προσοχη, δε σου φευγει, ακομα και με αερα καθεται σταθερο εφοσον εχει κλειδωσει Gps και γενικα ολη αυτη η τεχνολογια που εχει πανω βοηθαει απιστευτα. Σιγουρα τα απλα και φθηνα ειναι σαν παιχνιδακια και δεν εχουν τετοια βοηθηματα και σε αυτο συμφωνο απολυτα με τον φιλο σου. Αυτο που προσωπικα με φοβιζε στην αρχη και που πιστευω οτι φοβιζει τον περισσοτερο κοσμο που ασχολειται για πρωτη φορα με drone, ειναι η προσγειωση. Εκει αγχωνομουν προσωπικα.

Δημοσ.

ναι θελει δουλιτσα να το μαθεις λιγο σιγουρα...γιαυτο θα το εχω και σε beginner mode για πιο σιγουρα και βλεπουμε...πιστευω θα το μαθω νταξει....προσοχη και να διαβασω το manual πρεπει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...