Προς το περιεχόμενο

Samsung s7 edge θήκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για θήκες του συγκεκριμένου τηλεφώνου που έχετε δοκιμάσει και μείνατε ευχαριστημένοι (γενικής χρήσης). Και αν ξέρει κάποιος για αδιάβροχη θήκη ποια είναι η καλύτερη (την θέλω για υποβρυχιες λήψεις στη θάλασσα.

Δημοσ.

https://www.amazon.de/gp/product/B01AUR1362/ref=oh_aui_detailpage_o08_s00?ie=UTF8&psc=1

υπερβολικα ευχαρηστημενος,στεκετε για να δεις ταινια,αν το γυρισεις αναποδα στο τραπεζακι δεν ακουμπαει το τζαμακι οποτε δεν γρατσουνιετε,απο πτωσεις δεν ξερω δεν εχει πεσει ποτε ,παντως εχει καλο πιασιμο

Δημοσ.

Γτ την πηρες απο ebay; κ εδω ελλαδα αυτη η spigen αν δεν κανω λαθος κανα 12ευρω εχει

οταν την πηρα ειχε 36 στην ελλαδα ,απο αμαζον την πηρα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω την Spigen Neo Hybrid σε μπλέ. Μετά από πολλές δοκιμές, την θεωρώ την καλύτερη και ομορφότερη θήκη για το τηλέφωνο.

Αν βάλεις το κινητό ανάποδα και σε αυτή, δεν ακουμπάει το γυαλί λάτω, και γενικώς δένει πολύ όμορφα με το κινητό.

Αγορά από Ελλάδα, μέσω ενός καταστήματος με το ομορφότερο e-shop που έχω δει (εμφάνιση, πληροφορίες κτλ) και σε πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Και εγώ αυτή τη spigen πήρα με το σταντ από πίσω. Πολύ καλή αν εξαιρέσεις ότι θέλει το δικό της protect glass για να μη στο ξεκολλήσει. Ψάχνω και για καμιά αδιαβροχη με πάνω από 2 ώρες προστασία στο νερο......

Δημοσ.

Και εγώ αυτή τη spigen πήρα με το σταντ από πίσω. Πολύ καλή αν εξαιρέσεις ότι θέλει το δικό της protect glass για να μη στο ξεκολλήσει. Ψάχνω και για καμιά αδιαβροχη με πάνω από 2 ώρες προστασία στο νερο......

Δεν παιρνεις μια action cam με 50 ε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...