Tony10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα , εχω δει στο site του ΟΤΕ οτι για πελατες του ΟΤΕ δινει 50αρα VDSL με περιπου 30 ευρω ( 5μιση ευρω επιπλεον απο αυτα που δινω τωρα ).Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν οντως αξιζει γιατι τωρα πιανω κοντα στα 15 (το βλεπω μεσα απο το ρουτερ ).Ειμαστε 4 υπολογιστες και οταν κανουν gaming 3 απο αυτους και ο 4 βλεπει youtube, υπαρχει ενα μικρο θεμα με το ping. Αμα βαλω 50αρα ποσο θα πρεπει να πιανω πχ ? Αμα χρειαστειτε στοιχεια απο την γραμμη μου πειτε μου να στειλω φωτογραφια. Ρωταω επειδη παλια ειχα wind και ειχα ping 90+ ακομα και μετα απο 4 τηλεφωνηματα που τους ειχα κανει. Στο τελος νευριασα και πηγα Οτε και τωρα εχω ping 49ms και ανεβηκε και 2-3 mbps h ταχυτητα οποτε θελω να γνωριζω ποσο προβλεπεται να πιασω με 50αρα.Τελος, υπαρχει τροπος να δεις την αποσταση σου απο την καμπινα(ή πως λεγεται τελος παντων :Ρ ) καθαρα για μετρο συγκρισης με αλλες συνδεσεις ? :ρ .Ευχαριστω
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα , εχω δει στο site του ΟΤΕ οτι για πελατες του ΟΤΕ δινει 50αρα VDSL με περιπου 30 ευρω ( 5μιση ευρω επιπλεον απο αυτα που δινω τωρα ).Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν οντως αξιζει γιατι τωρα πιανω κοντα στα 15 (το βλεπω μεσα απο το ρουτερ ).Ειμαστε 4 υπολογιστες και οταν κανουν gaming 3 απο αυτους και ο 4 βλεπει youtube, υπαρχει ενα μικρο θεμα με το ping. Αμα βαλω 50αρα ποσο θα πρεπει να πιανω πχ ? Αμα χρειαστειτε στοιχεια απο την γραμμη μου πειτε μου να στειλω φωτογραφια. Ρωταω επειδη παλια ειχα wind και ειχα ping 90+ ακομα και μετα απο 4 τηλεφωνηματα που τους ειχα κανει. Στο τελος νευριασα και πηγα Οτε και τωρα εχω ping 49ms και ανεβηκε και 2-3 mbps h ταχυτητα οποτε θελω να γνωριζω ποσο προβλεπεται να πιασω με 50αρα.Τελος, υπαρχει τροπος να δεις την αποσταση σου απο την καμπινα(ή πως λεγεται τελος παντων :Ρ ) καθαρα για μετρο συγκρισης με αλλες συνδεσεις ? :ρ .Ευχαριστω Καλησπέρα φίλε κοίτα η ταχύτητα δεν μπορεί να είναι ακριβός 50πχ λόγο καλωδίων και λοιπά τεχνικά όσο για το αν αξίζει πρέπει να το δοκιμάσεις αλλίος δεν μπορείς να έχεις εικόνα τώρα για την απόσταση δες εδώ αν σε βοηθήσει https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php
Tony10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θα τσεκαρω αυριο το Line attenuation ευχαριστω , απλα ρωτουσα να παρω μια ιδεα για να ξερω τι να τους ζητησω επειδη τωρα πιανω 15 με adsl
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αν παρεις απο kv η αποσταση ειναι ασχετη με την τωρινη σου αποσταση οποτε αν εχεις και καλωδιωση σωστα για vdsl τοτε τα πιανεις τα 50 σηνηθως. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Να πας σε ενα καταστημα και να τους πεις να μιλήσουν με τους τεχνικούς. Αυτοι θα σου πουν αποστάσεις και πιθανές ταχύτητες. Ωστοσο ολα αυτα ειναι πρπσεγγιστικα, οι παράγοντες ειναι πολλοι και αστάθμητοι. Αν δεν βαλεις δεν θα μαθεις σιγουρα.
ntinos19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ πριν βάλω vdsl είχα πάρει τηλ και τους ρώτησα πόσο θα μπορούσα να πιάσω σπίτι για να μη δώσω τζάμπα χρήματα και τους ζήτησα αν γίνετε δοκιμαστικά για 1-2 μερες να περαστει vdsl να τεστάρουμε πριν αγοράσω το προιόν και μου είπαν οτι δεν γίνεται και τους ζήτησα να μου πουν μέσο όρο της περιοχής, εκεί μου απάντησαν οτι ο μέσος όρος ήταν 50mbps... το ρίσκαρα και τώρα πιάνω 49998 down και 4998 up... (μέσα απο το router) πρακτικά βλέπω 5,9mb download στο steam...
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 εγώ πριν βάλω vdsl είχα πάρει τηλ και τους ρώτησα πόσο θα μπορούσα να πιάσω σπίτι για να μη δώσω τζάμπα χρήματα και τους ζήτησα αν γίνετε δοκιμαστικά για 1-2 μερες να περαστει vdsl να τεστάρουμε πριν αγοράσω το προιόν και μου είπαν οτι δεν γίνεται και τους ζήτησα να μου πουν μέσο όρο της περιοχής, εκεί μου απάντησαν οτι ο μέσος όρος ήταν 50mbps... το ρίσκαρα και τώρα πιάνω 49998 down και 4998 up... (μέσα απο το router) πρακτικά βλέπω 5,9mb download στο steam... a.δεν παιζει να βαλουν καποιον δοκιμαστικα πανω στο Kv.να ηταν απο ακ θα ελεγα ειναι ευκολο σχετικα αλλα απο Kv δεν θα το κανουν.επισης μεσος ορος περιοχης οταν μιλαμε για kv αλλα ακομα και για adsl να λεγαμε παλι ειναι ακυρο.οτι η περιοχη μπορει να παιζει 10 Mbit δεν σημαινει οτι εσυ θα παιξεις τοσο.γιατι ο μεσος ορος μπορει να βγει απο ατομα που παιζουν 20 και απο ατομα που παιζουν 2 Mbit.αλλα γενικα απο kv αν η καλωδιωση ειναι σωστη τα πιανεις τα 50
greekparot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, ενεργοποιηθηκε το vdsl στην γραμμη μου σημερα στα 50mbit. Επισυναπτω τα στατιστικα, αν καποιος το κατεχει θα ηθελα να μου πει εαν ειναι οκ. ~ Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, ενεργοποιηθηκε το vdsl στην γραμμη μου σημερα στα 50mbit. Επισυναπτω τα στατιστικα, αν καποιος το κατεχει θα ηθελα να μου πει εαν ειναι οκ. ~ Ευχαριστω a.πολυ καλα με πολυ καλο attainable.β.ζητα Fast path και στο down για να εχεις καλυτερο Ping.δεν θα χασεις σε ταχυτητα. γ.τυπικα θα εκανα και αυτο για την καλωδιωση για να ειμαι Optimum https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα