Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προγραμμα WhatsUp με COSMOTE και σημερα οπως καθε μηνα εβαλα μεσω Paypal 10 ευρω καρτα.

Εδω και λιγους μηνες καθε φορα που εκανα ανανεωση με Paypal μου εδινε(οπως ελεγε εμφανως και στην ανανεωση) δωρο 1200(ή 1000 δεν θυμαμαι) ΜΒ για ενα μηνα.

Αυτη τη φορα δεν μου τα εδωσε.

Μπηκαν βεβαια τα 10 ευρω(8.20 € καθαρα τελικο ποσό περιπου μαζι με φορουςς κλπ).

Αλλά δεν μπηκε το δωρο των 1200 ΜΒ για ενα μηνα που ελεγε σαφως οτι προσφερουν.

Πηρα τηλεφωνο το 13888 και στην αρχη λεει παντα οτι το κοστος απο κινητο ειναι 0.20 Ευρω ανα τηλεφωνημα ανεξαρτητως χρονικης διαρκειας.

Περιμενα στην αναμονη για να μιλησω, περιμενα, περιμενα κανα 8 λεπτο και βαρεθηκα και το εκλεισα.

Εκει διαπιστωσα οτι μου εμειναν 1.2 Ευρω!!!!

Μου τα εφαγαν οι κλεφτες και ψευτες του ΟΤΕ! :mad: :mad:

Τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα μου.

Παω να ξανακανω και αλλη ανανεωση της καρτας ξαναβαζοντας(την ιδια μερα μετα απο μιση ωρα κενο στις 2 ανανεωσεις) άλλα 10 ευρω μεσω Paypal αλλά μου βγαζει το μηνυμα:

"Εχει ξεπεραστει το οριο συναλλαγων Paypal γι' αυτον τον λογαριασμο."

Και ετσι δεν γινεται.

Τι σημαινει αυτο? Οτι πλεον δεν θα μπορεσω να ξαναβαλω καρτα μεσω Paypal?

Ισωςτο βγαζει επειδη πηγα να κανω ανανεωση μεσω Paypal 2 φορες την ιδια μερα, και αυριο θα γινεται?

Δημοσ.

Τα ΜΒ τα παίρνεις με το reloadit.

Το ξερω(δεν εδωσα πληροφοριες για αυτο γιατι δεν ηταν αυτο το θεμα μου), αλλά εχουν αλλαξει συστημα και δεν στελνουν πλεον κωδικο για Reload It(δεν μου εστειλαν τιποτα ετσι και αλλιως) και γινεται αυτοματα στην εφαρμογη What's Up(Android) ο κωδικος μπαινει αυτοματα εκει και σε αφηνει να διαλεξεις δωρο. Ε εμενα μολις εκανα ανανεωση ελεγε (στο Reload It) οτι δεν εχω κανει ανανεωση χρονου ομιλιας και δεν εχω δικαιωμα για να κανω Reload It!! Ενω φυσικα εκανα ανανεωση και ειχαν μπει(8.20 ευρω περιπου οπως ελεγε η εφαρμογη)

Φυσικα και θα τους τηλεφωνησω αυριο απο σταθερο να τους παρει λιγο ο διαολος οπως και πρεπει.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...