Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Πρόβλημα με Netmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω συνδέσει το Netmod σειριακά se windows 98se και 2 αναλογικά τηλέφωνα στις αναλογικές θύρες του netmod (ab2 και ab1). Όταν προσπαθώ να συδεθώ στο internet και κάποιος μιλάει στο τηλέφωνο αναβοσβήνει μόνο το το ένα led του Netmod που αντιστοιχεί στο ένα κανάλι, αλλά αντί να μπει κανονικά στο internet μου εμφανίζει διάφορα μυνήματα λάθους (629,630). Πατώντας στο control panel στο modems, diagnostics, more info, μου εμφανίζει το μύνημα "port already open"!!!!! Πως είναι δυνατόν από την στιγμή που δεν μπορώ να μπω στο internet και μόνο το ένα led του netmod είναι αναμμένο; Μάλλον έτσι εξηγείται η αυξημένη χρέωση από τον ΟΤΕ. Το netmod που έχω είναι version 2 με firmware 3,77.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν βρεις λύση, πες το και σε μένα. Εδώ και δύο χρόνια έχω αυτό το πρόβλημα και δεν έχω βρει άκρη. Πάντως δεν νομίζω ότι χρεώνεσαι, μην ανησυχείς γι αυτό.

kai egw to exw pathei poles fores. esteila mail sthn intracom kai moy eipan:

Θα ανοίξετε το hyper terminal (έναρξη/start-προγράμματα/programs-βοηθήματα/accessories-επικοινωνίες/communication-hyper terminal).

Θα επιλέξετε το εικονίδιο hyper terminal.exe ή hyper trm.

Δίνετε κάποιο όνομα (οποιοδήποτε) και επιλέγετε "ΟΚ", στη συνέχεια χωρίς να συμπληρώσετε κανένα τηλέφωνο επιλέγετε "άμεση σύνδεση με com..." και "ΟΚ", bits ανα δευτερόλεπτο: 115200 αντί για 2400 και "ΟΚ".

Θα εμφανιστεί ένα λευκό παράθυρο, πληκτρολογήστε

at (enter) και θα πρέπει να σας εμφανίσει ΟΚ. Πληκτρολογήστε ate1 (enter) για να μπορείτε να βλέπετε αυτά που γράφετε.

Στην συνέχεια θα πληκτρολογήσετε:

ats18=2 (enter)

at&w0 (enter)

ats15=0 (enter)

yg to problhma pantws de lu8hke oristika :(

------------------------------------------------------------------------------------------------

Και σε μένα έχει συμβεί αρκετές φορές. Έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι κάποιο λογισμικό, σε μένα το Y.I.A.N.N.I.S. και κάποια άλλα progs αναγνώρισης κλήσης, το προκαλούσαν. Στα άλλα προγράμματα ήθελε reset το netmod με κλειστό pc ή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Με το Y.I.A.N.N.I.S. όμως, στο οποίο έχω καταλήξει κάνω τα εξής: Μετά από boot έχω το πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσης απενεργοποιημένο και τρέχω το netmod config. manager για να μου βρει το netmod. Τώρα μπορώ είτε να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα είτε να συνδεθώ στο Internet. Πιο σύντομος τρόπος είναι να μπουτάρεις με το πρόγραμμα ενεργοποιημένο και να καλέσεις τον αριθμό του τηλεφώνου, ώστε να ενεργοποιηθεί η αναγνώριση. (Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!) :D :D

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, εμπειρική είναι η λύση. Προφανώς οφείλεται στην πανθομολογούμενη εξαιρετική ποιότητα των capi drivers του netmod.

Το δικό μου είναι το 2.0 usb σε win98 SE και win2k.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...