plotolp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Δεν μιλαω για συγκριση με paper αλλα με αλλα card games στο pc και κυριως για τα cosmetics δλδ να αγορασω pet 20000 gold? Αλλα και τις κάρτες σε λιγοτερο βαθμο. Παιζοντας δλδ τα daily quests θα πρεπε να μπορω να παρω ενα πακετο. Επισης 10000 gold για event brawlidays, ουτε καν. Το ui στα μενου ειναι τραγικο. Πρεπει παντα να πας πίσω για να επιλέξεις κάτι αλλο. Νεος παιχτης ειναι σχεδον αδυνατο να καταλαβει τι ειναι το καθε ειδος παιχνιδιου. Ποιο ειναι σε μια νικη , ποια σε 2, ποια αντιστοιχουν σε ladder ποια οχι. Σε οσα νεα ατομα τους το εχω προτεινει, πρεπει να κατσεις να τους το εξηγησεις αλλιως πατανε σκετο play με ο,τι τους εχει προεπιλεγμενο. Φίλε μου για τα cosmetics έχεις 100% δίκιο. Προσωπικά και 1000 gold να είχε ο δράκος δες θα τον έπαιρνα γιατί απλά τα Pets για εμένα είναι άνευ σημασίας. Αλλά στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να τα πάρεις με το ζόρι κράτα τα gold σου (η τα λεφτά σου) μέχρι να βρεις κάτι που να αρέσει σε εσένα. Όσον αφορά τις κάρτες έχει μεγάλη σημασία η σύγκριση με paper γιατί το magic δεν είναι μόνο digital game. Μέχρι να βγει το arena κάποιος που αγαπούσε και του άρεσε το παιχνίδι έπρεπε να δώσει πολλά χρήματα για να παίξει με ένα σοβαρό deck (και ακόμα πρέπει δηλαδή), και δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος να παίξει το παιχνίδι οικονομικότερα. Τώρα μπορείς να παίξεις ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με το paper τσάμπα (!!) και να φτιάξεις οποιοδήποτε deck θέλεις με ελάχιστο κόπο. Για έναν magic player είναι ότι καλύτερο μπορούσε να ζητήσει. Και ναι με τα daily quest βγάζεις ένα φακελάκι κάθε μέρα πολύ γρήγορα. Και μαζί με τα levels βγαίνουν 10 την εβδομάδα. Δεν θυμάμαι να έχω παίξει κάποιο άλλο pc card game που να είναι εξίσου γενναιοδωρο οπότε δεν έχω κάποιο παράπονο. Επίσης το σύστημα των wildcards είναι πολύ πιο καλό κατά την γνώμη μου από αυτό του hearthstone και άλλων που σε βάζει να καταστρέφεις κάρτες που είδη έχεις.. Οκ το ότι το UΙ δεν σου εξηγεί τα game modes έχεις δίκιο αλλά δεν είναι και κάτι το τόσο τραγικό όσο το περιγράφεις. Αν θέλεις να ασχοληθείς με το game διαβάζοντας ένα άρθρο που να εξηγεί τα βασικά κυριολεκτικά σε ένα απόγευμα έχεις μάθει όλο το ui.. Τώρα αυτό με το ότι πρέπει να πας πάντα πίσω δεν το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια. Όπως είπα με 2 κλικ έχεις πάει σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη θέλεις από όπου και να είσαι, δεν βλέπω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Πάντως θα έπρεπε όντος να έχει καλύτερα tooltips και τους τελείως αρχάριους παίχτες. 1
EddieObscurant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, plotolp είπε Φίλε μου για τα cosmetics έχεις 100% δίκιο. Προσωπικά και 1000 gold να είχε ο δράκος δες θα τον έπαιρνα γιατί απλά τα Pets για εμένα είναι άνευ σημασίας. Αλλά στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να τα πάρεις με το ζόρι κράτα τα gold σου (η τα λεφτά σου) μέχρι να βρεις κάτι που να αρέσει σε εσένα. Μα το θέμα είναι οτι μου αρέσουν . Ειδικα τα ενναλακτικα card styles στις adventures cards που μπορεις να τα αγοράσεις με gold με εχουν τρελάνει. Τα θεωρω πολύ πιο ομορφα απο αυτα που μπορεις να παρεις με gems και τα αγοράζω σιγα σιγα ολα παρόλο που ελαχιστες απο αυτες παίζω. 1
plotolp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Μα το θέμα είναι οτι μου αρέσουν . Ειδικα τα ενναλακτικα card styles στις adventures cards που μπορεις να τα αγοράσεις με gold με εχουν τρελάνει. Τα θεωρω πολύ πιο ομορφα απο αυτα που μπορεις να παρεις με gems και τα αγοράζω σιγα σιγα ολα παρόλο που ελαχιστες απο αυτες παίζω. Πω αυτά ειναι όντος πολυ ωραια style. Δεν ξέρω αν τα είχες προλάβει, μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου expansion είχαν βγει 3 event που σταδιακά σου τα έδιναν όλα τα alternative από mythic και rare. Στο shop είχε μόνο κάποια bundle για comm/uncomm. Ελπίζω και τις νέες land από το theros να τις δώσουν χωρίς gem. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από plotolp
EddieObscurant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, plotolp είπε Δεν ξέρω αν τα είχες προλάβει, μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου expansion είχαν βγει 3 event που σταδιακά σου τα έδιναν όλα τα alternative από mythic και rare. Στο shop είχε μόνο κάποια bundle για comm/uncomm. Ελπίζω και τις νέες land από το theros να τις δώσουν χωρίς gem. οχι δεν τα προλαβα το ειχα αφήσει περασμενο γεναρη/φλεβαρη στο τελος της beta και το ξαναπιασα τον δεκέμβρη μακαρι γιατι οι lands οντως αξίζουν. Παρολαυτα παιζω και ranked draft για να μαζευω και gems αν και throne of eldraine εχω αρκετες. Βγήκε κανενας καινούριος κωδικός εκτος απο το PlayTheros?
jokul7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Έχω παρατήσει το Hearthstone που έπαιζα ανελλιπώς για 5 χρόνια (από beta) και παίζω Arena εδώ και 1 χρόνο. Το Σάββατο έφτασα επιτέλους Diamond στο constructed και δεν έχω δώσει ούτε cent! 1
EddieObscurant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 5:11 ΜΜ, jokul7 είπε Έχω παρατήσει το Hearthstone που έπαιζα ανελλιπώς για 5 χρόνια (από beta) και παίζω Arena εδώ και 1 χρόνο. Το Σάββατο έφτασα επιτέλους Diamond στο constructed και δεν έχω δώσει ούτε cent! Ωραιος, με τι deck?
jokul7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε Ωραιος, με τι deck? Rakdos με Cauldron Familiar. Είναι από τα καλύτερα decks για one game ranked. Πολλά games τα κερδίζεις μόνο εκνευρίζοντας τον άλλον μόλις ρίξεις την γάτα και τον φούρνο! 1
suffocater Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 2/2/2020 στις 11:44 ΠΜ, jokul7 είπε Rakdos με Cauldron Familiar. Είναι από τα καλύτερα decks για one game ranked. Πολλά games τα κερδίζεις μόνο εκνευρίζοντας τον άλλον μόλις ρίξεις την γάτα και τον φούρνο! Για κανα 2μηνο επαιζα control φτιαγμένο για να κερδίζει κυρίως αυτο το κωλοdeck .Mεγάλος καρκίνος. Τώρα έπεσε λίγο η συχνότητα που το συναντώ. 1
jokul7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, suffocater είπε Για κανα 2μηνο επαιζα control φτιαγμένο για να κερδίζει κυρίως αυτο το κωλοdeck .Mεγάλος καρκίνος. Τώρα έπεσε λίγο η συχνότητα που το συναντώ. Τώρα παίζουν τα κωλοenchantments...
suffocater Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, jokul7 είπε Τώρα παίζουν τα κωλοenchantments... Εχω ενα projectάκι με mill που δουλεύει enchantments,μ αρέσει. Και δεν βλέπεις mill πλέον,οπότε τους πιάνει λιγο απροετοίμαστους 1
jokul7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως από τη στιγμή που σουλουπώθηκε το Magic, το Hearthstone φαίνεται αστείο πλέον. Και το Runeterra που είδα λίγο, μέτριο μου φάνηκε. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί πλέον κάποιο άλλο Card Game.
Orgios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Όντας παλιός παίκτης είπα να ξεκινήσω μια σειρα με drafts! Αν δω οτι πιάνει θα το συνεχίσω. Σκοπος είναι στα επόμενα να υπάρξει και σχολιασμός αλλά ξεκινάω δειλά! Ανάλογα με το ενδιαφέρον θα το συνεχίσω ή οχι! Δεκτες παρατηρήσεις!
EddieObscurant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 2:23 ΜΜ, suffocater είπε Εχω ενα projectάκι με mill που δουλεύει enchantments,μ αρέσει. Και δεν βλέπεις mill πλέον,οπότε τους πιάνει λιγο απροετοίμαστους με Persistent Petitioners ? εγώ καθε μερα θα πετύχω 1-2
suffocater Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, EddieObscurant είπε με Persistent Petitioners ? εγώ καθε μερα θα πετύχω 1-2 Nope. Με sage of mysteries. Mε τύχη,το έχω τελειώσει και 5-6 γύρο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από suffocater 1
EddieObscurant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Θα πάρετε τις nyx lands? 15.000 gold ειναι πολλά ρε γαμωτο. Και απο 22/2 κάθε βδομαδα θα χει και καινουριο event που θα ζητάει και αυτο gold.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα