Log@n Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Παντα σε καθε rotation ειναι η χαρα των brewers (ειδικα στο σετ της Ravnica που ειναι αγαπημενο)! Σε συνδυασμο με το wipe που εγινε, μεχρι να αποκτηθουν οι απαραιτητες καρτες, και μεχρι να ξεκαθαρισει το meta, ειναι οπως το λες πολυ fun το game αυτη τη στιγμη. Συμφωνω σε ολες τις παρατηρησεις που εκανες. 1
StormGr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τραγικό είναι το γεγονός που σου δίνουν έξτρα 5 διχρωμα decks στην τύχη από τα 10 που υπαρχουν. Λες και αμα σου διναν και τα 10 θα μπενανε μεσα... Επίσης το ladder είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή γιατί σε βάζει με ότι να ναι αντιπάλους που έχουν 10 legendary και εσύ έχεις το απλό μονόχρωμο. Γενικά θέλει αρκετή βελτίωση ακόμη το παιχνίδι η θέλει να ξοδέψεις για να φτιάξεις ένα καλό deck.
EddieObscurant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, StormGr είπε Επίσης το ladder είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή γιατί σε βάζει με ότι να ναι αντιπάλους που έχουν 10 legendary και εσύ έχεις το απλό μονόχρωμο. Γενικά θέλει αρκετή βελτίωση ακόμη το παιχνίδι η θέλει να ξοδέψεις για να φτιάξεις ένα καλό deck. Δεν νομίζω εγώ το είδα οκ στα χαμηλά level. Αφού περάσεις το αρχικό beginner ή οπως αλλιώς λέγεται μετά έχεις bronze tier 4 -> tier 3 -> tier 2 -> tier 1 -> silver tier 4 ->......gold.....diamond και master Eγω που δεν παιζω συγκεκριμένο deck αλλα γενικα μ' αρεσει να κανω δοκιμες ευκολα πεφτω απο το silver tier 3-4 που συνήθως φτανω μέχρι τον πάτο. Βέβαια μην φανταστεις οτι ασχολουμαι και με τις ωρες, 5-6 παιχνδια το πολύ να παιξω τη μερα και συνήθως προσπαθω να κανω και τα daily quests μεσα σε αυτο χωρις να χω κατσει να ασχοληθω και ιδιαιτερα με τα decks. Προσωπικα για αρχή παιζω μονοχρωμα παρολο που χω και καμια δεκαρια καλα πολύχρωμα mythic rares, που μάζεψα την τελευταια βδομαδα που ξεκινησα να παιζω μετά το wipe. Στα διχρωμα deck που σου δίνουν καθε μέρα, μου φαινεται οτι σου δινουν και μερικες εξτρα κάρτες αν δεν κάνω λάθος, αλλα ετσι που ειναι το collection δύσκολο να καταλαβεις τι ειναι καινουριο και τι οχι.
Orgios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Θα εχει και νέο wipe ή οτι ανοιγεις πλέον το κρατας?
Zaknafein Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2018 στις 3:02 ΜΜ, EddieObscurant είπε Επισης ο τροπος που βλεπεις τη συλλογη των καρτών σου εξακολουθει να ειναι τραγικος. Δεν υπαρχει ακομα η δυνατοτητα να παιξεις με φίλους σου. Χαλαρά τα χειρότερα στοιχεία του Arena αυτά. Όσο για το vault, δεν νομίζω να επανεμφανιστεί, λογικά οι εξτρά κόπιες γίνονται wildcards του ίδιου rarity. @Orgios Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει άλλο wipe, με το ζόρι αντέχω το ένα restart, στο 2ο θα το παρατήσω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Zaknafein 1 1
EddieObscurant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Aν όλα πάνε καλα ειπανε οτι δεν εχουν αλλο wipe προγραμματισμένο. Το vault ειπανε οτι υπάρχει ακομα απλως θα εμφανίζεται οταν κοντεύει να συμπληρωθεί. Εκτος αν αλλαξε κατι τον τελευταιο καιρο και δεν το πηρα χαμπάρι. Προσωπικα θεωρω οτι αποκλειεται να δινουν wildcard για καθε εξτρα κοπια. Εδώ το vault εδινε αναλογικα ελαχιστες οταν συμπληρωνόταν.
Zaknafein Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τι να σου πω, ίσως τα έχω μπερδέψει, απλά θυμάμαι προς το τέλος πριν το wipe να ανοίγω συχνότερα wildcards (αλλά μπορεί και απλά να πρόκειται για confirmation bias, δεν κράταγα και στατιστικά). https://www.toiletdrake.com/magic-arena-open-beta-survival-guide/ Ένα ωραίο guide που βρήκα, είχε 2 πολύ καλά tips - To promo code PlayRavnica (once per account) για 3 GRN packs + ότι είχε κωδικό για sealed το prerelease pack! 2
EddieObscurant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ένα ωραίο guide που βρήκα, είχε 2 πολύ καλά tips - To promo code PlayRavnica (once per account) για 3 GRN packs + ότι είχε κωδικό για sealed το prerelease pack! Thanks, δεν το χα πάρει χαμπάρι το συγκεκριμένο promo code. Moνο αυτο που σου δίνει 3 planeswalkers επειδή συμμετείχαμε στην closed beta ειχα χρησιμοποιήσει 2
Log@n Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Thanks, δεν το χα πάρει χαμπάρι το συγκεκριμένο promo code. Moνο αυτο που σου δίνει 3 planeswalkers επειδή συμμετείχαμε στην closed beta ειχα χρησιμοποιήσει Ποιο code ειναι αυτο για τους PWs? Thanks!
Zaknafein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Log@n είπε Ποιο code ειναι αυτο για τους PWs? Thanks! Αν ήσουν στο closed beta, θα σου έχει έρθει e-mail με τίτλο "It's Here! Play Open Beta Now!" από MTG Arena ([email protected]). Ψάξε σε τίποτα spam κτλ, έχει τον κωδικό μέσα. 2 1
StormGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Σήμερα έπαιξα λίγο με το δεύτερο διχρωμο deck που μου έδωσαν τσάμπα. Μου έτυχε το άσπρο πράσινο. Αρκετά καλό, μου άρεσε και έκανα και μερικές νίκες. Αύριο πάλι θα περιμένω να δοκιμάσω το επόμενο που θα μου δώσουν. 1
alan2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 mono green εχω μερικες νικες αλλα μονο με αυτο δεν μπορώ να κανω ολα τα quests.
EddieObscurant Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, alan2 είπε mono green εχω μερικες νικες αλλα μονο με αυτο δεν μπορώ να κανω ολα τα quests. Μπορεις να αλλάξεις 1 quest κάθε μέρα Αν σου φαίνεται δύσκολο στην αρχή να φτιάξεις deck , ξεκίνα με τα 10 ετοιμα που σου δίνει και αφου τα αντιγράψεις κάνε προσθαφαιρέσεις. Στα χαμηλα level ακομα και με αυτα 1/2 ή 1/3 το πολυ παιχνίδια τα κερδίζεις
infested Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ήμουν τον Ιούνιο στην beta. Το game είναι αξιοπρεπές αλλά πανάκριβο σε γελοίο βαθμό. Ενδεικτικά κοστίζει 120$+ ένα Tier 1 deck που χρειάζεσαι κάθε φορά που θα αλλάζει το meta δηλαδή κάθε 4 μήνες. Σαν F2P θέλει 3 μήνες grinding για να το αποκτήσεις (2,8 packs την ημέρα με 4 ώρες grinding) και ουσιαστικά μόλις συμπληρώσεις τις κάρτες αλλάζει το meta και μένεις με το πουλί στο χέρι. Άσε που και να πετάξεις τα 120$ μετά απο 1 εβδομάδα θα βαρεθείς να παίζεις το ίδιο deck. 100% pay to win φόλα το game. Ένας Κινέζος streamer αποφάσισε να ξεκλειδώσει όλες τις κάρτες και του κόστισε περίπου 1300 packs. Δηλαδή μιλάμε ότι αν θες να "αγοράσεις" το game θα πληρώνεις 1300 ευρώ το χρόνο!!!! Προτιμώ να αγοράσω κανένα αυτοκίνητο καλύτερα... Hasbo και WOTC μετά από αυτή την εμπειρία τις θεωρώ ποια χειρότερες gaming εταιρίες στον κόσμο μετά την Ubisoft. Κατάφεραν να μου σκοτώσουν τη νοσταλγία που είχα για το MTG από παιδάκι. Ελπίζω να βγει το artifact καλό ώστε να ψοφήσει το MTGA και να εξαφανιστούν τέτοιου είδους εταιρίες-κλεφτρόνια αλλιώς φανταστείτε και τις άλλες εταιρίες να κάνουν τα ίδια.... πχ το νέο cyberpunk να κόστιζε 1000 ευρό το χρόνο....
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο οσο εχω δει, εχουν λιωσει ολοι οι κολλητοι μου αλλα δεν ειναι τοσο f2p friendly. Θα το περιμενω παντως οταν μας θυμηθουνε και εμας με τα mac/linux. ATM λιωνω eternal, μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει απο ολα τα "f2p" μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα