Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα την μεταβαση απο IOS σε Αndroid (s8)

Εξαιτιας καποιου λαθους πρεπει να περασω καποιες επαφες χειροκινητα και η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να της περασω στην sim η συμφερει στο τηλεφωνο;

Ποιες ειναι οι διαφορες και γενικα που πρεπει να εχουμε ολες τις επαφες μας;

Δημοσ.

Στην σιμ,αν σου χαλασει(βραχυκυκλωμα π.χ) ή στο τηλεφωνο αν σου πεσει π.χ,απλα τις εχασες. Η πιο σιγουρη λυση ειναι το gmail που ειπε ο Νικος. Απο οποια συσκευη θες(τηλεφωνο ταμπλετ κομπιουτερ κτλ), μπορεις να εχεις προσβαση στις επαφες σου

Δημοσ.

Προσφατα εκανα την μεταβαση απο IOS σε Αndroid (s8)

Εξαιτιας καποιου λαθους πρεπει να περασω καποιες επαφες χειροκινητα και η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να της περασω στην sim η συμφερει στο τηλεφωνο;

Ποιες ειναι οι διαφορες και γενικα που πρεπει να εχουμε ολες τις επαφες μας;

Στην συσκευή είναι προτιμώτερο, γιατί παίρνει όλες τις πληροφορίες, ενώ η ΣΙΜ έχει πολλούς περιορισμούς !!

Αφού τα περάσεις, μετά κάντα αποθήκευση στην συσκευή... γίνεται 1 αρχείο με όνομα επαφές.vcf (κάνε αποθήκευση και στην κάρτα μνήμης).

Μετά μπορείς να το κάνεις αλλαγή ονομασίας π.χ.επαφες εως 7ΣΕΠ2017 και κάντο αντιγραφή στην κάρτα μνήμης.

Από την κάρτα μνήμης ή και από την συσκευή, με το καλώδιο φόρτισης+σύνδεσης, που έχει άκρο USB, στον υπολογιστή σου.

... έτσι ώστε ότι και να συμβεί στο τηλέφωνο, ακόμη και φορμάτ, δεν θα χάσεις τα τηλέφωνά με τις όποιες πληροφορίες έχει για το καθένα.

Από την κάρτα μνήμης ξαναμπαίνουν αμέσως στην όποια συσκευή android θέλεις να τα ξαναβάλεις !!

Με το τρόπο αυτό θα έχεις για πάντα, αρχεία τηλεφώνων, όπως τα θέλεις εσύ....

Εγώ αυτό κάνω με το  J7 του 2016 που έχω....πιστεύω να τα κατάλαβες.

Με την ευκαιρία να κατεβάσεις και το αππλικάσιον της Samsung Smart View, που στέλνει ότι βλέπεις στο τηλέφωνο, αμέσως στην τηλεόραση σου, αν είναι smart tv. Εγώ έχω μια Samsung και το κάνει περίφημα !!

Συνιστώ να μην βάλεις κοινή χρήση και να ΜΗΝ τα αποθηκεύει στο gmail !!

Γιά πάμπολλους λόγους... :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να κάνει όλη αυτήν την ταλαιπωρία και να μην τα βάλει στο Gmail να τις έχει παντού και πάντα;

Παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια.

Εχω το p9 lite και εχω αποθηκευσει τις επαφες στο gmail.

Aγορασα σημερα ενα s7 edge και δε μπορω να τις περασω στο τηλεφωνο μεσω gmail.

Nα αναφερω οτι οταν εκανα καταργηση λογαριασμου απο το p9,δε σβηστηκαν επαφες και φωτογραφιες απο το τηλ.

Πως μπορω να 'καθαρισω' το p9(γιατι θα το πουλησω) απο φωτο και επαφες,και πως μπορω να τις περασω στο s7?

Eυχαριστω!

Δημοσ.

μόλις βάλεις το gmail αυτόματα έρχονται και οι επαφές. στο παλιό τηλέφωνο κάνε κατάργηση του gmail  βγάλε κωδικούς - αποτυπώματα και κάνε επαναφορά εργοστασιακών 

Δημοσ.

μόλις βάλεις το gmail αυτόματα έρχονται και οι επαφές. στο παλιό τηλέφωνο κάνε κατάργηση του gmail  βγάλε κωδικούς - αποτυπώματα και κάνε επαναφορά εργοστασιακων

Δεν ηρθαν οι επαφες και αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση.Επισης,δεν επρεπε να σβηστουν απο το p9 εφοσον εγινε καταργηση του google account?

Δημοσ.

Δεν ηρθαν οι επαφες και αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση.Επισης,δεν επρεπε να σβηστουν απο το p9 εφοσον εγινε καταργηση του google account?

Mπες απο Pc στο gmail σου και πατησε αριστερα επανω στην οθονη που λεει gmail ενα μικρο μαυρο τριγωνακι.

Κατοπιν επελεξε να απεικονισει τις επαφες.  Αν βρισκονται εκει δεν εχουν χαθει και κατι θα παιζει με τον συγχρονισμο με το κινητο.

Δημοσ.

η πολύ απλά τις επαφές δεν τις είχες στο gmail  και γιαυτό δεν έφυγαν από το τηλέφωνο

Παιδια οντως οι επαφες δεν ηταν στο gmail.Tις περασα εκει και κομπλε.Ευχαριστω για τις απαντησεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...