Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να συνδέσω ενα ζευγαρι ηχείων 2.1 με 3,5mm jack, σε δυο υπολογιστες και κάθε φορά να επιλέγω αυτόν που θα παίζει ;   Μηπως με μια μικρή κονσόλα ;  Εχετε να προτείνετε κάτι σχετικό : 

Thanx  ! 

Δημοσ.

Μπορείς με απλές προεκτάσεις και μετατροπείς από αρσενικό σε θηλυκό τζακ να τα έχεις μόνιμα συνδεδεμενα και στους 2 υπολογιστές. Βέβαια θα ακούγονται και οι 2 ταυτόχρονα αν δίνουν ήχο ταυτόχρονα, αλλά η λύση είναι αρκετά φθηνή.

Δημοσ.

Μπορείς με απλές προεκτάσεις και μετατροπείς από αρσενικό σε θηλυκό τζακ να τα έχεις μόνιμα συνδεδεμενα και στους 2 υπολογιστές. Βέβαια θα ακούγονται και οι 2 ταυτόχρονα αν δίνουν ήχο ταυτόχρονα, αλλά η λύση είναι αρκετά φθηνή.

Το ξερω αυτο, το εχω ως εσχατη λύση. Εγω θα ήθελα κατι που να μπορω να επιλέγω ποιος η/υ θα ακουγεται κάθε φορα. 

Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να το δω να παίζει αυτό... Και πως θα παίζει...

@CONAN_, θα χρειαστείς μια μικρή κονσολίτσα. Ανάλογα με την ποιότητα που θέλεις και τα χρήματα που θα διαθέσεις.

πχ: http://www.techstores.gr/dj-mixer-konig-kn-dj-mixer-10-3.html

Δημοσ.

@CONAN_, θα χρειαστείς μια μικρή κονσολίτσα. Ανάλογα με την ποιότητα που θέλεις και τα χρήματα που θα διαθέσεις.

πχ: http://www.techstores.gr/dj-mixer-konig-kn-dj-mixer-10-3.html

Κατι τετοιο σκεφτόμουν αλλα δεν ημουν σίγουρος. Δηλαδη θελω μια τουλαχιστον 2 καναλιών , συνδεω τον καθε υπολογιστη σε ενα καναλι και πανω στην κονσολα τα ηχεια, σωστα ;  

Δημοσ.

Σωστά. Πρόσεξε όμως, γιατί οι περισσότερες έχουν προενίσχυση, μην τα κάψεις. Δες λίγο τις προδιαγραφές input στα ηχεία.

Δημοσ.

Σωστά. Πρόσεξε όμως, γιατί οι περισσότερες έχουν προενίσχυση, μην τα κάψεις. Δες λίγο τις προδιαγραφές input στα ηχεία.

Ωραιος σε ευχαριστώ. Εχεις καποια να προτείνεις ετσι για να εχω ενα μπούσουλα ;; 

Δημοσ.

Μπα. Δεν έχω ασχοληθεί με τόσο μικρές, μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Ψάξε για reviews, πχ Amazon, ebay κλπ, άσχετα από που θα την πάρεις.

Δημοσ.

To είχα κάνει ένα διάστημα για το PS4(μέσω HDMI και έπαιρνα τον ήχο από το monitor) και το PC. Λειτουργούσε, αλλά η ένταση έπεφτε αρκετά (από το PC), και κάποιες φορές δεν ακουγόταν καλά το ένα από τα 2 κανάλια. Δηλαδή, δεν έπαιζε καλά :P Αλλά το κόστος ήταν 3 ευρώ για τα καλώδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...