Narayan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 stefan123, το παιχνίδι το έχω τρέξει και σε Voodoo5 με αρκετά καλά αποτελέσματα... σε Barton 2500+ με GeForce4MX πάει σφαίρα!
stefan123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 mpravo stin voodoo5.prepei na einai arketa kali kartoula afou rixnei kai tis geforce2-oultra pou einai taxitati(gia tin ilikia tis panta).Ta leme....
apocalypse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Και μένα παίζει μια χαρά με Gforce4MX460(Μέτρια detail) , όπως και στου αδερφού μου με Radeon 9800Pro (4xΑΑ 16xAF + τα πάντα στο full). Αυτό που βλέπει αυτός όταν παίζει δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που βλέπω εγώ. Λες και είναι διαφορετικό παιχνίδι. Όποτε τον βλέπω να παίζει θέλω να βάλω τα κλάματα . Δεν είμαι και κανένας σοβαρός παιχνιδάς αλλά , βλέποντάς το σε full glory , τρελλαίνομαι. Ίσως ήρθε η ώρα για μια μικρή αναβάθμιση.....
Bax Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Ki emena stin geforce ddr 32mb paei kaloutsika ta perissotera sto medium kai apenergopoiimena omos kai den paw se filo me kalyteri karta grafikwn gia na min to kanw uninstall ki egw
kostass1977 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ELEOS PARE ENA PS2 MIA XARA PAIZEI 250EURO+50 CHIP KAI DEN ANAVATHMIZEIS KAI TIPOTA
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Και απο άλλους τα έχουμε ακούσει αυτά για PS2 και άκρη δεν βγήκε. Όσοι είναι εδώ μέσα, ασχέτως αν θα θέλανε να έχουνε και PS2, έχουν κάνει μία επιλογή που λέγεται PC. Oι υπόλοιποι απλά ας το σεβαστούν αυτό...
apocalypse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Τα γραφικά που βγάζει ένα δυνατό PC είναι πολύ καλύτερα από τις κονσόλες (μεγαλύτερη ανάλυση , καλύτερη ευκρίνεια οθόνης) , αν έχεις αρκετά δυνατή κάρτα ώστε να ανάψεις Antialiasing και Anisotropic filtering (άγνωστοι όροι για τις κονσόλες) τότε όλες οι κονσόλες τρέχουν να κρυφτούν. Και δεν είπα τίποτα για το TV-out (η προαναφερθείσα 9800pro είναι συνδεμένη σε 29' τηλεόραση). Και μην ξεχνάμε τα προνόμια του PC (patches , mods , expansions , trainers , άπειρα save κτλ). Είχα κονσόλα κάποτε (PSX). Και μόνο που σκέφτομαι τώρα για κάρτες μνήμης και 640x ανάλυση απελπίζομαι.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Καλά, κι εγώ εχω GΒ και PSX (με την διαφορά ότι δεν απλπίζομαι όταν τα σκέφτομαι, το αντίθετο μάλιστα). Το θέμα είναι όμως ότι εδώ προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε με τα PC...
apocalypse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός , αλλά μετά την χιλιοστή επανάληψη της ίδιας ερώτησης (γιατί όχι κονσόλα ενοχλούμαι λίγο. Έχω ακόμα το Gameboy (οι πρώτες αγάπες κρατάνε για πάντα) . Πάντως το πιο αργό μηχάνημα που είδα να τρέχει αξιοπρεπώς το underground ήταν ένας Athlon 1400 με Gforce2 MX400 σε 800x600 (το fraps δεν έδειχνε κάτω από 30fps). Κάτι που μου προέκειψε μετά : η TNT2 υποστηρίζει Hardware T&L; Γιατί αν δεν υποστηρίζει , χωρίς 3DAnalyze δεν γίνεται τίποτα. Πάντως το 3DAnalyze κάνει φοβερή δουλειά , μ'αυτό δούλεψε πολύ καλά το Silent Hill 3 σε Gforce2 MX (ενώ φυσιολογικά δεν δουλεύει καθόλου).
trv Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 pazei vre giati na mi paizei! kai se 7500 to exw dei na pezei. Fisika stin 9600(as einai kai se) paizei sxedon teleia.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Στην 9600SE δεν νομίζω να παίζει και τόσο τέλεια. Ψιλομούφα είναι...
predator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 xaxaxaxaaxxa swstooooooooooooooos!!!!loooooooool!!!se paw stefan123!lol!
HackerWerger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Στο δικό μου μηχάνημα το εν λόγω παιχνίδι απλά... φυσάει! Δεν λέω. Χάνει μερικά frames όταν γίνεται συνωστισμός αλλά ψιλοπράγματα..
sarisn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Τι κόλλημα έχετε φάει με το συγκεκριμένο παιχνίδι? Γιατί πολύ απλά είναι το καλύτερο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.