Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Underground with Nviria TNT2 Pro 64 @ 32MB

{glykas}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μένα παίζει μια χαρά με Gforce4MX460(Μέτρια detail) , όπως και στου αδερφού μου με Radeon 9800Pro (4xΑΑ 16xAF + τα πάντα στο full).

Αυτό που βλέπει αυτός όταν παίζει δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που βλέπω εγώ.

Λες και είναι διαφορετικό παιχνίδι.

Όποτε τον βλέπω να παίζει θέλω να βάλω τα κλάματα :( .

Δεν είμαι και κανένας σοβαρός παιχνιδάς αλλά , βλέποντάς το σε full glory , τρελλαίνομαι.

Ίσως ήρθε η ώρα για μια μικρή αναβάθμιση.....

Δημοσ.

Ki emena stin geforce ddr 32mb paei kaloutsika

ta perissotera sto medium kai apenergopoiimena omos

kai den paw se filo me kalyteri karta grafikwn gia na min to kanw uninstall ki egw :P

Δημοσ.

Και απο άλλους τα έχουμε ακούσει αυτά για PS2 και άκρη δεν βγήκε. Όσοι είναι εδώ μέσα, ασχέτως αν θα θέλανε να έχουνε και PS2, έχουν κάνει μία επιλογή που λέγεται PC. Oι υπόλοιποι απλά ας το σεβαστούν αυτό...

Δημοσ.

Τα γραφικά που βγάζει ένα δυνατό PC είναι πολύ καλύτερα από τις κονσόλες (μεγαλύτερη ανάλυση , καλύτερη ευκρίνεια οθόνης) , αν έχεις αρκετά δυνατή κάρτα ώστε να ανάψεις Antialiasing και Anisotropic filtering (άγνωστοι όροι για τις κονσόλες) τότε όλες οι κονσόλες τρέχουν να κρυφτούν.

Και δεν είπα τίποτα για το TV-out (η προαναφερθείσα 9800pro είναι συνδεμένη σε 29' τηλεόραση).

Και μην ξεχνάμε τα προνόμια του PC (patches , mods , expansions , trainers , άπειρα save κτλ).

Είχα κονσόλα κάποτε (PSX). Και μόνο που σκέφτομαι τώρα για κάρτες μνήμης και 640x ανάλυση απελπίζομαι.

Δημοσ.

Καλά, κι εγώ εχω GΒ και PSX (με την διαφορά ότι δεν απλπίζομαι όταν τα σκέφτομαι, το αντίθετο μάλιστα). Το θέμα είναι όμως ότι εδώ προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε με τα PC...

Δημοσ.

Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός , αλλά μετά την χιλιοστή επανάληψη της ίδιας ερώτησης (γιατί όχι κονσόλα;) ενοχλούμαι λίγο.

Έχω ακόμα το Gameboy (οι πρώτες αγάπες κρατάνε για πάντα) :D .

Πάντως το πιο αργό μηχάνημα που είδα να τρέχει αξιοπρεπώς το underground ήταν ένας Athlon 1400 με Gforce2 MX400 σε 800x600 (το fraps δεν έδειχνε κάτω από 30fps).

Κάτι που μου προέκειψε μετά : η TNT2 υποστηρίζει Hardware T&L;

Γιατί αν δεν υποστηρίζει , χωρίς 3DAnalyze δεν γίνεται τίποτα.

Πάντως το 3DAnalyze κάνει φοβερή δουλειά , μ'αυτό δούλεψε πολύ καλά το Silent Hill 3 σε Gforce2 MX (ενώ φυσιολογικά δεν δουλεύει καθόλου).

Δημοσ.
Τι κόλλημα έχετε φάει με το συγκεκριμένο παιχνίδι?

Γιατί πολύ απλά είναι το καλύτερο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!!!!

:D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...