necroboy12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδεςΥπαρχει καποιος που να γνωρίζει που μπορω να βρω το άρθρο περι επιβολής προστίμων που λεει οτι στην περίπτωση λάθους η κληση ειναι άκυρη στην περίπτωση που μου πουν μα μου στην δημοτικη?Ευχαριστωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Η κλήση αναγράφει οτι σε περίπτωση ένστασης μπορείς να καταφύγεις με στοιχεία στο ειρηνοδικείο την ημερομηνία που επίσης αναγράφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Την παρανομια την εκανες ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ακυρωησ κληση τυπου το χρωμα μου αμαξιου μου ειναι μπλε ηλεκτρικ και οχι μπλε απλα της γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.Τωρα αμα πεις το λαθος με πιο σαφηνεια ισως κατι γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ακυρωησ κληση τυπου το χρωμα μου αμαξιου μου ειναι μπλε ηλεκτρικ και οχι μπλε απλα της γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.Τωρα αμα πεις το λαθος με πιο σαφηνεια ισως κατι γινει. Δεν έχει σημασία πως περιγράφεις εσύ το χρώμα του αμαξιού σου, σημασία έχει τι γράφει η κλήση και τι η άδεια. Αν η άδεια λέει μπλε και η κλήση λέει μπλε τέλος, η κλήση ισχύει κανονικά. Αν η άδεια λέει καφέ και η κλήση γκρι ή μπεζ ή ασημί, τότε η κλήση ακυρώνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα