p_under Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) χαίρεται, ψάχνω laptop από 14 ως 15.6 inches. από χαρακτηριστικά δεν ζητάω πολλά απλά να έχει απαραίτητα ssd (ή η τιμή να επιτρέπει να μπει ένας ssd από μένα) 8GB RAM (ή 4 και να μπορέσω να βάλω εγώ άλλα 4gb χωρίς να ξεπεράσω πολύ το οικονομικό όριο μου) και FHD panel (matte κατά προτίμηση) και η τιμή να μην είναι ιδιαίτερα υψηλή. Υπάρχει κάποια προσφορά από εξωτερικό ως 550€ (όχι κίνα λόγω εγγύησης)? Δεν θέλω να έχει pentium ή celeron επεξεργαστή. To ζητούμενο είναι να μπορεί ένας μη έμπειρος χρήστης να κάνει την δουλεία γραφείου άνετα. edit επειδή άλλαξε γνώμη ο χρήστης. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από p_under
p_under Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 έχω βρει τα κάτωθι. 1. Lenovo V310 2. ASUS X541UA ποιο από τα δύο προτείνετε? θα μπει ssd και η μνήμη θα είναι 8gb και στα 2. πάω προς το lenovo προσωπικά.
Undertaker25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Aπό ένα Lenovo διετίας που έχουμε στο σπίτι (G70-70, την έκδοση με τον Intel i7 ), μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος πλην της οθόνης η οποία ούτε ιδιαίτερα καλή είναι "(σε διαφορετικές γωνίες σκοτεινιάζει και έχει μια υπερβολικά glossy αίσθηση) ούτε ιδιαίτερα ανθεκτική αφού στο δεύτερο χρόνο έβγαλε 4 καμμένα πίξελ (ευτυχώς κάτω αριστερά αλλά και που δεν καλύπτονται από την εγγύηση, μόνο από 5 και πάνω σου αλλάζουν οθόνη). Για τα λαπτοπ της ASUS δεν έχω άποψη. Πάντως το ASUS υστερεί σε επεξεργαστή αλλά έχει 8GB Ram αντί για 4 που έχει το Lenovo Καλύτερα να ρωτήσεις τα παιδιά εδώ που είναι γνώστες... http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/page-1890
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα