Προς το περιεχόμενο

Samsung 128GB UHS-3 Class10 Micro SDXC (gearbest 38 ευρώ )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλτε την unregistered και δεν θα περάσει. Κανένα δέμα μου δεν έχει περάσει σαν unregistered.

μην την στείλουν όμως με συστημένο ότι και να επιλέξετε..

αυτό είναι το θέμα, πλησιάζει την τιμή που στέλνει συνήθως τα συστημένα..

Γενικότερα έχει κάποιος εμπειρία από gear και αν στείλει τελικά κάτι με απλό ταχυδρομείο αν το ζητήσουμε η το επιλέξουμε?

παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα είχε το xiaomi router, dual core 256-128 usb3 gigabit στα 33€ με απλό ταχυδρομείο.

θα το έστελνε τελικα με απλό?

Γιατί το δέμα ηταν πλακε αλλά μεγαλουτσικο και αν εσκαγε με συστημένο μάλλον θα έμπαινε..

Για αποφυγή ήθελε αρκετό χρήμα..

https://m.gearbest.com/wireless-routers/pp_642436.html

παρεμπιπτόντως μαμαει για όποιον θέλει απλα 5αρι δύκτιο, χαιλικια με bandwidth limit, android app κλπ αλλα και με προοπτική addon στο μέλλον

Ασε που αν δεν κάνω λάθος αν αλλάξεις κωδικό στο ασύρματο τον αλλάζει αυτόματα και σε λάμπες κάμερες κλπ xiaomi.

αυτό με επιφύλαξη..

Δημοσ.

Πήρα μητρική FM2+ (29€) στις αρχές Αυγούστου από Gearbest, χωρίς να περάσει τελωνείο. Είχα ζητήσει registered αποστολή για να έχω το tracking number. Δεν πέρασε και δεν μιλάμε για φάκελο, αλλά κανονική συσκευασία κουτιού. Επεξεργαστή από eBay(22€), που επίσης είχε tracking number. Πάλι δεν πέρασε, αλλά εκεί ήταν μικρό το πακέτο. Δεν ξέρω αν απλά ήμουν τυχερός.

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη για το offtopic
unregistered δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα;
σε άλλο forum που ρώτησα, μου απάντησε κάποιος ότι δεν παίζει ρόλο και είναι ίδια η πιθανότητα με registered ή unregistered
τελικά τι ισχύει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη για το offtopic

unregistered δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα;

σε άλλο forum που ρώτησα, μου απάντησε κάποιος ότι δεν παίζει ρόλο και είναι ίδια η πιθανότητα με registered ή unregistered

τελικά τι ισχύει;

Τα unregistered δεν τα δίνουν και τόσο σημασία.

Δημοσ.

Εριξα παραγγελια, γιατι η τιμη ειναι καλη οντως.

Το εβαλα και unregistered που λεει ο φιλος.

Ενημερωνω οταν παραλαβω αν το τσιμπησε το τελωνειο.

Δημοσ.

ενημέρωσε πρώτα αν τελικά αν πήραν πρωτοβουλία και την έστειλαν συστημένο η όχι.

Αν και δεν λέει κάτι γιατί μπορεί στον επόμενο να την στείλουν..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...