Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα δεν αξίζει γιατί εδώ 66 την βρίσκω. Όσο ναναι το 20αρικο καπέλο θα το φάει.
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τελωνείο να υπολογίζουμε ? Βαλτε την unregistered και δεν θα περάσει. Κανένα δέμα μου δεν έχει περάσει σαν unregistered.
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 20 ευρω για Priority ελεος... τοσο μικρα πραγματακια επρεπε να ειναι στα 1.70 ευρω
drdedus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλτε την unregistered και δεν θα περάσει. Κανένα δέμα μου δεν έχει περάσει σαν unregistered.μην την στείλουν όμως με συστημένο ότι και να επιλέξετε..αυτό είναι το θέμα, πλησιάζει την τιμή που στέλνει συνήθως τα συστημένα.. Γενικότερα έχει κάποιος εμπειρία από gear και αν στείλει τελικά κάτι με απλό ταχυδρομείο αν το ζητήσουμε η το επιλέξουμε? παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα είχε το xiaomi router, dual core 256-128 usb3 gigabit στα 33€ με απλό ταχυδρομείο. θα το έστελνε τελικα με απλό? Γιατί το δέμα ηταν πλακε αλλά μεγαλουτσικο και αν εσκαγε με συστημένο μάλλον θα έμπαινε.. Για αποφυγή ήθελε αρκετό χρήμα.. https://m.gearbest.com/wireless-routers/pp_642436.html παρεμπιπτόντως μαμαει για όποιον θέλει απλα 5αρι δύκτιο, χαιλικια με bandwidth limit, android app κλπ αλλα και με προοπτική addon στο μέλλον Ασε που αν δεν κάνω λάθος αν αλλάξεις κωδικό στο ασύρματο τον αλλάζει αυτόματα και σε λάμπες κάμερες κλπ xiaomi. αυτό με επιφύλαξη..
john_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα μητρική FM2+ (29€) στις αρχές Αυγούστου από Gearbest, χωρίς να περάσει τελωνείο. Είχα ζητήσει registered αποστολή για να έχω το tracking number. Δεν πέρασε και δεν μιλάμε για φάκελο, αλλά κανονική συσκευασία κουτιού. Επεξεργαστή από eBay(22€), που επίσης είχε tracking number. Πάλι δεν πέρασε, αλλά εκεί ήταν μικρό το πακέτο. Δεν ξέρω αν απλά ήμουν τυχερός.
drdedus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 το router καλύτερα από banggood με το κουπόνι 3grouter αν παίζει ακόμα και 5 δολάρια για priority direct mail
trabakoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά συγνώμη για το offtopicunregistered δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα;σε άλλο forum που ρώτησα, μου απάντησε κάποιος ότι δεν παίζει ρόλο και είναι ίδια η πιθανότητα με registered ή unregisteredτελικά τι ισχύει;
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά συγνώμη για το offtopic unregistered δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα; σε άλλο forum που ρώτησα, μου απάντησε κάποιος ότι δεν παίζει ρόλο και είναι ίδια η πιθανότητα με registered ή unregistered τελικά τι ισχύει; Τα unregistered δεν τα δίνουν και τόσο σημασία.
dakangr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εριξα παραγγελια, γιατι η τιμη ειναι καλη οντως. Το εβαλα και unregistered που λεει ο φιλος. Ενημερωνω οταν παραλαβω αν το τσιμπησε το τελωνειο.
drdedus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ενημέρωσε πρώτα αν τελικά αν πήραν πρωτοβουλία και την έστειλαν συστημένο η όχι. Αν και δεν λέει κάτι γιατί μπορεί στον επόμενο να την στείλουν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα