Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας προσφατα εκανα φορματ στον υπολογιστη μου επειδη η καινουρια καρτα γραφικων(gtx 1070 strix) μου ανεβαζε 70 βαθμους σε idle και δεν φόρτωναν τα drivers και ολα καλα ξαναπερναω windows 10 σε εναν ssd που εχω ανοιγει το pc ολα τέλεια.Απλα βλεπω δεν διαβαζε τον ενα απο τους τρεις δισκους μου λυνω λοιπον το πισι και κοιταω να δω μηπως εφυγε κανενα καλώδιο

Για να μην τα πολυλογω αυτο που γινεται ειναι οτι οταν αποσυνδεσω εναν συγκεκριμενο δισκο απο τους 3ις(οχι αυτον που εχει τα windows) δεν bootαρει και με πεταει bios αν τον ξανασυνδεσω ολα καλα μονο που δεν μου τον δειχνει

Τι μπορει να ειναι αυτο?

Δημοσ.

Πρεπει να κανεις φορματ και να περασεις τα windows εχοντας αποσυνδεμενους ολους τους αλλους δισκους γιατι περνιουνται κι εκει αρχεια του boot κι ετσι μολις βγαλεις τον  δισκο που λες απ το συστημα, τοτε δεν ξεκιναει

Τωρα για το οτι δεν τον βλεπει καθολου, μπορει απλα να θελει γραμμα να του δωσεις απο διαχειρηση δισκων...

Δημοσ.

Πρεπει να κανεις φορματ και να περασεις τα windows εχοντας αποσυνδεμενους ολους τους αλλους δισκους γιατι περνιουνται κι εκει αρχεια του boot κι ετσι μολις βγαλεις τον  δισκο που λες απ το συστημα, τοτε δεν ξεκιναει

Τωρα για το οτι δεν τον βλεπει καθολου, μπορει απλα να θελει γραμμα να του δωσεις απο διαχειρηση δισκων...

Αλλη λυση δεν υπαρχει?

Αλλη λυση δεν υπαρχει?

https://neosmart.net/wiki/easybcd/basics/changing-the-boot-partition/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...