Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα παρατήρησα ένα κανάλι στο youtube ο οποίος έφτιαξε το δικό του iphone έβαλε θύρα ακουστικών στο iphone 7 και τα λοιπα. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι τι γνώσεις χρειάζεσαι για να κάνεις τα πράγματα που κάνει ο τύπος (ρίξε μια ματία στο κανάλι του https://www.youtube.com/channel/UCO8DQrSp5yEP937qNqTooOw

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Πρόσφατα παρατήρησα ένα κανάλι στο youtube ο οποίος έφτιαξε το δικό του iphone έβαλε θύρα ακουστικών στο iphone 7 και τα λοιπα. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι τι γνώσεις χρειάζεσαι για να κάνεις τα πράγματα που κάνει ο τύπος (ρίξε μια ματία στο κανάλι του https://www.youtube.com/channel/UCO8DQrSp5yEP937qNqTooOw). Ευχαριστώ πολύ!!!

Βγάλε την παρένθεση στο τέλος απ το λινκ :P 

• Like 1
Δημοσ.

να σου αναφερω οτι δεν ειναι το σωστο μερος για τι νημα σου.

αν και το λινκ δεν δουλευει,εχω δει κατι παρομοιο μαλλον απο αυτον.

το οτι πηρε 5-6 εξαρτηματα απο διαφορους κινεζους εμπορους δεν το κανει δικο του,αφου τα εξαρτηματα ειναι της apple (τουλαχιστον το board) μιας και για να εχεις προσβαση στο λειτουργικο της ,πρεπει να ειναι ενα 'καθαρο΄ apple

για το iphone 7 πιστευω οτι αν πας σε κανα ηλεκρονικο που εχει ΠΟΛΥ χρονο για σκοτωμα ισως μπορει να σου βαλει. αλλα ειναι βλακια,και χρηματικος ασυμφορο(και στις δυο περιπτωσεις).

Δημοσ.

Από απόψη οικονομική όντως μπορεί να μην συμφέρει και έχεις απόλυτο δίκιο ότι παίρνει εξαρτήματα τις apple και τα συναρμολογεί απλώς εγώ θέλω να μάθω τι χρειάζεται να ξέρεις για να το φτιάξεις πχ εγώ αν ανοίξω ένα iphone ή οποιοδήποτε άλλο κινητό δεν έχω ιδέα τι είναι το καθενα εξάρτημα απλώς από ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις ηλεκτρονικές γνώσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...