NIGHTMARE1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα.θέλω ν'αλλάξω αυτοκίνητο και θέλω την γνώμη σας .καταρχάς θα πάρω λίγο μεγάλο, στα 1800 κυβικά από 2004 μοντέλο και ανω. ΟπωΣ και τώρα έχω την παλιά 156 1800αρα.είμαι ανάμεσα σε :audio A4,volvo s40,opel vectra. να είναι γρηγορο,και σκυλί. Θα δώσω από 6000 και κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον ζητας πολλα για κατω απο 6000 ευρω.Αυτα που αναφερεις ειναι γρηγορα και σκυλια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ θα μου πεις Γιάννη. Εγώ ρωτάω. Το να ζητάω γρήγορο δεν πάει να πει ότι το θέλω για αγώνες. Κ η άλφα γρήγορο είναι για οποιόν είχε την 156. 144 άλογα μια χαρά ηταν. Δεν ζητάω υπερβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να σκεφτω καποιο γρηγορο , σκυλι , 1800αρι με κατω απο 6000 και μοντελλο μετα το 2004. Λιγο πιο παλιο μπορεις να βρεις AudiTT 1800αρι Turbo 180 αλογα που εχουν τα παιδια μου . Εχουν και υγραεριο χωρις κανενα προβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το Volvo S40 , νομίζω έχει Ford κινητήρα. Δέν ξέρω εάν στα χρήματα να κοίταγες και κάποιο Toyota Avensis. Τι τύπου αυτοκίνητο κοιτάς; Οικογενειακό; Αποκλειστικά βενζίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το Volvo S40 , νομίζω έχει Ford κινητήρα. Δέν ξέρω εάν στα χρήματα να κοίταγες και κάποιο Toyota Avensis. Τι τύπου αυτοκίνητο κοιτάς; Οικογενειακό; Αποκλειστικά βενζίνη; Πολυ καλο αμαξι αλλα δεν νομιζω να ψαχνει κατι τετοιο . Ειχα το 1600αρι του 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Sedan.το θέλω πιο πολύ για ταξιδάκια. Να ειναι άνετο. Ναι μόνο βενζίνη. Πες με περίεργο αλλά δεν μου αρέσει ο θόρυβος σαν ταξί στο πετρέλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τοτε το Avensis ειναι πολυ καλο ...Στο 1600αρι που ειχα μια φορα η συχωρεμενη η μαννα μου που ηταν ανιδεη απο αυτοκινητα μου ειχε πει οτι παει σαν αεροπλανο σε ενα ταξιδι !!! https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&make=248&make=248&model=793®istration-from=%3E2004&sort=pra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias8513 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.car.gr/10575407-opel-vectra-elegance-1-8-full-extra το ειδα σημερα απο κοντα εδω στη γειτονια και φαινεται σε αριστη κατασταση, τουλαχιστον εξωτερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο που ζητας ειναι δυσκολο.τα πιο αξιοπιστα που ξερω απο γνωστους παντα με προσωπικη εμπειρια ειναι mazda 6,nissan primera ,toyota avensis.τα βρισκεις με λιγο παζαρι στην τιμη που θες με κατω απο 120000 χιλιομετρα. αλλα βρισκεις ενα αλλο που ειναι οτι ακριβως ζητας .alfa romeo 159 1.9 160 αλογα. .ενα χρονο το ειχα δεν μου εβγαλε τιποτα αν εξαιρεσεις το hill holder ( με 50 ευρω το εφτιαξα ).απο αξιοπιστια το ξερω ειναι alfa αλλα στην κατηγορια του ειναι το καλητερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Από 156 σε Avensis και Vectra. Σαν απειλή ακούγεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να πάω πάλι σε άλφα. Είχα πολλά κουφά σε σχέση με τα ηλεκτρικά της και .τώρα δεν ξέρω πως είναι η 159 αλάθος και πάλι θέλω να φύγω από την αλφα**είδα και τις αγγελίες Γιάννη και Ηλία. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και οι πολιτικοί δεν ξεκινάνε από αριστερά και καταλήγουν δεξιά;;;;;;;;. Έχω το vectra του 2005.Μετά από 12 χρόνια δεν το αλλάζω.Το έχω κάνει και υγραέριο βέβαια με απίστευτη οικονομία στα καύσιμα. Έχω 230.000 χιλιόμετρα.Απίστευτα ταξίδια.Μηχανή τζιτζί. Λάδι δεν καίει. Με προβληματίζουν τα 49.000 χιλ. που είδα σε αυτό που πόσταρες. Χριστούγεννα και Πάσχα το έβγαζε στο δρόμο και λίγο η μπροστινή τσαλακωμένη πινακίδα. Αν όλα είναι σωστά και καλά, έχεις κατασταλάξει και σοβαρέψει είναι καλό το vectra μετά την 156. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς υγραέριο τι λέει στην εθνική? Τρώει πολύ? Γιατί και εγώ σκέφτομαι για υγραέριο αλλά όχι άμεσα ακομα.αν και το φοβάμαι. Πολλά άκουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν όλα είναι σωστά και καλά, έχεις κατασταλάξει και σοβαρέψει είναι καλό το vectra μετά την 156. Παιδιά σοβαρά τώρα, μην τα λέμε έτσι αυτά. Θα μας διαβάσει κανείς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα