ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα,εγκατεστησα την παραπανω καρτα.απεγκατεστησα με ddu τα drivers της παλιας και με driver booster εβαλα τα νεα drivers. Εν συνεχεια το crimson προγραμμα και το aorus engine της gigabyte. Με τον i3 6100 σε πολλα παιχνιδια οπως kholat,rise of the tomb,far cry primal (high settings στα 1080p) εχω περιπου 15-30 fps. usage καρτας 100% και cpu ~50%. Ειναι νορμαλ αυτο? Το aorus engine πριν την εγκατασταση του crimson μου εδειχνε gpu clock 1340 και ενδειξη για fan led.Μετα το crimson gpu clock 300
Balantakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα,εγκατεστησα την παραπανω καρτα.απεγκατεστησα με ddu τα drivers της παλιας και με driver booster εβαλα τα νεα drivers. Εν συνεχεια το crimson προγραμμα και το aorus engine της gigabyte. Με τον i3 6100 σε πολλα παιχνιδια οπως kholat,rise of the tomb,far cry primal (high settings στα 1080p) εχω περιπου 15-30 fps. usage καρτας 100% και cpu ~50%. Ειναι νορμαλ αυτο? Το aorus engine πριν την εγκατασταση του crimson μου εδειχνε gpu clock 1340 και ενδειξη για fan led.Μετα το crimson gpu clock 300 σβησε driver booster & aorus engine. Και ξανα κανε την διαδικασια DDU -> και κατεβασε μονος σου 17.8.2 και περασε τους. 2
thor777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θες καλύτερο επεξεργαστή. Δεν είναι θέμα επεξεργαστή άλλωστε 50% usage λέει οτι έχει. Κάτι θα παίζει με τους drivers και το aorus engine και θα ρίχνει τα ρολογια της gpu 1
ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Kαταρχην ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια σας. Εσβησα aorus engine και driver booster. Kholat και Rise of the tomb ultra ~60 fps μια χαρα. To far cry primal σε high settings 15 fps το benchmark του. Kολλουσε σαν τρελο και μεσα σε αυτο το κολλημα το usage της gpu ανεβοκατεβαινε απο 100 σε 0%. Γνωριζω οτι το συγκεκριμενο ειναι cpu bound αλλα απο αλλα benchmarks με ιδια specs εχω δει τουλαχιστον 50 fps χωρις να κολλαει το video του bench. Επισης απο οτι καταλαβα δεν ξαναεγκαθιστω το aorus engine 1
Balantakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Kαταρχην ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια σας. Εσβησα aorus engine και driver booster. Kholat και Rise of the tomb ultra ~60 fps μια χαρα. To far cry primal σε high settings 15 fps το benchmark του. Kολλουσε σαν τρελο και μεσα σε αυτο το κολλημα το usage της gpu ανεβοκατεβαινε απο 100 σε 0%. Γνωριζω οτι το συγκεκριμενο ειναι cpu bound αλλα απο αλλα benchmarks με ιδια specs εχω δει τουλαχιστον 50 fps χωρις να κολλαει το video του bench. Επισης απο οτι καταλαβα δεν ξαναεγκαθιστω το aorus engine ουτε aorus ουτε driver booster ξαναπερνας. Και αμα εχεις αλλα τετοια παρομοια, delete, μονο κακο κανουν στο συστημα προγραμματα τυπου driver booster. Αν θες να βλεπεις θερμοκρασιες της καρτας κλπ, κατεβασε αυτο: https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/ (GPU-Z v2.4.0) 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασε να κατεβασεις το volumetric fog και field of view scaling. Btw επειδη βλεπω σαρεσουν παρομοια παιχνιδια, αγορασε το dying light θα το καταευχαριστηθεις πιστευω 1
ssd93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάρτα AMD. Συγκρούονται οι δηλωμένες συχνότητες του Aorus με το catalyst. Τι λειτουργικό εχεις? Θες καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα της cpu με το gaming. O αδερφός μου pentium g έχει περισσότερα από 15 fps σε rise of tomb rider και με την GTX750Ti σε ίδιες αναλύσεις και γραφικά. 1
ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασε να κατεβασεις το volumetric fog και field of view scaling. Btw επειδη βλεπω σαρεσουν παρομοια παιχνιδια, αγορασε το dying light θα το καταευχαριστηθεις πιστευω To εχω τερματισει απο τα αγαπημενα μου Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάρτα AMD. Συγκρούονται οι δηλωμένες συχνότητες του Aorus με το catalyst. Τι λειτουργικό εχεις? Νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα της cpu με το gaming. O αδερφός μου pentium g έχει περισσότερα από 15 fps σε rise of tomb rider και με την GTX750Ti σε ίδιες αναλύσεις και γραφικά. windows 10 education
ssd93 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς και εγώ τα 10αρια έχω μόνο που είναι τα pro. Δοκίμασε παλαιότερη έκδοση driver, αν είναι δυνατόν καλύτερα από το συνοδευτικό cd της κάρτας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα