argyland Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάνουν κακο τα ολονύχτια downloads στον υπολογιστή και επειδη εγω τον εχω αφήσει 2 βραδιά γίνεται να χαμηλώσω καπως τον ηχο που κανει ο υπολογιστής??
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τον ήχο απο τα ηχεία, το θόρυβο, ναι, αλλά κοστίζει. 7
argyland Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν με πειράζει ο ηχος απο τα ηχεια σκεφτηκα για ynderclock σε gpu επειδη ειναι η Gt730 και το pc εχει 250 w gpu!
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Στο dl κατα πασα πιθανοτητα δεν λειτουργει καν τοσο η gpu για να ανεβαζει θερμοκρασιες και να λειτουργουν τα ανεμιστηρακια της. Ο θορυβος ερχεται ειτε απο τροφοδοτικο, ειτε απο τα υπολοιπα ανεμιστηρακια μεσα στο κουτι. 2
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ενα ανεμιστηρακι έχει το κουτί Ωραια ή εκεινο ή το τροφοδοτικο. Αν δεν πας κοντα να ακουσεις δεν μπορουμε να ξερουμε καν σε ποιον θορυβο αναφερεσαι. 1
SOADNICK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Να πειραζει που μενει ανοιχτο και κατεβαζει, δηλαδη ~0% χρηση, δε πειραζει, σιγουρα. Εκτος αν, για καποιο λογο (σκονη/καλωδια κλπ) ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες, αν δε συμβαινει αυτο, μη σε ανησυχει. Για τη GPU ισχυει αυτο που ειπε ο overpower απο πανω, στο κατεβασμα δεν χρησιμοποιεται η καρτα, δεν εχει λογο να δουλευει πολυ, αρα κατι αλλο προκαλει το θορυβο.
argyland Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ακούσει το τροφοδοτικό ακούγεται αλλα μηπως με underclock της gpu καταφέρω να χαμηλώσει ο θόρυβος του? Μήπως μαζεψε σκόνη το τροφοδοτικό και δουλεύει τοσο δυνατά ο ανεμιστήρας?
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα δεν πεις τι κουτι εχεις και τι περιεχει μεσα κι επισης αν δεν βαλεις ενα προγραμματαικι να μας πεις και θερμοκρασιες cpu gpu κτλ.., δεν κανουμε τιποτα... 4
Undertaker25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ο θόρυβος προέρχεται από τους ανεμιστήρες. Να τον αποφύγεις μπορείς μόνο μονώνοντας το κουτί σου ή αλλάζοντάς τους με άλλους που βγάζουν λιγότερο θόρυβο. Δεν παθαίνει τίποτα το pc σου όσο οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Και ο δικός μου ανα καιρούς δουλεύει μερόνυχτα άμα είναι να κατεβάσω κανένα παιχνίδι των 30GB ή κανά Bluray με τη σάπια ταχύτητα της Forthnet (700kbps κατέβασμα). Βέβαια, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις κιόλας.
Manjaro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι το τροφοδοτικό που ακούγεται δεν μπορείς να αλλάξεις τιποτα όσο αφορά την ταχύτητα του ανεμιστήρα (παρεμπιπτόντως αν ήταν η κάρτα γραφικών σου φυσικά και πρώτη κίνηση θα ήταν να μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα και να δεις θερμοκρασίες όχι underclock λολ ) Υπάρχουν τροφοδοτικά που σου δίνουν κάποιο έλεγχο του ανεμιστήρα αλλά ειναι ακριβά σχετικά και αν ήταν ένα απο αυτά λογικά δεν θα άκουγες θόρυβο θα ήταν ήσιχο αλλά καλού κακού πες μας τι τροφοδοτικό έχεις. Με λίγα λόγια πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό αν δεν θες να ακούγεται οπότε πες μας budget και το υπόλοιπο hardware να σου πούμε ήσυχο τροφοδοτικό.
argyland Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ επειδη δυσκολευομαι τωρα δεν νομιζω να παω προς την αλλαγη psu καθως προτευον ειναι η αλλαγη gpu !!!επεισης η ταχυτητα μου ειναι 250 με 450 kbps γιαυτο και οι ολονυχτιες ληψης Ευχαριστω ξανα!!
overpower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει τροπος να χαμηλωσεις τις στροφες του ανεμιστηρα του τροφοδοτικου. Αν θες ομως πες ποιο εχεις και ποια καρτα σκοπευεις να παρεις. Δεν φαινεσαι και πολυ εμπειρος οποτε να σου πουμε αν θα αρκει το τροφοδοτικο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα Dell Optiplex 7010 SFF (laptop cpu cooler, BTX motherboard, LFX12V PSU). Ξέχνα την αναβάθμιση γενικότερα. Δες αν το θόρυβο προκαλεί το fan του επεξεργαστή και άλλαξε το, αλλιώς άστο.
argyland Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα Dell Optiplex 7010 SFF (laptop cpu cooler, BTX motherboard, LFX12V PSU). Ξέχνα την αναβάθμιση γενικότερα. Δες αν το θόρυβο προκαλεί το fan του επεξεργαστή και άλλαξε το, αλλιώς άστο. ΠΩΣ?????????ΕΙΣΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ???ακριβως αυτο εχω και σκεφτομαι για την gt1030 πολυ καλυτερη απο την 730 και οπο'τι εχω ρωτησει εδω θα την σηκωνει το τροφοδοτικο!!!1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα