y0urf3ar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα δεν ξερω καν αν πρεπει να γραψω εδω, ζητω συγγνωμη προκαταβολικα. Λοιπον αγορασα απο σκρουτζομαγαζο αυτη την κεραια. Ερχεται με οδηγιες (ο θεος να τις κανει) και ενα cd. Το cd οταν το βαζω μου ανοιγει σε linux κατι δικα του περιεργα(δεν εχω καν τα linux) που δεν ξερω καν τι να κανω. Σκεφτομαι και λεω θα συνδεσω την κεραια και θα κατεβασω χειροκινητα τα drivers και λογικα (?) θα δουλεψει. Μπαινω στο σαιτ κατεβασω drivers για windows 7 κανω το setup αλλα τιποτα. Τι πρεπει να κανω ρε παιδια? Κανω κατι λαθος? ΜΠορει να μου πει κανεις τι βηματα να κανω?
perachoritis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 πινακας ελεγχου-υλικο και ηχος-συσκευες και εκτυπωτες ... εκει θα σου βγαζει ενα κουτακι με κιτρινο τριγωνακι ... δεξι κλικ και αντιμετωπιση προβληματος
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε το σε άλλη usb και αν είναι εφικτό σε άλλον υπολογιστή, drivers θα ψάξεις για Realtek 8187L.
y0urf3ar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη συνδεω την κεραια και μετα κανω install τους drivers και θα πρεπει να λειτουργει?
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως και να το κάνεις δεν έχει σημασία, στην διαχείριση συσκευών τι σου βγάζει; μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία.
y0urf3ar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη εγω οταν κανω ολα αυτα πρεπει να μου εμφανιζει κατω δεξια τα ασυρματα δικτυα που πιανω σωστα?
gusdevelopers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη εγω οταν κανω ολα αυτα πρεπει να μου εμφανιζει κατω δεξια τα ασυρματα δικτυα που πιανω σωστα?ναι
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 θα την γυρναγα πισω να παρω καποιο wifi adapter απο σοβαρη εταιρεια.μπορει να φταιει κατι και στο pc σου οποτε αν εχεις αλλο pc δοκιμασε την και εκει τυπικα επισης προσεχετε τι αγοραζετε Υψηλής ισχύος μέχρι 2000MW. εννοει 2000mw οχι Mw aλλα ειναι 20 φορες πανω απο το οριο χωρις απολυτως κανενα λογο αφου η αλλη πλευρα που σου δινει ιντερνετ ειναι 100mw και με omni κεραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα