Προς το περιεχόμενο

[Handsfree] Xiaomi Hybrid Pro Three € 12,71 Banggood με κωδικό B06F09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γνωστά ακουστικά handsfree του τίτλου σε προσφορά περιορισμένου χρόνου στα € 12,71 από Banggood με κωδικό B06F09.

Με € 1,77 επιπλέον τα παίρνετε με αποστολή Priority Line χωρίς τελωνείο (με τον ίδιο τρόπο τα πήρα κι εγώ από Banggood πριν μία εβδομάδα, αλλά με € 18). Τα πήρα να τα αντικαταστήσω τα παλιά μου Pistons 2.1, που τα "παίξανε". Προσωπικά τα Hybrid μου φάνηκαν ελαφρώς μεν, σαφώς δε υποδεέστερα από τα 2.1. Just my 2 cents... 

Τρεχάτε! (Ο κωδικός είναι από το kimovil.com και αυτοί οι κωδικοί συνήθως εξαντλούνται γρήγορα)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τιμή!

Γενικά το banggood γιορτάζει 11 χρόνια παρουσίας και από 7 μέχρι 10 Σεπτέμβρη θα έχει προσφορές απ' όσο είδα. Οπότε ας έχουμε το νου μας και ό,τι δούμε το αναφέρουμε.

Ενημερωτικά, στο gearbest παίζει προσφορά για τα ακουστικά του θέματος στα 19,89$ ΧΩΡΙΣ priority shipping κλπ.

https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html

Σαν υποσημείωση, ως συμπαθητική τιμή, αν κάποιος δεν προλάβει του banggood και τα θέλει οπωσδήποτε.

ΥΓ: Priority shipping το ξεχνάτε από εκεί, γιατί αν παραγγείλετε μόνο το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει ακριβά και δε συμφέρει.

Γενικά σήμερα που έκανα κάτι αγορές παρατήρησα ότι το banggood μάλλον έχει πιο "έξυπνο" σύστημα αποστολής με courier για αποφυγή τελωνείου. Το κόστος αποστολής φαίνεται να είναι μικρότερο για φθηνότερα προϊόντα. Ενώ στο gearbest μάλλον δεν πάει αναλογικά και συμφέρει περισσότερο για ακριβά προϊόντα ή για μαζικές αγορές.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.

ΥΓ: Priority shipping το ξεχνάτε από εκεί, γιατί αν παραγγείλετε μόνο το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει ακριβά και δε συμφέρει.

Γενικά σήμερα που έκανα κάτι αγορές παρατήρησα ότι το banggood μάλλον έχει πιο "έξυπνο" σύστημα αποστολής με courier για αποφυγή τελωνείου. Το κόστος αποστολής φαίνεται να είναι μικρότερο για φθηνότερα προϊόντα. Ενώ στο gearbest μάλλον δεν πάει αναλογικά και συμφέρει περισσότερο για ακριβά προϊόντα ή για μαζικές αγορές.

ΤΙ εννοείς "έξυπνο" συστημα? Το banggood έχει επιλογες Air Mail, Priority Line (με μικρη διαφορα τιμης) και EMS Express Mail. Τουλαχιστον αυτα μου εμφανιζει εμενα. Το priority line δεν λεει πουθενα οτι ειναι courrier Και μαλιστα στο help τους λεει οτι το priority line δεν εχει καν tracking.

Δημοσ.

Λέω ότι ενώ το Priority Direct Mail του Banggood πχ. για το προϊόν του τίτλου κοστίζει 2.09$, το αντίστοιχο Priority Line EU Express του Gearbest ζητάει 31.18$ για να πετύχεις το ίδιο πράγμα, την αποφυγή τελωνείου. Στο gearbest πάλι αν βάλεις 2 τεμάχια, το κόστος αποστολής πέφτει (!!!) στα $26.78 συνολικά!

Νομίζω ότι από το παράδειγμα γίνεται κατανοητό τι εννοούσα.

Δημοσ.

ερώτηση
αφού τα hybrid είναι κάτω απο 22 euro (ή usd ότι είναι το όριο)
έχει νόημα το priority (εκτός προφανώς απο την πιο γρήγορη παράδοση

ps. το redmi που έριξα παραγγελία(με priority) πάντως μου ζήτησε κινητό για την courier

Δημοσ.

ερώτηση

αφού τα hybrid είναι κάτω απο 22 euro (ή usd ότι είναι το όριο)

έχει νόημα το priority (εκτός προφανώς απο την πιο γρήγορη παράδοση

Πιθανώς όχι, αλλά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μπλέξεις καθώς έχουν αναφερθεί περιστατικά που οι τελωνειακοί χρέωσαν δασμούς και σε πακέτα συνολικής αξίας κατώτερης του ποσού που σωστά ανέφερες.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος παιδιά, δεν ισχύει πλέον το συγκεκριμένο κουπόνι.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αν και δεν πρόλαβα! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...