Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Έχω ένα mini pc το οποίο δεν έχει τροφοδοτικό και το μόνο που έχει για ρεύμα από πίσω είναι το DC IN.Τί βίσμα θα πρέπει να αγοράσω?Πόσα Volt(watt)δεν ξέρω θα πρέπει να είναι το καλώδιο;Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Έχω ένα mini pc το οποίο δεν έχει τροφοδοτικό και το μόνο που έχει για ρεύμα από πίσω είναι το DC IN.Τί βίσμα θα πρέπει να αγοράσω?Πόσα Volt(watt)δεν ξέρω θα πρέπει να είναι το καλώδιο;Ευχαριστώ!

Το τι βύσμα ειναι, ειναι αυτό που βλέπεις στο dc in. 

To πόση τάση/ισχύ/ρευμα πρεπει να βγάζει ο μετασχηματιστής θα το λέει κάπου δίπλα στο dc in ή πρεπει να βρεις τις τεχνικές προδιαγραφές του mini pc. Εγω μαντεύω για τάση 12V

Αποτελεσματική απαντηση: Αν δεν μας πεις μοντέλο και μάρκα του mini pc, δυσκολα θα λαβεις βοηθεια γιατί τη μαγική σφαίρα την εχουμε στο service για λάδια, μπουζί, κλπ. Αν βεβαια ειναι καποιο noname απιθανο να βρεις στοιχεία.

Εναλλακτικά, με βαση το μοντελο google 

μοντελο power supply

• Like 2
Δημοσ.

Γράψε αναλυτικά ποιο έχεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

αν το βαζεις στην μπριζα για να δουλεψει τοτε 220 volt;;;

(το ρευμα εισοδου)

Δημοσ.

Μόνο Medion λέει, τίποτε άλλο? Πουθενά δεν γράφει τίποτα?

Δημοσ.

αν το βαζεις στην μπριζα για να δουλεψει τοτε 220 volt;;;

(το ρευμα εισοδου)

Προς θεού όχι, D.C λέει. Λογικά 12, 14, ή 19 θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μιλησα με την εταιρια και μου ειπε input: 19V 3,42A

Για τροφοδοτικο δεν υπαρχει χωρος για να μπει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...