algox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά.Έχω ένα mini pc το οποίο δεν έχει τροφοδοτικό και το μόνο που έχει για ρεύμα από πίσω είναι το DC IN.Τί βίσμα θα πρέπει να αγοράσω?Πόσα Volt(watt)δεν ξέρω θα πρέπει να είναι το καλώδιο;Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά.Έχω ένα mini pc το οποίο δεν έχει τροφοδοτικό και το μόνο που έχει για ρεύμα από πίσω είναι το DC IN.Τί βίσμα θα πρέπει να αγοράσω?Πόσα Volt(watt)δεν ξέρω θα πρέπει να είναι το καλώδιο;Ευχαριστώ! Το τι βύσμα ειναι, ειναι αυτό που βλέπεις στο dc in. To πόση τάση/ισχύ/ρευμα πρεπει να βγάζει ο μετασχηματιστής θα το λέει κάπου δίπλα στο dc in ή πρεπει να βρεις τις τεχνικές προδιαγραφές του mini pc. Εγω μαντεύω για τάση 12V Αποτελεσματική απαντηση: Αν δεν μας πεις μοντέλο και μάρκα του mini pc, δυσκολα θα λαβεις βοηθεια γιατί τη μαγική σφαίρα την εχουμε στο service για λάδια, μπουζί, κλπ. Αν βεβαια ειναι καποιο noname απιθανο να βρεις στοιχεία. Εναλλακτικά, με βαση το μοντελο google μοντελο power supply 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Γράψε αναλυτικά ποιο έχεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
*Kezar* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 mini pc εννοεις nuc? εαν ναι πες μας μοντελο. για να μην το καψεις.
Alexlooker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά.Έχω ένα mini pc το οποίο δεν έχει τροφοδοτικό και το μόνο που έχει για ρεύμα από πίσω είναι το DC IN.Τί βίσμα θα πρέπει να αγοράσω?Πόσα Volt(watt)δεν ξέρω θα πρέπει να είναι το καλώδιο;Ευχαριστώ! αν το βαζεις στην μπριζα για να δουλεψει τοτε 220 volt;;; (το ρευμα εισοδου)
algox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια το mini pc το εψαξα και το ονομα του ειναι MEDION.απο volt και τα λοιπα δεν γραφει τπτ!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μόνο Medion λέει, τίποτε άλλο? Πουθενά δεν γράφει τίποτα?
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια το mini pc το εψαξα και το ονομα του ειναι MEDION.απο volt και τα λοιπα δεν γραφει τπτ! Επειδή βλέπω που θα πάει η συζήτηση ... http://www.medion.com/gr/ Ελληνικό service της medion. Θα σε βοηθήσουν.
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αν το βαζεις στην μπριζα για να δουλεψει τοτε 220 volt;;; (το ρευμα εισοδου) Προς θεού όχι, D.C λέει. Λογικά 12, 14, ή 19 θα είναι. 1
Alexlooker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Προς θεού όχι, D.C λέει. Λογικά 12, 14, ή 19 θα είναι. Το ρευμα εισοδου ειναι παντα 220v (περιπου) στην ελλαδα
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το ρευμα εισοδου ειναι παντα 220v (περιπου) στην ελλαδα 230 είναι, αλλά λέει DC IN.
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το ρευμα εισοδου ειναι παντα 220v (περιπου) στην ελλαδα 230V AC για την ακριβεια
Alexlooker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Βγαλε φωτο μεσα και εξω-λογικα πρεπει να αγορασεισ τροφοδοτικο.
algox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια μιλησα με την εταιρια και μου ειπε input: 19V 3,42A Για τροφοδοτικο δεν υπαρχει χωρος για να μπει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα