satyllas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χρήστης satyllas είπε: Σαν να λέμε ότι η Toyota εχει ξεπεράσει στις πωλήσεις την Porsche.. Σημαίνει ότι τα Toyota ειναι καλύτερα αυτοκίνητα; Όχι.. φθηνότερα ειναι και μπορούν να τα αγοράσουν περισσότεροι. Αν μπορούσαν να αγοράσουν όλοι Porsche, δεν θα υπήρχε καν η Toyota.. Σοβαρά τώρα? Toyota με porche έχουν καμιά 100 χιλιάρικα διαφορά. Τα iPhone έχουν ίδιες τιμές με Samsung Huawei pixels κτλ. Και μιλάμε για 300 και 400 ευρώ διαφορά με τα χαμηλότερης τιμής όχι 100 χιλιάρικα. Οτι θέλετε γράφετε μερικοί. Γράφω ΣΑΝ bro. Θα μπορούσα να συγκρίνω σπίτια, θα μπορούσα και πορτοκάλια διαφορετικής ποιότητας. Αναλογικά θα βλέπεις (ή θα φαντάζεσαι) τα ποσά. Αυτη την σημασία εχει το ΣΑΝ. Προσπάθησε λίγο κι δεν μπορέσεις παλι, πες μου να στο κάνω νια νια. 1
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γράφω ΣΑΝ bro. Θα μπορούσα να συγκρίνω σπίτια, θα μπορούσα και πορτοκάλια διαφορετικής ποιότητας. Αναλογικά θα βλέπεις (ή θα φαντάζεσαι) τα ποσά. Αυτη την σημασία εχει το ΣΑΝ. Προσπάθησε λίγο κι δεν μπορέσεις παλι, πες μου να στο κάνω νια νια. Μα ένας που θα πάει σε 500 ευρώ κινητό σίγουρα θα μπορεί να πάει και σε αυτό τον 800 ευρώ απλά προτιμάει αυτό των 500. Ένας που θα πάει σε Toyota των 10 χιλιάδων και να θέλει δεν μπορεί να πάει σε μια porche των 100 χιλιάδων πως να το κάνουμε. Είπες σαν αλλά η διαφορά της τιμής είναι δυσαναλογη με αυτά που συγκρίνεις.
Hatsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει παιδιά εσείς το έχετε τερματίσει. Ούτε το club burger δεν έφτασε. Πίνω την δεύτερη coca cola 1
AtSixes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να ισχύει κάτι τέτοιο μόλις βγει το νέο iPhone και είναι κρίμα γιατί η apple έχει να βγάλει καλό κινητό καμιά τετραετία.
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά support 3ετιας έχεις στο Android στις ναυαρχίδες από την εταιρεία(το Note 4 περνει ακόμα αναβαθμίσεις 3 χρόνια μετά. Απλά στο xda βρίσκεις τα πάντα το Note 3 μου θα πάρει Android 8 δηλαδή 5 αναβαθμίσεις από το 2013 και θα έχει και όλα τα χαρακτηριστικά του note 5 note 7 note 8 S8(οσα είναι software based). Στην apple θα πάρεις 4 updates τα 2 τελευταία θα είναι κουτσουρεμενα και θα κολλάει και σαν διάολος γιατί έχει αρχαία χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κοροϊδία οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει για αυτό πέφτει κάθε χρόνο. Καλό είναι και το xda αλλά: 1)Όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα να υποστηρίζει το κινητό επίσημα η εταιρεία που το έφτιαξε και άλλο πράγμα να το έχει αφήσει στη τύχη του και να ασχολείται μόνο η κοινότητα με αυτό. Μην ξεχνας αυτό που έχει αναφερθεί ήδη, ότι "σωστή" υποστηριξη δίνουν μόνο στις ναυαρχίδες αφού αρκετά φθηνα και μεσαιας κατηγορίας smartphone έχουν πάρει το πολύ 1 αναβάθμιση. Το Note 4 παίρνει νέα χαρακτηριστικά ή απλώς security updates; 2) Οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν και δεν έχουν την όρεξη να μάθουν πως να περάσουν μια custom rom ή φοβούνται να το κάνουν. Άρα δεν είναι το ίδιο η επίσημη υποστηριξη από την εταιρεια κατασκευης με την ανεπίσημη από το xda. Και στα iphone μιας και τα ανέφερες, θα δώσει χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν τα παλιότερα iphones, δεν θα δώσει τα πάντα όλα και να σερνεται μετά. Όταν παλιώσει ένα κινητό, λογικό είναι να μην είναι όσο γρήγορο ήταν όσο καλή υποστηριξη και να έχει. Τα iphones όμως κρατανε την γρηγοράδα τους περισσότερο καιρό από τα android και αν κυκλοφορήσει μια κακή ενημέρωση η apple, συνήθως τη διορθώνει... 1
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό είναι και το xda αλλά: 1)Όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα να υποστηρίζει το κινητό επίσημα η εταιρεία που το έφτιαξε και άλλο πράγμα να το έχει αφήσει στη τύχη του και να ασχολείται μόνο η κοινότητα με αυτό. Μην ξεχνας αυτό που έχει αναφερθεί ήδη, ότι "σωστή" υποστηριξη δίνουν μόνο στις ναυαρχίδες αφού αρκετά φθηνα και μεσαιας κατηγορίας smartphone έχουν πάρει το πολύ 1 αναβάθμιση. Το Note 4 παίρνει νέα χαρακτηριστικά ή απλώς security updates; 2) Οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν και δεν έχουν την όρεξη να μάθουν πως να περάσουν μια custom rom ή φοβούνται να το κάνουν. Άρα δεν είναι το ίδιο η επίσημη υποστηριξη από την εταιρεια κατασκευης με την ανεπίσημη από το xda. Και στα iphone μιας και τα ανέφερες, θα δώσει χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν τα παλιότερα iphones, δεν θα δώσει τα πάντα όλα και να σερνεται μετά. Όταν παλιώσει ένα κινητό, λογικό είναι να μην είναι όσο γρήγορο ήταν όσο καλή υποστηριξη και να έχει. Τα iphones όμως κρατανε την γρηγοράδα τους περισσότερο καιρό από τα android και αν κυκλοφορήσει μια κακή ενημέρωση η apple, συνήθως τη διορθώνει... Security updates περνει το Note 4 και έχει πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις. Τα Iphone περνουν 4 για παραπάνω στο Android πας σε nexus η Motorola η pixels επιλογές υπάρχουν. Στο xda δεν είναι μόνο ότι θα πάρεις τη νέα έκδοση αλλά θα πάρεις πολλά παραπάνω χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αλλού. Στο Note 3 που έχω έχει το Api του spen από note 5 note 7 δηλαδή έχει ότι χαρακτηριστικο έχει προσθέσει η Samsung και αρκετά από το S8. Νέο TouchWiz του S8 AOD screen με tap to wake και ρολόι ειδοποιήσεις στην AOD κτλ. Σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά σκέψου ότι κάνεις παπάδες αν ασχοληθείς λίγο. Τα Iphone κρατάνε την σπιρτάδα γιατί δεν αλλάζουν πολλά στο system files είναι κλειστό από την Apple. Αν κάνεις jailbreak και το ios γίνεται αρκετά unstable. Αλλά για αυτό αγαπάμε Android για την ελευθερία που μας προσφέρει να κάνουμε ότι θέλουμε το κινητό που αγοσαραμε. 1
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Security updates περνει το Note 4 και έχει πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις. Τα Iphone περνουν 4 για παραπάνω στο Android πας σε nexus η Motorola η pixels επιλογές υπάρχουν. Στο xda δεν είναι μόνο ότι θα πάρεις τη νέα έκδοση αλλά θα πάρεις πολλά παραπάνω χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αλλού. Στο Note 3 που έχω έχει το Api του spen από note 5 note 7 δηλαδή έχει ότι χαρακτηριστικο έχει προσθέσει η Samsung και αρκετά από το S8. Νέο TouchWiz του S8 AOD screen με tap to wake και ρολόι ειδοποιήσεις στην AOD κτλ. Σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά σκέψου ότι κάνεις παπάδες αν ασχοληθείς λίγο. Τα Iphone κρατάνε την σπιρτάδα γιατί δεν αλλάζουν πολλά στο system files είναι κλειστό από την Apple. Αν κάνεις jailbreak και το ios γίνεται αρκετά unstable. Αλλά για αυτό αγαπάμε Android για την ελευθερία που μας προσφέρει να κάνουμε ότι θέλουμε το κινητό που αγοσαραμε. Ναι όπως είπα το ios εχει πολλές ελλειψεις αλλά αν θέλεις ενα κινητο που να τρεχει απροβληματιστα χωρις να λαγκαρει παιρνεις iphone. Αν θες το κινητο σου να κάνει παπαδες θες android. Εξαρταται λοιπόν ποιες είναι οι αναγκες σου. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι όπως είπα το ios εχει πολλές ελλειψεις αλλά αν θέλεις ενα κινητο που να τρεχει απροβληματιστα χωρις να λαγκαρει παιρνεις iphone. Αν θες το κινητο σου να κάνει παπαδες θες android. Εξαρταται λοιπόν ποιες είναι οι αναγκες σου. Και αν θες να κανει παπαδες και να μην λαγκαρει παιρνεις ναυαρχιδα Samsung.
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και αν θες να κανει παπαδες και να μην λαγκαρει παιρνεις ναυαρχιδα Samsung. Σε ποιον πλανητη συμβαινει αυτό;! Δεν εχω δοκιμάσει βεβαια το S8/S8+ αλλά το Note 5 που είχα για ένα μήνα τον Μαίο(σημειωτεον ότι και για αυτό, όλα τα reviews και οι χρηστες λεγανε ότι δεν κολλαει) κολλούσε μια χαρα. Τι να θυμηθώ; Που πατουσα το widget της μουσικής και έκανε 2 δευτερολεπτα! να μπει στην εφαρμογη; Δεν θέλω να με νομίζεις για hater, αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα ελεγα τα Samsung αλαγκαριστα...
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιον πλανητη συμβαινει αυτό;! Δεν εχω δοκιμάσει βεβαια το S8/S8+ αλλά το Note 5 που είχα για ένα μήνα τον Μαίο(σημειωτεον ότι και για αυτό, όλα τα reviews και οι χρηστες λεγανε ότι δεν κολλαει) κολλούσε μια χαρα. Τι να θυμηθώ; Που πατουσα το widget της μουσικής και έκανε 2 δευτερολεπτα! να μπει στην εφαρμογη; Δεν θέλω να με νομίζεις για hater, αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα ελεγα τα Samsung αλαγκαριστα... Δεν σου μενει παρα να δοκιμασεις το S8.
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν σου μενει παρα να δοκιμασεις το S8. Φαντάζομαι το έχεις ε; Πόσο καιρό αν επιτρέπεται; Μου αρέσει πολύ το Note 8 και αν το S8 είναι πλεον αλαγκαριστο, είναι πολύ καλά νεα.
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι το έχεις ε; Πόσο καιρό αν επιτρέπεται; Μου αρέσει πολύ το Note 8 και αν το S8 είναι πλεον αλαγκαριστο, είναι πολύ καλά νεα. Καμια δεκαρια μερες το εχω παρει του γιου μου.Χθες που τον ρωτησα αν εχει κανει λαγκ η κατι αλλο μου ειπε οτι δεν εχει κανει τιποτα.Σφαιρα τα παντα.
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καμια δεκαρια μερες το εχω παρει του γιου μου.Χθες που τον ρωτησα αν εχει κανει λαγκ η κατι αλλο μου ειπε οτι δεν εχει κανει τιποτα.Σφαιρα τα παντα. Πολύ καλό νέο αυτό. Ελπίζω να παραμείνει αλαγκαριστο για πολύ καιρό.
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ καλό νέο αυτό. Ελπίζω να παραμείνει αλαγκαριστο για πολύ καιρό. Για το Note 5 δοκιμασες να κανεις reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και ηταν καμια εφαρμογη η κατι αλλο.
greekfox1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για το Note 5 δοκιμασες να κανεις reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και ηταν καμια εφαρμογη η κατι αλλο. Όταν το αγόρασα το είχα κάνει reset, του περασα την τη τελευταία ενημέρωση του android, αλλά ούτε σε ενα μήνα αρχισε να κολλάει. Προφανώς το να πρέπει να κάνεις έστω και μια φορα το μήνα factory reset για να μη κολλαει δεν είναι ότι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα