Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους ... Καιρος να σφιγγουν οι κ..λοι.

Ελπιζω το μελλον να μας επιφυλασει κατι σημαντικο και περισσοτερο καινοτομο απο οτι μας ταιζει η apple.

Και τα γραφω αυτα οντας χρηστης του πληρους οικοσυστηματος της  Αpple  (iphone 6s plus. apple watch series 2 , mac book retina led stripe 2016  , imac κτλ.)

Καλη η apple αλλα μεχρι εκει...

Καιρος να δουμε και κατι αλλο..

Led stripe??!?!?!

Δημοσ.

Πληρωνεις για support, και support δεν εχεις.

Παντα βασιζεσαι σε xda και custom ROMs.

Πιο κοροιδο πεθανεις, πραγματικα.

Μια χαρά support 3ετιας έχεις στο Android στις ναυαρχίδες από την εταιρεία(το Note 4 περνει ακόμα αναβαθμίσεις 3 χρόνια μετά. Απλά στο xda βρίσκεις τα πάντα το Note 3 μου θα πάρει Android 8 δηλαδή 5 αναβαθμίσεις από το 2013 και θα έχει και όλα τα χαρακτηριστικά του note 5 note 7 note 8 S8(οσα είναι software based). Στην apple θα πάρεις 4 updates τα 2 τελευταία θα είναι κουτσουρεμενα και θα κολλάει και σαν διάολος γιατί έχει αρχαία χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κοροϊδία οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει για αυτό πέφτει κάθε χρόνο.
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον,, Θα προσπαθήσω να σας λύσω την διαφορά του Android και του iOS σε 2 λεπτά. 

Η Apple αποφάσισε να επικεντρωθεί από την αρχή στις 5-6 core εφαρμογές των χρηστών: Κλήσεις, μηνύματα, κάμερα, ημερολόγιο, gallery φωτογραφιών. Κατάφερε να μετατρέψει την εμπειρία του απλού χρήστη σε μία μοναδική και γρήγορη εμπειρία. 

Το android από την άλλη ξεκίνησε με τελείως διαφορετική λογική. Δίνει στους χρήστες άπειρες επιλογές και customizations. Το αποτέλεσμα? Μπέρδεμα για τους περισσότερους χρήστες.. Από την άλλη, οι βασικές εφαρμογές (μηνύματα, ημερολόγιο κτλ) προσωπικά θεωρώ ότι από το Android 5 και μετά έστρωσαν..

Θεωρώ απαράδεκτο να αγοράζω νέο Android smartphone και να έχει μέσα 2 εφαρμογές για email, 2 για internet και 2 για gallery... Σκεφτείτε 2 λεπτά σαν απλός χρήστης και όχι σαν Nerd...

Αυτά :)

ΥΓ, θέλω πολύ να ακούσω τις γνώμες σας! 

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά support 3ετιας έχεις στο Android στις ναυαρχίδες από την εταιρεία(το Note 4 περνει ακόμα αναβαθμίσεις 3 χρόνια μετά. Απλά στο xda βρίσκεις τα πάντα το Note 3 μου θα πάρει Android 8 δηλαδή 5 αναβαθμίσεις από το 2013 και θα έχει και όλα τα χαρακτηριστικά του note 5 note 7 note 8 S8(οσα είναι software based). Στην apple θα πάρεις 4 updates τα 2 τελευταία θα είναι κουτσουρεμενα και θα κολλάει και σαν διάολος γιατί έχει αρχαία χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κοροϊδία οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει για αυτό πέφτει κάθε χρόνο.

Σοβαρά τώρα; Ίσως στον ονειρικό κόσμο, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Έχω εδώ διπλά μου ένα 4s και είναι οκ. Την κάνει την δουλειά του.

Και έχω ένα samsung j5 που είναι για πέταμα. ( αναφέρω αυτό γτ οι περισσότεροι* χρήστες τέτοια θα πάνε να πάρουνε).

*περισσότεροι = μέσος χρήστης

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; Ίσως στον ονειρικό κόσμο, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Έχω εδώ διπλά μου ένα 4s και είναι οκ. Την κάνει την δουλειά του.

Και έχω ένα samsung j5 που είναι για πέταμα. ( αναφέρω αυτό γτ οι περισσότεροι* χρήστες τέτοια θα πάνε να πάρουνε).

*περισσότεροι = μέσος χρήστης

Για βγάλε ένα βίντεο το J5 να δω που είναι για πέταμα. Γιατί ένα J3 που πήρα πριν ένα 5 μηνο στα 100 ευρώ μια χαρά σφαίρα είναι με οθοναρα amoled.
Δημοσ.

Εννοείται, 4x τετρακίνηση. Το καινούργιο iPhone X (που θα βγει) πως το κόβεις? Μπορεί να συγκριθεί με το 4x?

με κάνα κάνα Windows Phone 7 ίσως. Ούτε καν με 8.1,
Δημοσ.

με κάνα κάνα Windows Phone 7 ίσως. Ούτε καν με 8.1,

Έλα ρε και εσύ άστα τα Windows mobile εκείνα είναι τελείως αναπειρα. Αν το Android περνει 10 και το ios 7 τα windows είναι για -10.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόνο ποιότητα κατασκευής να βάλουμε η Apple είναι χρόνια μπροστά και μην ξεχνάτε όταν η Samsung έβγαζε κάτι Note πανάκριβα και ξεφλουδίζει όλο το τηλ

Δημοσ.

Πες της να μορφωθεί λίγο.

Θα της χρειαστεί στο μέλλον.

Xiaomi Inc. (stylized as MI), literally "millet technology" ...

Millets are a group of highly variable small-seeded grasses, widely grown around the world as cereal crops or grains for fodder and human food.

Ελληνικά κεχρί ...  :unsure:

Δημοσ.

Σαν να λέμε ότι η Toyota εχει ξεπεράσει στις πωλήσεις την Porsche.. Σημαίνει ότι τα Toyota ειναι καλύτερα αυτοκίνητα; Όχι.. φθηνότερα ειναι και μπορούν να τα αγοράσουν περισσότεροι. Αν μπορούσαν να αγοράσουν όλοι Porsche, δεν θα υπήρχε καν η Toyota..

• Like 3
Δημοσ.

Σαν να λέμε ότι η Toyota εχει ξεπεράσει στις πωλήσεις την Porsche.. Σημαίνει ότι τα Toyota ειναι καλύτερα αυτοκίνητα; Όχι.. φθηνότερα ειναι και μπορούν να τα αγοράσουν περισσότεροι. Αν μπορούσαν να αγοράσουν όλοι Porsche, δεν θα υπήρχε καν η Toyota..

Σοβαρά τώρα? Toyota με porche έχουν καμιά 100 χιλιάρικα διαφορά. Τα iPhone έχουν ίδιες τιμές με Samsung Huawei pixels κτλ. Και μιλάμε για 300 και 400 ευρώ διαφορά με τα χαμηλότερης τιμής όχι 100 χιλιάρικα. Οτι θέλετε γράφετε μερικοί.

Δημοσ.

Το εργοστάσιο Apple είναι στην Κίνα το iPhone 8 το φτιάχνουν κινέζικα χέρια... Η huawei είναι κινεζιά ρε δεν πάτε καλά μερικοί εδώ μέσα... Φτιάχνουν ένα iPhone με υλικά κατασκευής 350 δολάρια και το πουλάνε 1000 το μόνο που σώζει την Apple είναι η μοναδικότητα του ios σε λίγο καιρό όταν βγει το mate 10 και το Mi mix 2 να δούμε τι θα λένε κάποιοι...

• Like 1
Δημοσ.

Το εργοστάσιο Apple είναι στην Κίνα το iPhone 8 το φτιάχνουν κινέζικα χέρια... Η huawei είναι κινεζιά ρε δεν πάτε καλά μερικοί εδώ μέσα... Φτιάχνουν ένα iPhone με υλικά κατασκευής 350 δολάρια και το πουλάνε 1000 το μόνο που σώζει την Apple είναι η μοναδικότητα του ios σε λίγο καιρό όταν βγει το mate 10 και το Mi mix 2 να δούμε τι θα λένε κάποιοι...

224 κοστίζουν τα υλικά του iPhone 7 με την κατασκευή του μαζί. Τώρα από εκεί και πέρα πόσα ακριβώς δίνει σε R&D μόνο η ίδια ξέρει. Το περιθώριο κέρδους είναι τεράστιο πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...