Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η apple μας έμαθε πως είναι να δουλεύεις απλά, όμορφα και γρήγορα με τις συσκευές και το λειτουργικό της. Και αυτός είναι ο λόγος που την επιλέγω, γιατί βρήκα αυτό που με ικανοποιεί.

Το ίδιο γίνεται και στο Android εδώ και κάποια χρόνια. Πριν το 2013 ναι έβλεπα force close αρκετά συχνά. Τώρα έχω μια 2ετια να δω. Για το απλά πόσο πιο απλό να γίνει ακόμα το Android? Μπορείς να αυτόματο ποιήσεις ένα σωρό πράγματα με automate it πολύ εύκολα(δεν βάζω Tasker γιατί είμαι για πιο εξειδικευμενα πράγματα). Στην ομορφιά μπορείς στην κυριολεξία να αλλάξεις τα πάντα στο Android. Kwlp substratum launchers icons widgets και ότι αγαπάς μπορείς να βάλεις να αλλάξεις μέχρι και YouTube Gmail θέμα κτλ κτλ. Στην γρηγοράδα είδες πως πάει ένα κινητό τετραετίας φτιαγμένο σωστά και ας έχει 200 εφαρμογές. Φαντάσου ένα S8 mate 10 πως θα πηγαίνουν.

Βασικά τα videos δείχνουν τον εφιάλτη που επικρατεί στο μυαλό Android χρηστών που προσπαθούν απελπισμένα να πείσουν τον εαυτό τους καθημερινά γιατί έχουν αυτό το τηλέφωνο που έχουν.

Με ποιο τρόπο θα ανέβει (ακόμη) περισσότερο (με Mate)? Εφόσον στο smartphone model market share η Huawei, όχι απλά δεν έχει κάποια premium συσκευή αλλά ούτε καν κάποιο άλλο μοντέλο.

Βασικά τα βίντεο είναι η καθημερινότητα. Πραγματικο multitasking που με διευκολύνουν σε ότι και αν κάνω. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για το ios που θες πολυ περισσότερο χρόνο για να κάνεις τα ίδια πράγματα.

Η Huawei έχει πολλές premium συσκευές. Mate 9 p10 p10 plus mate 9 pro honor 9 αλλά δεν σε κατηγορώ ότι κολλάς σε μια εταιρεία δεν βλέπεις τίποτα άλλο. Η Huawei με το mate 10 θα σπάσει κάθε ρεκόρ ΤΗΣ και θα ανέβει και άλλο μέσα στο 2018. Η Apple θα πάει δεύτερη σε πωλήσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο Δεκέμβριο που πάντα πουλάει τα νέα μοντέλα και μετά πάλι στην τρίτη θέση και ίσως πιο κάτω μιας και έρχονται σιγά σιγά και άλλα μεγάλα ονόματα. Αν σκεφτείς ότι το 2012 είχε 23% της πίτας και τώρα είναι στο 12 το ποσοστό μειώνεται συνεχώς.

• Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα πω εγώ γοα το 5s . Δεν το ρούχα ποτέ έτσι κ αλλιώς αλλά ποσά 5 s κυκλοφορούν ακόμα κ πωλούνται κ ποσά note 3. Νομίζω αυτό τα λέει ολα

Δημοσ.

Δεν θα πω εγώ γοα το 5s . Δεν το ρούχα ποτέ έτσι κ αλλιώς αλλά ποσά 5 s κυκλοφορούν ακόμα κ πωλούνται κ ποσά note 3. Νομίζω αυτό τα λέει ολα

Φαντάζομαι την διόρθωση την άπταιστη στην έκανε το iPhone σου έτσι? Ωραίο κινητό έχεις.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς τα λέει όλα. 5s πουλουνται πάρα πολλά μιας και δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι χρήστες τους για κάποιο λόγο τα πουλάνε. Λίγοι πουλάνε note 3 και σπάνια να δω δυσαρεστημένο χρήστη. Αυτό τα λέει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς αυτή την στιγμή γράφω από ένα κινητό του πανεριου y5 κάπως έτσι . Σε ότι αφορά το 5s πωλείται ακόμα σε μαγαζιά ( επειδή έχεις φάει πονηρό πίτα ) ενώ το note 3 το χει ξεχάσει εδώ κ χρόνια η sammy

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτή την στιγμή γράφω από ένα κινητό του πανεριου y5 κάπως έτσι . Σε ότι αφορά το 5s πωλείται ακόμα σε μαγαζιά ( επειδή έχεις φάει πονηρό πίτα ) ενώ το note 3 το χει ξεχάσει εδώ κ χρόνια η sammy

Εφόσον έχει μείνει άπειρο stock τι θες να κάνουν να τα πετάξουν? Στα ράφια είναι κάτι χρόνια ποιος θα το αγοράσει έτσι θα μείνουν. Στα note 3 note 4 έχει φύγει όλο το stock οπότε και σταμάτησε η κυκλοφορία τους επίσημα. Ποτέ δεν με ένοιαξε η υποστήριξη τις Samsung που ακόμα περνει ενημερώσεις απλά security updates. Μεγάλες αναβαθμίσεις πήρε 2 ενώ το 5s 4 και το έκανε να σέρνεται.

Αν λες για το παρακάτω κινητό

Screenshot_20170908-125351.png

Στείλε μου πμ με 2 3 πράγματα θα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Τα πραγματικά γεγονότα κρύβονται στην Global Mobile Market Report 2017

Από τα 2,8 δισεκατομμύρια κινητά εν ενεργεία, το 31% πάει στην Samsung με 859 εκ. συσκευές, η ("φτωχιά" τρίτη Apple σε πωλήσεις) είναι 2η με 25% και 704 εκ συσκευές, και η Huawei 3η με 7% και 205 εκ συσκευές.

Huawei’s stagnating profit shows why Android smartphones make for terrible business

The company’s financial report suggests phones will no longer grow the business meaningfully... But as Huawei continues to sell more phones, its devices have become less profitable...

Δημοσ.

Τα πραγματικά γεγονότα κρύβονται στην Global Mobile Market Report 2017

Από τα 2,8 δισεκατομμύρια κινητά εν ενεργεία, το 31% πάει στην Samsung με 859 εκ. συσκευές, η ("φτωχιά" τρίτη Apple σε πωλήσεις) είναι 2η με 25% και 704 εκ συσκευές, και η Huawei 3η με 7% και 205 εκ συσκευές.

Huawei’s stagnating profit shows why Android smartphones make for terrible business

Βαζει μέσα όλα τα κινητά που υπάρχουν από το 2007 και μετά τότε που η Huawei δεν υπήρχε. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει ανέβει η Huawei και ήδη είναι στα 200 εκατομμύρια. Του χρόνου θα πάει στα 400. Κράτα το αυτο. Η αγορά μεγαλώνει κάθε χρόνο πουλιούνται πάνω από 1 δις κινητά και η Apple πουλάει όλο και λιγότερο ή αν θες καλύτερα λιγότερο αναλογικά με την αύξηση που υπάρχει παγκοσμίως.

Δημοσ.

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη τη διαμαχη....apple vs android (samsung κτλ) και intel vs amd.

Αν καποιος δεν εχει αμεσα κερδος απο την μια εταιρια, να την υποστηριζει τυφλα απλα δεν βγαζει νοημα...

Εστω οτι εχω iphone και με εξυπηρετει....Αυτο δεν σημαινει οτι εχω το καλυτερο κινητο και οτι η apple ειναι η καλυτερη.

Το θεμα απλα ειναι παραπλανητικο και δεν εχουν καμια ουσια αυτα τα νουμερα.

Καλυτερο θα ηταν να κοιταμε την τσεπη μας και το συμφερον μας παρα να υποστηριζουμε τυφλα την οποια εταιρια.

Πραγματικα μ αρεσουν περισσοτερο τα iphone απο τα android ,αλλα αυτο δεν κανει την apple καλυτερη εταιρια ουτε μ αρεσει που πληρωσα οσα πληρωσα για iphone.

H γυναικα εχει huawei P9 και ειναι συμπαθητικο και για την δικη της χρηση της δινει παραπανω απο οσα χρειαζεται.

Αρα και οι δυο κατασκευαστες προσφερουν στον καταναλωτη. Γιατι εμεις σαν καταναλωτες να μην προσπαθουμε να κερδισουμε ταυτοχρονα και απο τις δυο περισσοτερα ειτε σε τιμες ειτε σε επιδοσεις,χωρις να χωριζομαστε σε αντιπαλα στρατοπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα η Huawei και η Xiaomi πουλάνε στο κόστος καλά κινητά για να εδραιωθούν στην αγορά. Μόλις έχουν ένα καλό market share και ένα καλό όνομα και όχι "κινεζιά", τότε θα ανεβάσουν σιγά σιγά την τιμή. Βλέπε apple και samsung που τσακώνονται για το ποιος θα έχει το ακριβότερο κινητό στην αγορά.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω στην κατοχή μου το mate 9 πραγματικά δεν το περίμενα τόσο καλό

γρήγορο απροβλημάτιστο είναι 9 μηνών τηλέφωνο και σε ταχύτητα χτυπάει s8 samsung

Δεν είμαι όμως άνθρωπος που ασχολείται με specs ούτε παίζω παιχνίδια στο κινητό θεωρώ ότι με το mate 10 θα ανέβει πολύ η huawei...και καλό θα ήταν να κρίνουμε τα τηλέφωνα όταν τα έχουμε δουλέψει..., το mate 9 το δουλεύω εδώ και καιρό και είναι πολύ καλό σε όλους τούς τομείς τώρα για την Apple πιστεύω ότι με το καινούργιο iphone θα ανέβει πολύ αν και έχει ανέβει τόσο πολύ ο ανταγωνισμός με τα note 8, lg v30 και σε λίγο καιρό mate 10 και mi mix 2 που δεν ξέρω τι θα παρουσιάσει που να κάνει τον κόσμο να πάει σε iphone...

Φίλε μου στην Αμερική οι 2 στους 3 έχουν iphone. Επίσης μεγάλα ποσοστά πωλήσεων έχουν και στις μεγάλες αναπτυγμένες χώρες. Πιστεύεις ότι στην Αμερική ασχολούνται με τις πάσης φύσεως κινεζοεταιρείες που ασχολούνται εδώ στην Ελλάδα? H Huawei μπορεί να ανεβαίνει αλλά άλλο τζίρος πωλήσεων και άλλο κέρδη.

Δεν ενδιαφέρεται η Apple να παίξει σε χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν την απασχολεί αν έχουμε στην Ελλάδα να φάμε και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί να πείσει εσένα και εμένα. Η αξία της εταιρείας αυτής είναι 3 φορές απάνω απο το ετήσιο ΑΕΠ όλης της χώρας μας και οι έχοντες λεφτά ανά τον κόσμο θα το πάρουν είτε έτσι είτε αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο ότι το εξαιρετικό κατ εμε p10 δεν εισήχθη ποτέ επίσημα ατην Αμερική . Ήξεραν ότι θα πάει άπατο κ γιαυτο καλώς δεν ασχολήθηκαν

Δημοσ.

Το ίδιο είναι και στο Android με μια σωστά φτιαγμένη Rom με σωστό kernel. Πιάσε κάποιο moto g πρώτης γενιάς 3 4 χρόνων και θα δεις ότι πάει απίστευτα καλά λόγω της καθαρής Rom.

Πληρωνεις για support, και support δεν εχεις.

Παντα βασιζεσαι σε xda και custom ROMs.

Πιο κοροιδο πεθανεις, πραγματικα.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας, αλλά βάση του διαγράμματος, δεν είναι οτι η Huawei ξεπέρασε την Apple, αλλά οτι η Apple κατάφερε να πέσει στα επίπεδα της Huawei...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...