Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12 tου μηνα ο βασιλιας ερχεται..υπομονη να σπασει ολα τα ρεκορ με 3 κινητα και μονοοοο ετσιιιιιιι

ετσι παμε 720p ΕΡΧΕΤΑΙ με μονο 1500 ευρω.

• Like 4
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η διαφορά είναι πως τα iPhone είναι πίσω και στα δύο. Ακόμα και τα WM10 είναι καλύτερα από το iOS πλέον

και;

Ναι βγάζει λεφτά.

Προϊόντα της προκοπής δε βγάζει.

HaHa εσυ είσαι?

Δημοσ.

Κατι που ξεχνάστε στα σχολια καποιοι και θικτηκατε που σας προσβαλλαν την Apple. Λογικό ειναι να ειναι παραπάνω. Η Huawei και η Samsung εχουν 300 συσκευες. Εκ των πραγμάτων θα πουλάνε περισσοτερο. Η Apple εχει μονο ακριβές συσκευες οποτε εχει τα μεγαλύτερα κέρδη. Το γράφημα παραμένει σωστό καθώς δεν μιλάει για κέρδη αλλα για πωλήσεις

Δημοσ.

Το αξίζει και με το παραπάνω. Εξαιρετικά κινητά σε λογική/χαμηλή τιμή.

2,5 χρόνια έχω το Huawei Ascend G620s, του έχω πιει το αίμα και δε λέει να χαλάσει. :P

Δημοσ.

Επιτελους ... Καιρος να σφιγγουν οι κ..λοι.

Ελπιζω το μελλον να μας επιφυλασει κατι σημαντικο και περισσοτερο καινοτομο απο οτι μας ταιζει η apple.

Και τα γραφω αυτα οντας χρηστης του πληρους οικοσυστηματος της  Αpple  (iphone 6s plus. apple watch series 2 , mac book retina led stripe 2016  , imac κτλ.)

Καλη η apple αλλα μεχρι εκει...

Καιρος να δουμε και κατι αλλο..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ποτέ στην ιστορία δεν είχε ξεπεράσει την Apple η Huawei επί δύο μήνες. Προφανώς και η Apple θα προσπεράσει την Huawei με τον ερχομό των καινούργιων Iphones αλλά απ ο,τι φαίνεται οι fans της Apple που σχολίασαν στο συγκεκριμένο νήμα έχουν πρόβλημα αντίληψης και την κλασική νοοτροπία μετόχου.

Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί πολλοί δεν πρόσεξαν την λεπτομέρεια ότι ποτέ στην ιστορία δεν είχε ξεπεράσει η Huawei την Apple έστω κι αν όντως τέτοια εποχή οι πωλήσεις της Apple είναι στο ναδίρ της. Πρακτικά, το αποτέλεσμα αυτό δεν λέει κάτι για την ίδια την Apple αλλά για την άνοδο της Huawei. 

Δημοσ.

Και πολύ αξία την πέρασε!!!

Φυσικά η μεγαλύτερη ανερχόμενη δύναμη είναι οι χιαομαρα!!!

Όπως είπα και σε άλλο thread θα κλείσει πολλά σπίτια!!!Αυη η κοροϊδία με τα αιφονε πολύ πήγε..

• Like 2
Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω στην κατοχή μου το mate 9 πραγματικά δεν το περίμενα τόσο καλό

γρήγορο απροβλημάτιστο είναι 9 μηνών τηλέφωνο και σε ταχύτητα χτυπάει s8 samsung

Δεν είμαι όμως άνθρωπος που ασχολείται με specs ούτε παίζω παιχνίδια στο κινητό θεωρώ ότι με το mate 10 θα ανέβει πολύ η huawei...και καλό θα ήταν να κρίνουμε τα τηλέφωνα όταν τα έχουμε δουλέψει..., το mate 9 το δουλεύω εδώ και καιρό και είναι πολύ καλό σε όλους τούς τομείς τώρα για την Apple πιστεύω ότι με το καινούργιο iphone θα ανέβει πολύ αν και έχει ανέβει τόσο πολύ ο ανταγωνισμός με τα note 8, lg v30 και σε λίγο καιρό mate 10 και mi mix 2 που δεν ξέρω τι θα παρουσιάσει που να κάνει τον κόσμο να πάει σε iphone...

• Like 1
Δημοσ.
θεωρώ ότι με το mate 10 θα ανέβει πολύ η huawei...

Με ποιο τρόπο θα ανέβει (πολύ)? Εφόσον στο smartphone model market share, όχι απλά δεν έχει κάποια premium συσκευή αλλά ούτε καν κάποιο άλλο μοντέλο.

Δημοσ.

Πολύ καλή εταιρία, πολύ όμορφες και ποιοτικές συσκευές, πολύ τίμιες τιμές π.χ P9 Light 3gb 200€..., πολύ καλή κάμερα ΕΝΑ τεράστιο μείον... ANDROID... εκεί τελειώνουν όλα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...