Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά, δεν μπορώ να δω *.avi! @_@

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετές μέρες δεν μπορώ να δω αρχεία *.avi.

Οι players που δοκίμασα είναι και δεν παίζουν:

Windows Media Player 8.0

Windows Media Player 9 series

BSPlayer

Real One Player

Ενώ όλα ήταν κανονικότατα, είπα να δω μια ταινία. Διαπίστωσα πως δεν είχα ήχο στο συγκεκριμένο αρχείο.

Δοκίμασα άλλα *.avi οπου και όλα ήταν ΟΚ.

Είχα DivX, XviD.

Μου σύστησαν να κατεβάσω τον "Άρπα κόλλα player" μιας και ήταν "δικός μας" player.

Πράγματι τον κατέβασα. Το πρόβλημα με τον ήχο όχι μόνο δεν έφτιαξε,

αλλά πλέον δεν είχα ούτε εικόνα που μέχρι πριν είχα.

Δοκίμασα να επαναφέρω τις ρυθμίσεις που μου είπαν να αλλάξω για να έχω ήχο, αλλά και πάλι τίποτα. Το απεγκατέστησα τελικά.

Μου είπαν να εγκαταστήσω το "FFDShow" και το AC3Filter. Δεν βοήθησε ούτε αυτό.

Δοκίμασα και το GSpot, όπου μου έλεγε ότι δεν λείπει κανένας codec αλλά παρ' όλ' αυτά δεν μπορεί να παίξει ό,τι *.avi και να δοκίμασα.

Έγκατέστησα τον "Windows Media Player 9 series", μάταια όμως περίμενα να δω κάτι...

Ψάχνοντας σε διάφορα ξένα fora βρήκα κάποιον να λέει πως η λύση βρίσκεται στο "Nimo Lite Pack".

Αλλά όπως φαντάζεστε δεν βοήθησε ούτε αυτό.

Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι, πως ο μόνος player που μπορεί να έχει και εικόνα και ήχο,

είναι ο Media Player Classic αλλά με αυτόν δεν μπορώ να έχω subtitles.

Τα μόνα που δεν δοκίμασα ακόμα είναι να εγκαταστήσω το DirectX 9.0 (το κατεβάζω τώρα) που βέβαια,

δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κι αυτό, όπως επίσης να επανεγκαταστήσω την κάρτα γραφικών

που αν είχε αυτή πρόβλημα δεν θα έπαιζε ούτε με τον Media Player Classic, φαντάζομαι...

Δημοσ.

Γραψε στο google"k-lite codec pack"και κατεβασε το.Μετα κανε install και πρεπει να εισαι ενταξει.Εχει ολα τα codecs και στα βαζει στο μηχανημα μεσα. :shock:

Δημοσ.

doooooc, με έσωσες!!! kiss.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! happy.gif

Έχω ΚΑΙ εικόνα ΚΑΙ ήχο!!! jumping.gif

Σε ευχαριστώ!!! Να ήξερες από τι σκάσιμο με έβγαλες! Κόντευα να φάω τις κοτσίδες μου!!! wiggle.gif

Δημοσ.

΄Ισως με τις διαδοχικές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις των codecs να δημιουργήθηκε πρόβλημα. Εγώ αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...