xrist0s4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας,ο αδερφός μου έχει το macbook pro15"retina αγορασμενο το 2015. Απο σήμερα το πρωί κάθε φορα κατά την εκκίνηση πριν μπεί στην οθόνη που βάζει τον κωδικό του βγαζει άσπρες οριζόντιες διακεκομμένες γραμμες αλλά μετά φεύγουν και δουλεύουν όλα κανονικά.Εχει αντιμετώπισει κάνεις το ίδιο;Η εγγύηση στα Μακ είναι κ αυτή 2 χρόνια;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας,ο αδερφός μου έχει το macbook pro15"retina αγορασμενο το 2015. Απο σήμερα το πρωί κάθε φορα κατά την εκκίνηση πριν μπεί στην οθόνη που βάζει τον κωδικό του βγαζει άσπρες οριζόντιες διακεκομμένες γραμμες αλλά μετά φεύγουν και δουλεύουν όλα κανονικά.Εχει αντιμετώπισει κάνεις το ίδιο;Η εγγύηση στα Μακ είναι κ αυτή 2 χρόνια; ας τσεκάρει για system updates μπας και βρει άκρη
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον πεθαίνει η gpu. Άμεσα πίσω αν έχει ακόμα εγγύηση. Ναι, 2 χρόνια. 1
xrist0s4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να πω μέσα σε 2 χρόνια...επεξεργασία φωτογραφίας κάνει πολύ αλλά το είχα για δυνατό μηχανημα. Κάτι άλλο,μόλις πήρε ο αδερφός μου τηλ πλαίσιο κ του είπαν ότι η απλ δεν δίνει εγγύηση αλλά είχε ένα χρόνο μόνο από αυτούς.Ισχυει;
G.bar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει συνδεσει κάποια εξωτερική οθόνη μήπως? Γιατι ειχα και εγω ενα macbook που ειχα συνδεσει μια εξωτερικη που τη δούλευα σαν δεύτερη και σε κάθε restart έκανε αυτο το περίεργο με τις γραμμές. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, αλλα συνεχίζει να δουλεύει απροβληματιστα εκει που το έδωσα 5 χρόνια μετα.
xrist0s4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει συνδεσει κάποια εξωτερική οθόνη μήπως? Γιατι ειχα και εγω ενα macbook που ειχα συνδεσει μια εξωτερικη που τη δούλευα σαν δεύτερη και σε κάθε restart έκανε αυτο το περίεργο με τις γραμμές. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, αλλα συνεχίζει να δουλεύει απροβληματιστα εκει που το έδωσα 5 χρόνια μετα. Ναι με οθόνη...Μακάρι να ναι έτσι κ να μην έχει κάτι άλλο!
jumaru99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι στιγμιαίο πριν τη login screen στην εναλλαγή, είναι θέμα του driver. Μην ανησυχείς δεν έχει θέμα. Ενδέχεται να στο κάνει και κατά τον τερματισμό, όταν γυρνάει σε μαύρη οθόνη, μην τρομάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα