Προς το περιεχόμενο

Tv Box - Media Player

flo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα οικονομικό Tv Box - Media Player (επειδή δεν έχω Smart TV) για να μπορεί να διαβάζει ταινίες απο το Usb χωρις προβλημα με τους υπότιτλους και τον ήχο. 

Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες λειτουργίες γενικά που περιλαμβάνουν android εφαρμογές κτλ, παρα μονο να μην υπάρχει προβλημα με τις διαφορες μορφες βιντεο-ηχου. 

(Ο αποκωδικοποιητης που εχω στην Tv 9/10 ταινίες δεν τις διαβάζει απο το Usb, εχει προβλημα κυρίως με την εικονα)

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από Κίνα; (με ότι συνεπάγεται αυτό τελωνεία κλπ) ίσως πετύχεις κάτι και σε Ευρωπαϊκή αποθήκη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ είχα πάρει πριν κανά 4μηνο από ebay το Η96 pro,πάρα πολύ ικανοποιημένος,φοβερό boxaki.

Η αυτό θα πάρεις ή το belling gt1 κοντά στα 60€ αγορά από ίντερνετ έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ είχα πάρει πριν κανά 4μηνο από ebay το Η96 pro,πάρα πολύ ικανοποιημένος,φοβερό boxaki.

Η αυτό θα πάρεις ή το belling gt1 κοντά στα 60€ αγορά από ίντερνετ έχουν.

ευχαριστώ!!!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά δώστε τα φώτα σας. Μου είχαν κάνει δώρο πριν 2 χρόνια ένα android box (δεν θυμάμαι μοντέλο) αρκετά μέτριας κατηγορίας θα έλεγα. Περίπου 50€ είχε. Γενικά την έκανε την δουλειά του μια χαρά, αλλά τον τελευταίο καιρό μου βγάζει συνέχεια κολλήματα στο Kodi, παγώματα και γενικά φαίνεται να σέρνεται. Δεν μπορώ να βάλω παραπάνω έκδοση απο την 16.1 στο kodi γιατί δεν παίρνει αναβάθμιση το λογισμικό του.

Η ερώτησή μου είναι ποιο μηχάνημα είναι αρκετά καλό, (σημείωση* δεν βλέπω συνέχεια, αλλά θέλω όποτε βάλω να είναι απροβλημάτιστο), και γενικά απο που συμφέρει να παραγγείλω? Budget μέχρι 100€ νομίζω είμαι καλά, ειδικά αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο που να έχει και touchpad γτ αυτό που έχω τρώει τις μπαταρίες με το καλημέρα και το ποντίκι είναι απο παζάρι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δώστε τα φώτα σας. Μου είχαν κάνει δώρο πριν 2 χρόνια ένα android box (δεν θυμάμαι μοντέλο) αρκετά μέτριας κατηγορίας θα έλεγα. Περίπου 50€ είχε. Γενικά την έκανε την δουλειά του μια χαρά, αλλά τον τελευταίο καιρό μου βγάζει συνέχεια κολλήματα στο Kodi, παγώματα και γενικά φαίνεται να σέρνεται. Δεν μπορώ να βάλω παραπάνω έκδοση απο την 16.1 στο kodi γιατί δεν παίρνει αναβάθμιση το λογισμικό του.

Η ερώτησή μου είναι ποιο μηχάνημα είναι αρκετά καλό, (σημείωση* δεν βλέπω συνέχεια, αλλά θέλω όποτε βάλω να είναι απροβλημάτιστο), και γενικά απο που συμφέρει να παραγγείλω? Budget μέχρι 100€ νομίζω είμαι καλά, ειδικά αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο που να έχει και touchpad γτ αυτό που έχω τρώει τις μπαταρίες με το καλημέρα και το ποντίκι είναι απο παζάρι.

Τις υπολοιπες απαντήσεις στο ίδιο νήμα που έγραψες, τις διαβασες καθόλου; Ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για την περιπτωση σου.

Εναλλακτικά υπάρχει αντίστοιχη θεματάρα

http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...