stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως εριξα μια παραγγελια και εβαλα priority Το tracking που μου εδωσαν ειναι με nl post Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα περιεργα... (επειδη μια φορα με nl post περασε τελωνειο)
greekboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα σε πάρα πολύ γρήγορα θα έλεγα. Χωρίς προβλήματα τελωνείου. Προσεγμένη και ασφαλή συσκευασία. Εκεί όμως τελειώνουν και τα όποια θετικά δυστυχώς. Οπως θα δειτε και στις εικονες μεσα στο φακελο του mega : - πανω δεξια υπαρχει ενα κομματι ζελατινας που δεν αφαιρειτε αν δεν κοπει, και απο κατω κατι σαν κολλα (?) -κατω αριστερα καμια 30ρια καμενα πιξελ. Επικοινωνησα με το καταστημα και θα ζητησω τουλαχιστον 50% refund αλλιως παω με τα ιδια στοιχεια στο paypal. Ευτυχως κρατησα και Unboxing video και θα τους το δωσω και αυτο Εδω οι εικονες: https://mega.nz/#F!eRsiCYLQ!H5f8jAjBnWMXvQwYS8fcjQ Σαν συσκευη τωρα γενικα, φαινεται τιμια για τα λεφτα αν και αρκετα φτηνη κατασκευη θα ελεγα. Λειτουργικα δεν εχω προλαβει να δω, κανει 4GB updates αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα
kgian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς είναι όλο πλαστικό ε; Μιλάω για το σασι...
greekboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ναι πλαστικο ειναι ολο εκτος αν ξεγελιεμαι τοοοσο πολυ. θα ανεβασω αργοτερα και αλλες φωτογραφιες απο την συσκευη
dali13gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα σε πάρα πολύ γρήγορα θα έλεγα. Χωρίς προβλήματα τελωνείου. Προσεγμένη και ασφαλή συσκευασία. Εκεί όμως τελειώνουν και τα όποια θετικά δυστυχώς. Οπως θα δειτε και στις εικονες μεσα στο φακελο του mega : - πανω δεξια υπαρχει ενα κομματι ζελατινας που δεν αφαιρειτε αν δεν κοπει, και απο κατω κατι σαν κολλα (?) -κατω αριστερα καμια 30ρια καμενα πιξελ. Επικοινωνησα με το καταστημα και θα ζητησω τουλαχιστον 50% refund αλλιως παω με τα ιδια στοιχεια στο paypal. Ευτυχως κρατησα και Unboxing video και θα τους το δωσω και αυτο Εδω οι εικονες: https://mega.nz/#F!eRsiCYLQ!H5f8jAjBnWMXvQwYS8fcjQ Σαν συσκευη τωρα γενικα, φαινεται τιμια για τα λεφτα αν και αρκετα φτηνη κατασκευη θα ελεγα. Λειτουργικα δεν εχω προλαβει να δω, κανει 4GB updates αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα Καλή φάση. Φαίνεται κάποιος Κινέζος στη γραμμή παραγωγής ξεχάστηκε και ακούμπησε κάτι τρίγωνο πάνω στο panel 1
rovan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγω παρέλαβα σημερα. Πολυ γρηγορα ομολογουμένως. Παρηγγειλα με απλή αποστολή και ηρθε χωρις τελωνειο. Δυστυχως το προιον έχει τετραγωγο αυτοκολλητο πάνω δεξια και καμμενα πιξελ σε σχημα Δ κάτω αριστερα. Οπως περιγραφει ο φιλος απο πανω. Παμε για refund.
dimigar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ολόκληρο μπουχούρι και γλύτωσε το τελωνείο; Πολύ το ρισκάρισες..
rovan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει ότι στο τελωνείο του αεροδρομίου της Αθήνας δεν το πολύ ψάχνουν. Ίσως παίζει ρόλο ότι μένω σε νησί των Κυκλαδων Και μάλιστα δεν έκατσε στο αεροδρόμιο ούτε μια μερα
Agathoklis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα πάρει δύο πέρυσι το καλοκαίρι. Ήρθαν και τα δύο ψιλοελατωματικα στα 170€. Το ένα είχε γρατζουνιες εξωτερικα και το κράτησα με ένα refund 20ευρω και το άλλο που είχε καμμένο πινελιές το έστειλα πίσω. Ειναι υπεραξιοπρεπες για απλή χρηση
kage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για επιστροφη προς κινα ποιος πληρωσε μεταφορικα και ποσο? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από kage 1
Agathoklis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 35ευρω σαν δέμα τα οποία πληρώθηκαν από το μαγαζι
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Άραγε Πουλιέται σκέτη η οθόνη να το φτιάχνατε καθώς πρέπει..; Μεγάλα λαμόγια οι Κινέζοι. Αυτά δε θα τα πούλαγαν ούτε στην Αφρική κ μας τα πάσαρανε 2
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως μαλακια παρτιδα ηταν Σαβουρες γεματες θεματα, ειτε pixel,ειτε χτυπηματα.
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ολόκληρο μπουχούρι και γλύτωσε το τελωνείο; Πολύ το ρισκάρισες..Priority direct mail βαζουν. Δεν περναει τελωνειο.Οσοι παραλαβατε ελατωματικα ενημερωστε το review του item με ενα αστερι και φωτο για να μην την πατανε και αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα