Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Pipo W9 Pro 64GB Intel Cherry Trail Z8350 Quad Core 14.1 Windows 10 143,82E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εριξα μια παραγγελια και εβαλα priority

Το tracking που μου εδωσαν ειναι με nl post

Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα περιεργα... (επειδη μια φορα με nl post περασε τελωνειο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα σε πάρα πολύ γρήγορα θα έλεγα. Χωρίς προβλήματα τελωνείου. Προσεγμένη και ασφαλή συσκευασία. Εκεί όμως τελειώνουν και τα όποια θετικά δυστυχώς.

Οπως θα δειτε και στις εικονες μεσα στο φακελο του mega :

- πανω δεξια υπαρχει ενα κομματι ζελατινας που δεν αφαιρειτε αν δεν κοπει, και απο κατω κατι σαν κολλα (?)

-κατω αριστερα καμια 30ρια καμενα πιξελ.

Επικοινωνησα με το καταστημα και θα ζητησω τουλαχιστον 50% refund αλλιως παω με τα ιδια στοιχεια στο paypal.

Ευτυχως κρατησα και Unboxing  video και θα τους το δωσω και αυτο

Εδω οι εικονες: https://mega.nz/#F!eRsiCYLQ!H5f8jAjBnWMXvQwYS8fcjQ

Σαν συσκευη τωρα γενικα, φαινεται τιμια για τα λεφτα αν και αρκετα φτηνη κατασκευη θα ελεγα. Λειτουργικα δεν εχω προλαβει να δω, κανει 4GB updates αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα

Δημοσ.

ναι πλαστικο ειναι ολο εκτος αν ξεγελιεμαι τοοοσο πολυ. θα ανεβασω αργοτερα και αλλες φωτογραφιες απο την συσκευη

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα σε πάρα πολύ γρήγορα θα έλεγα. Χωρίς προβλήματα τελωνείου. Προσεγμένη και ασφαλή συσκευασία. Εκεί όμως τελειώνουν και τα όποια θετικά δυστυχώς.

Οπως θα δειτε και στις εικονες μεσα στο φακελο του mega :

- πανω δεξια υπαρχει ενα κομματι ζελατινας που δεν αφαιρειτε αν δεν κοπει, και απο κατω κατι σαν κολλα (?)

-κατω αριστερα καμια 30ρια καμενα πιξελ.

Επικοινωνησα με το καταστημα και θα ζητησω τουλαχιστον 50% refund αλλιως παω με τα ιδια στοιχεια στο paypal.

Ευτυχως κρατησα και Unboxing video και θα τους το δωσω και αυτο

Εδω οι εικονες: https://mega.nz/#F!eRsiCYLQ!H5f8jAjBnWMXvQwYS8fcjQ

Σαν συσκευη τωρα γενικα, φαινεται τιμια για τα λεφτα αν και αρκετα φτηνη κατασκευη θα ελεγα. Λειτουργικα δεν εχω προλαβει να δω, κανει 4GB updates αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα

Καλή φάση. Φαίνεται κάποιος Κινέζος στη γραμμή παραγωγής ξεχάστηκε και ακούμπησε κάτι τρίγωνο πάνω στο panel :P

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω παρέλαβα σημερα. Πολυ γρηγορα ομολογουμένως. Παρηγγειλα με απλή αποστολή και ηρθε χωρις τελωνειο.

Δυστυχως το προιον έχει τετραγωγο αυτοκολλητο πάνω δεξια και καμμενα πιξελ σε σχημα Δ κάτω αριστερα.

Οπως περιγραφει ο φιλος απο πανω.

Παμε για refund. 

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι στο τελωνείο του αεροδρομίου της Αθήνας δεν το πολύ ψάχνουν. Ίσως παίζει ρόλο ότι μένω σε νησί των Κυκλαδων

Και μάλιστα δεν έκατσε στο αεροδρόμιο ούτε μια μερα

Δημοσ.

Είχα πάρει δύο πέρυσι το καλοκαίρι. Ήρθαν και τα δύο ψιλοελατωματικα στα 170€. Το ένα είχε γρατζουνιες εξωτερικα και το κράτησα με ένα refund 20ευρω και το άλλο που είχε καμμένο πινελιές το έστειλα πίσω.

Ειναι υπεραξιοπρεπες για απλή χρηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για επιστροφη προς κινα ποιος πληρωσε μεταφορικα και ποσο?

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Άραγε Πουλιέται σκέτη η οθόνη να το φτιάχνατε καθώς πρέπει..;

Μεγάλα λαμόγια οι Κινέζοι. Αυτά δε θα τα πούλαγαν ούτε στην Αφρική κ μας τα πάσαρανε

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ολόκληρο μπουχούρι και γλύτωσε το τελωνείο; Πολύ το ρισκάρισες..

Priority direct mail βαζουν. Δεν περναει τελωνειο.

Οσοι παραλαβατε ελατωματικα ενημερωστε το review του item με ενα αστερι και φωτο για να μην την πατανε και αλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...