Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Pipo W9 Pro 64GB Intel Cherry Trail Z8350 Quad Core 14.1 Windows 10 143,82E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.banggood.com/PIPO-W9Pro-64GB-Intel-Cherry-Trail-Z8350-Quad-Core-14_1-Inch-Windows-10-Tablet-PC-p-1151863.html?rmmds=search

20% off coupon:8797a6

Κατα το checkout βάζετε το παραπάνω κουπόνι. Αποστολή βάζουμε priority direct mail. Υποτίθεται σύμφωνα με το άλλο θέμα για αγορές εκτός ευρωπαικής ένωσης πως με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται τριγωνική αποστολή και αποφεύγουμε το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. 

Review για το λαπτοπ δεν έχω βρει αλλά αν κρίνω από το pipo w9s που έχει ο πατέρας μου είναι μια χαρά, αξιοπρεπέστατο. Το W9s έχει οθόνη 1366χ768 και usb 2 και πάει άψογα. Μπαταρία 7-8 ώρες και δεν ζεσταίνεται. Αυτό με οθόνη full HD, usb 3 και πιο γρήγορο επεξεργαστή φαντάζομαι θα είναι καλύτερο. Μην πάρω όμως κανέναν στον λαιμό μου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτίθεται σύμφωνα με το άλλο θέμα για αγορές εκτός ευρωπαικής ένωσης πως με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται τριγωνική αποστολή και αποφεύγουμε το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. 

Αυτό ΜΑΛΛΟΝ δεν ισχύει. Έρχεται ναι μεν με Netherlands Post/Swiss Post/Sweden Post ή κάποια αντίστοιχη, αλλά η χώρα προορισμού φαίνεται ξεκάθαρα. Εκτός κι αν το στέλνουν σε Ευρωπαϊκή χώρα και μετά σε εσένα, που μου φαίνεται απίθανο να γίνεται μέσα στις μέρες που δηλώνουν.

ΑΝ εκτελωνιστεί (δεν προλαβαίνουν να τα εκτελωνίζουν όλα) τότε πληρώνεις 24% ΦΠΑ συν 15€ έξοδα εκτελωνισμού. Στα 10 δέματα που παραγγέλνω/δέχομαι, τα 2 εκτελωνίζονται (παίρνω καμία ντουζίνα κάθε εβδομάδα). Στα 140€ θα είναι ένα πεντηντάρικο περίπου επιπλέον δηλαδή, ΑΝ το εκτελωνίσουν.

Στην περίπτωση που έχουν δηλώσει ψεύτικη αξία ($20 και δώρο ας πούμε), ο εκτελωνιστής βάζει ό,τι τιμή θέλει αυτός, οπότε δεν αξίζει (κατ'εμέ) να μπλέξεις με ψεύτικη δήλωση σε κάτι τέτοιο, γιατί θα το πάρει σαν laptop και θα το αξιολογήσει τουλάχιστον ένα τριακοσάρι.

Δημοσ.

Με priority direct mail(του gearbest, γιατί του banggood δεν ξέρω αν είναι το ίδιο) είναι 99% safe τουλάχιστον προς το παρόν.

Δημοσ.

147,50ε μαζι με priority direct mail (9.96$). μολις επεσε παραγγελια. Θα ενημερωσω οταν φτασει. Ήδη ευτυχής κάτοχος ενός chuwi hi10 και ένα cube iwork 10 , οπότε ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και λάπτοπ

Δημοσ.

Το έψαξες αν το priority direct mail του bang good ειναξ όπως του gearbest, δηλαδή εγγυημένα άνευ τελωνείου;

Στηρίζομαι στα λόγια τον παιδιών από το myphone στο ανάλογο Link.png Site: θέμα . θέλω να πιστεύω ότι είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θα προτιμουσα να δωσω λιγο ακομα ενα 40αρι για ισως καλυτερη οθονη και ισως πολυ καλυτερο επεξεργαστη συν την m.2 κρυμμενη υποδοχη για ssd .

Link.png Site:

Η κρυμμενη υποδοχη : [link=https://www.youtube.com/watch?v=MeaDRlm1N0c][/link]

Δημοσ.

Το έψαξες αν το priority direct mail του bang good ειναξ όπως του gearbest, δηλαδή εγγυημένα άνευ τελωνείου;

Στηρίζομαι στα λόγια τον παιδιών από το myphone στο ανάλογο Link.png Site: θέμα . θέλω να πιστεύω ότι είναι οκ.

Από το φόρουμ του Banggood:

Quote:
mousakos
 Post on August 07,2017 12:47   
is priority direct mail  'no custom' 
for greece?

Απάντηση Hello.All the shiipping method need  to pay for custom tax.

Δυστυχώς..και ετοιμαζόμουν να το χτυπήσω..

Δημοσ.

Από το φόρουμ του Banggood:

Quote:
mousakos
 Post on August 07,2017 12:47   
is priority direct mail  'no custom' for greece?

Απάντηση Hello.All the shiipping method need  to pay for custom tax.

Δυστυχώς..και ετοιμαζόμουν να το χτυπήσω..

However,it is for free of customs fees with priority mail to the below countries:

Austria, Belgium, Poland, Denmark, Germany, France, Finland, Netherlands, Czech Republic, Portugal, Sweden, Spain, Greece, Hungary, Italy

28/8 εμενα αυτο μου απαντησαν.

Δημοσ.

Παιδιά, το priority direct mail απο gearbest και αποθηκη της Κινας, καθώς και από Bangood από οποιαδήποτε αποθήκη μέχρι στιγμής είναι ασφαλές. Πληρώνεις αρκετά παραπάνω από το Registered airmail πχ, όμως δεν έχει εμφανιστεί κρούσμα τελωνείου με αυτόν τον τρόπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...