kgian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.banggood.com/PIPO-W9Pro-64GB-Intel-Cherry-Trail-Z8350-Quad-Core-14_1-Inch-Windows-10-Tablet-PC-p-1151863.html?rmmds=search 20% off coupon:8797a6 Κατα το checkout βάζετε το παραπάνω κουπόνι. Αποστολή βάζουμε priority direct mail. Υποτίθεται σύμφωνα με το άλλο θέμα για αγορές εκτός ευρωπαικής ένωσης πως με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται τριγωνική αποστολή και αποφεύγουμε το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Review για το λαπτοπ δεν έχω βρει αλλά αν κρίνω από το pipo w9s που έχει ο πατέρας μου είναι μια χαρά, αξιοπρεπέστατο. Το W9s έχει οθόνη 1366χ768 και usb 2 και πάει άψογα. Μπαταρία 7-8 ώρες και δεν ζεσταίνεται. Αυτό με οθόνη full HD, usb 3 και πιο γρήγορο επεξεργαστή φαντάζομαι θα είναι καλύτερο. Μην πάρω όμως κανέναν στον λαιμό μου.
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ωραιο φαινεται, το τελωνειο με προβληματιζει και αν θα ειναι ποιοτικό... υπαρχει καποια αποψη απο κατοχο;
God Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Υποτίθεται σύμφωνα με το άλλο θέμα για αγορές εκτός ευρωπαικής ένωσης πως με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται τριγωνική αποστολή και αποφεύγουμε το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Αυτό ΜΑΛΛΟΝ δεν ισχύει. Έρχεται ναι μεν με Netherlands Post/Swiss Post/Sweden Post ή κάποια αντίστοιχη, αλλά η χώρα προορισμού φαίνεται ξεκάθαρα. Εκτός κι αν το στέλνουν σε Ευρωπαϊκή χώρα και μετά σε εσένα, που μου φαίνεται απίθανο να γίνεται μέσα στις μέρες που δηλώνουν. ΑΝ εκτελωνιστεί (δεν προλαβαίνουν να τα εκτελωνίζουν όλα) τότε πληρώνεις 24% ΦΠΑ συν 15€ έξοδα εκτελωνισμού. Στα 10 δέματα που παραγγέλνω/δέχομαι, τα 2 εκτελωνίζονται (παίρνω καμία ντουζίνα κάθε εβδομάδα). Στα 140€ θα είναι ένα πεντηντάρικο περίπου επιπλέον δηλαδή, ΑΝ το εκτελωνίσουν. Στην περίπτωση που έχουν δηλώσει ψεύτικη αξία ($20 και δώρο ας πούμε), ο εκτελωνιστής βάζει ό,τι τιμή θέλει αυτός, οπότε δεν αξίζει (κατ'εμέ) να μπλέξεις με ψεύτικη δήλωση σε κάτι τέτοιο, γιατί θα το πάρει σαν laptop και θα το αξιολογήσει τουλάχιστον ένα τριακοσάρι.
petran91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Με priority direct mail(του gearbest, γιατί του banggood δεν ξέρω αν είναι το ίδιο) είναι 99% safe τουλάχιστον προς το παρόν.
leftpc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σε δυόμιση ώρες θα βγάλουν 3 κομμάτια στα 99.99$ https://www.banggood.com/snapup.html?bid=33576&utmid=2002
greekboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 147,50ε μαζι με priority direct mail (9.96$). μολις επεσε παραγγελια. Θα ενημερωσω οταν φτασει. Ήδη ευτυχής κάτοχος ενός chuwi hi10 και ένα cube iwork 10 , οπότε ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και λάπτοπ
s2117 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το έψαξες αν το priority direct mail του bang good ειναξ όπως του gearbest, δηλαδή εγγυημένα άνευ τελωνείου;
greekboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το έψαξες αν το priority direct mail του bang good ειναξ όπως του gearbest, δηλαδή εγγυημένα άνευ τελωνείου; Στηρίζομαι στα λόγια τον παιδιών από το myphone στο ανάλογο Site: θέμα . θέλω να πιστεύω ότι είναι οκ. 1
dijkstraJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως θα προτιμουσα να δωσω λιγο ακομα ενα 40αρι για ισως καλυτερη οθονη και ισως πολυ καλυτερο επεξεργαστη συν την m.2 κρυμμενη υποδοχη για ssd . Site: Η κρυμμενη υποδοχη : [link=https://www.youtube.com/watch?v=MeaDRlm1N0c][/link]
tiniakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για χρύση browsing, office, mkv full HD κανει; Και εννοώ να παίζει χωρίς να σου σπάει τα νεύρα με καθυστερήσεις.
dimigar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το έψαξες αν το priority direct mail του bang good ειναξ όπως του gearbest, δηλαδή εγγυημένα άνευ τελωνείου; Στηρίζομαι στα λόγια τον παιδιών από το myphone στο ανάλογο Site: θέμα . θέλω να πιστεύω ότι είναι οκ. Από το φόρουμ του Banggood: Quote: mousakos Post on August 07,2017 12:47 is priority direct mail 'no custom' for greece? Απάντηση Hello.All the shiipping method need to pay for custom tax. Δυστυχώς..και ετοιμαζόμουν να το χτυπήσω..
Aias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Από το φόρουμ του Banggood: Quote: mousakos Post on August 07,2017 12:47 is priority direct mail 'no custom' for greece? Απάντηση Hello.All the shiipping method need to pay for custom tax. Δυστυχώς..και ετοιμαζόμουν να το χτυπήσω.. However,it is for free of customs fees with priority mail to the below countries: Austria, Belgium, Poland, Denmark, Germany, France, Finland, Netherlands, Czech Republic, Portugal, Sweden, Spain, Greece, Hungary, Italy 28/8 εμενα αυτο μου απαντησαν.
link67 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ευτυχώς η απαντήσεις τους είναι κατατοπιστικοτατες!
petran91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά, το priority direct mail απο gearbest και αποθηκη της Κινας, καθώς και από Bangood από οποιαδήποτε αποθήκη μέχρι στιγμής είναι ασφαλές. Πληρώνεις αρκετά παραπάνω από το Registered airmail πχ, όμως δεν έχει εμφανιστεί κρούσμα τελωνείου με αυτόν τον τρόπο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα