adinows Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Στα εργοτάξια στο εξωτερικό εν ωρα εργασίας πέρα απο τα VHF/UHF δεν επιτρέπουν να έχεις κινητό πάνω σου εκτός εαν είσαι supervisor η κατι σαν εργοδηγός...Στατιστικά και πόσοι απο αυτούς τους λιγους "επικεφαλής" να προτιμήσουν να αγοράσουν κινητό CAT?Πρακτικά δεν στοχέυουν σε εργοτάξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχήν, καμία συσκευή δεν είναι τέλεια ή λειτουργεί τέλεια και για πάντα,ανεξάρτητως τον κατασκευαστή. Υπάρχουν και συσκευές του 1000αρικου που για άγνωστους λόγους γίνεται αντικατάσταση τους το 1ο 24ωρο λειτουργίας! Η δική μου προσωπικά είναι ένα κινητό το οποίο ανεξάρτητα το tempered glass και την θήκη σηλικόνης, αμα μου πέσει από το υψος του γραφείου μου (1μέτρο) θα πάθει ζημιά, ίσως ξανα λειτουργήσει, αλλά σίγουρα θα χαλάσει η εξωτερική της εμφάνιση. Η CΑΤ δεν φημιζόταν ποτέ για τα High End κινητά της. Όπως εσύ αναφέρεις χαρακτηριστικά παραδείγματα για τους πελάτες σου, που τα κινητά τους δεν τους βγήκαν καλά, θα σου πω και εγώ από την πλευρά μου ότι, όσους επαγγελματίες έχω γνωρίσει να έχουν CΑΤ είναι μια χαρά ικανοποιημένοι. Και δεν είναι επειδή είναι ανίδεοι, είναι πολύ άσχημος και άκυρος ο χαρακτηρισμός για μια ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων. Ο ανίδεος θα πάρει το αλκατελ με το κουμπι ΣΟΣ και με 30 ευρουλάκια καθάρισε. Η CΑΤ πουλάει αντοχή, για αυτό την πληρώνουν όσοι την επιλέγουν. Για αυτές τις 5 ή 10 φορές που θα τους πέσει το κινητό και δεν θα πάθει τίποτα, για την μια φορά που θα πέσει νερό πάνω του και πάλι δεν θα πάθει τίποτα, για το ότι με λερωμένα ή βρεγμένα χέρια αγγίζουν την οθόνη και ανταποκρίνεται. Μην πιάνουμε το πληκτρολόγιο και γράφουμε ότι θέλουμε και έλεος μην προσβάλλουμε κόσμο. Είμαι σίγουρος πως και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα, άρα για μια άλλη ομάδα ανθρώπων είσαι και εσύ ΑΝΙΔΕΟΣ. Οταν μιλατε και απαντατε σε καποιον που ειναι τεχνικος και επισκευαζει κινητα θα πρεπει να ειστε πολυ πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σας και βεβαια δεν ειχα καμια διαθεση να θιξω καποιον. Επισης το οτι δεν μπορω να κανω τα παντα με το ανιδεος τι σχεση εχει δεν τη καταλαβαινω. Το ΑΝΙΔΕΟΣ αμα ψαξεις στο λεξικο θα μαθεις οτι σημαινει οτι δεν εχει τις γνωσεις για κατι συγκεκριμενο και οχι οπως το ειπες για ολα, περα απο αυτο ομως για να σου δειξω ποσο Ανιδεος εισαι και εσυ, θελω να μ απαντησεις στα καταστηματα που πουλανε τα συγκεκριμενα κινητα αλλα και ολες τις υπολοιπες μαρκες απο το πιο μικρο συνοικιακο μαγαζι μεχρι τη μεγαλη αλυσιδα τι ειδους επαγγελμα κανουν αυτοι που πουλανε κινητα. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ειναι ΠΩΛΗΤΕΣ, με λιγα λογια σημερα σ πουλανε το Α κινητο αυριο το Β , ουτε εχουν ανοιξει μια οθονη ουτε εχουν αλλαξει ενα βυσμα ουτε εχουν δει τη κατασκευη του, ειναι απλα ΠΩΛΗΤΕΣ, σου λενε ΝΑι σε ολα για να σου πουλησουν ενα κινητο που τα κανει υποτιθεται ολα στη τιμη που εσυ θα τους πεις. Σημερα εργαζοντια ως πωλήτες στην εταιρεια αυριο σαν ταμιες κοκ. Κανενας πωλητης δεν μπορει να εχει τις γνωσεις π εχει ενας τεχνικος για το ιδιο προιον. Η αληθεια δυστυχως ποναει και μαθε σαν ελληνας να ακους και να μη θιγεσαι τοσο ευκολα γτ κανεις δεν εχει κανενα λογο να σε θιξει ουτε να θιξει καποιον, εχει σκοπο να βοηθησει και να σε προστατευσει καποιες φορες. Παρομοια αποψη εχω και για οσους αγοραζουν MLS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowie Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μ' αρέσει που γράφεται "χάλια specs με τέτοια τιμή". Κατ'αρχήν, αυτό το κινητό ΔΕΝ φτιάχτηκε για χρήστες σαν ΕΣΑΣ ή εγώ, δεν είναι κινητό για να ακούς μουσική ώρες ολόκληρες ούτε για να είσαι όλη μερα στο Facebook ή για να σερφάρεις το Διαδίκτυο... δεν είναι για εμάς που μιά φορά μας έπεσε το ακριβό κινητάκι μας, έσπασε η οθόνη ή ράγισε και κλάιμε μια ζωή και βάζουμε στο καινούργιο κινητό 500 θύκες και προστατευτικά κατά την πτώση. Ξέρετε για ποιούς πραγματικά σχεδιάστηκε αυτό το κινητό; Έχετε δει ανθρώπους που έχουν ακόμα ή αγοράζουν ακόμα κινητά με κουμπιά και όχι smartphone γιατί πολύ απλά αντέχουν στην πτώση; (Η γιαγιάδες-παππούδες που δεν ξέρουν-δεν μπορούν-δεν θέλουν να μάθουν τα καινούργια κινητά είναι εξαίρεση σε αυτό που λέω τώρα, όπως και οι άνθρωποι με τεράστια δάχτυλα και οι drug dealers-μαύροι με CD's/DVD's και τσάντες). Όταν το σχεδίαζαν είχαν στο νού αυτούς: https://www.youtube.com/watch?v=UbCI2LDBn-E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowie Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 CAT δες και κλάψε. Το μπέρδεψες... αυτό είναι "Ericsson", όχι "Cat" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα