Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες.

Το σύστημα που θέλω να συνθέσω δεν είναι δικό μου, και τα περισσότερα κομμάτια έχουν αγοραστεί. Θα μπει πάνω ένας amd 1800x (αγορασμένος). Δεν μας ενδιαφέρει SLI, και 6 sata αρκούν. Επίσης, δεν μας ενδιαφέρουν τα led.

Με το σκεπτικό πως αν ποτέ γίνει oc θα γίνει σχετικά χαλαρό oc, τότε και το asus rog strix b350-f φαίνεται αρκετό. Ο ενδοιασμός μου όμως είναι τι θα γίνει στο μέλλον. Το asus b350 έχει 4+4(2x2) vrm phases, ενώ το x370 έχει 6+4(2x2). Είναι πιθανό στο μέλλον να αλλάξει η CPU, όταν βγουν ryzen 2 (ή όπως αλλιώς θα λέγονται), ή και ryzen apu, και ανησυχώ αν τα 4 phase vrm ζεσταίνονται με τόση απαίτηση?

Θα μπει σε γραφείο, επομένως καθόλου gaming αλλά πολύ (μα πολύ όμως) video processing + content management, και μας νοιάζει, όσο είναι εφικτό, να μην αλλάξουμε motherboard στην επόμενη αλλαγή CPU.

Πιο από τα 2 θα διαλέγατε? κάθε γνώμη δεκτή.

Δημοσ.

Για 10€ διαφορά καρφί στην X370 Pro θα πήγαινα. Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την B350-f που αν αναλογιστείς την ελάχιστη χρηματική διαφορά, αξίζει. Ποιοτικότερα και περισσότερα power phases, καλύτερο ελεγκτή δικτύου, X370 chipset κλπ

• Like 3
Δημοσ.

O μόνος λόγος να αγορασει καποιος την strix ειναι για τα λαμπακια :P

Περα από την πλακα τωρα η χρηματική διαφορά ειναι μικρή για να μην πας στην x370 pro.

Επίσης στη strix δεν εχει στρωσει ακόμα το bios αν δεν κανω λαθος εχει καποια θεματακια  ,εχει λιγότερα power phases και πιθανον δυσμενεστερη υποστηριξη σε μεταγενεστερα μοντέλα επεξεργαστων. Προτιμησε μνημες από τη λίστα της asus και θα εισαι υπερκαλυμμένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...