ZAFIRIOSNT Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 καλημέρα παιδιά έχω έναν xeon l5410 και θα ήθελα να μάθω απο άποψη επιδόσεων πού βρίσκετε σε σχέση με τον q6600 για hd gaming, όχι τπτ σοβαρό άντε κανένα skyrim το πολύ, σε οθόνη 1366 χ 768. επίσης η μητρική μου είναι νε μεν g41 chipset αλλά ο xeon έχει 50w tdp και τον έχω με stock ψυκτρα της intel. με παίρνει ένα ελαφρύ oc?
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ο l5410 είναι λίγο δυνατότερος απ τον q6600 .... με την στοκ ψήκτρα σηκώνει άνετα oc μιας και είναι μόλις 50 tdp ενώ η ψήκτρα αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι 95w 1
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οπως τα λεει ο ziaba φιλτατε...Λιγο πιο δυνατος αρα οκ εισαι και λογικα παιρνει και καποιο overclocking λογο λιγων watt...Απλα να δεις τι θερμοκρασιες θα πιανει κιολας...
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το μέγιστο που θα πιάσεις σε fsb με το G41 είναι 343, αν δεν πειράξεις τα MHz του pci express. Αν τα πειράξεις, κάθε ένα MHz pci express σου δίνει 2 MHz στο fsb. Αλλά μην το πας πολύ πάνω από 105. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα