Dinos_12345 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω CS:GO. Οι servers είναι κεντρική ευρώπη συνήθως, και τα ping παίζουν 50+ constantly. Έχω όμως και 10-15% packet loss σύμφωνα με in-game μετρήσεις. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι ενώ έχω κοντά 300 fps και σχετικά νορμάλ ping, χάνω πακέτα, άρα και γεγονότα. Φάση, βλέπω τον άλλον 0.2 sec αφού με έχει δει, με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχω μία Wind ADSL που κλειδώνει στα 7κάτι down και έχει ping κοντά στα 30 στο speedtest. Παίζω με wifi και έχω δύο ερωτήσεις. 1) Αν βάλω ένα καλώδιο(τηλεφώνου) 3-4 μέτρα για να φέρω το Router κοντά στο pc και να το κουμπώσω με Ethernet, θα έχω απώλειες; 2) Αν το κουμπώσω με καλώδιο, θα μειωθεί το packet loss; Thanks in advance
rfc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 1) αυτο να μη κανεις, το σωστο ειναι το τηλεφωνικο να ειναι οσο το δυνατον πιο μικρο και απλωσε καλωδιο ethernet. 2) Αν εισαι με wlan τοτε αυτο μαλλον ειναι το προβλημα σου και βαλε το καλωδιο που ειπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα